Hjem / Akbaring / Inddrag fremmedes kørekort

Inddrag fremmedes kørekort

De fleste har nok oplevet det i trafikken. Eller endda i bybussen. Det er svært ikke at bemærke at den gruppe der ofte omtales som “fandens perkere” har et afslappet forhold til anstændig opførsel i trafikken. Vi har sænket vores hastighedsgrænser i byerne til sneglefart, sat tusindvis af undervognsødelæggende fartbump op overalt, kradset milliarder ind på snorlige landeveje og dette har intet gjort for at løse problemet med rigtig mange af ulykkerne i trafikken: modbydelige fremmedes dødskørsel.

Der blev lavet en undersøgelse helt tilbage i 2001 i Sverige om dette mystiske fænomen med et enormt antal ulykker forårsaget af savlende muggityper. Konklusionen var helt som forventet, og i ægte svenskerstil lod man en såkaldt sortskalle, Mohammad-Reza Yahya, fremlægge rapporten:  Indvandrere kører elendigt. De fremmede bilister var ikke klar over, at man ikke må køre i beruset tilstand, vidste ikke at man ikke havde forkørselsret når man kom til en rundkørsel, og hvis asfalten var god kunne man se bort fra fartgrænser. Uvidenhed koblet med manglende respekt.

Yahya konkluderede også at folks rædsel for at blive kaldt racister, gjorde at dette problem med mange dræbte og sårede ikke kunne løses, fordi man dermed skulle pege fingre ad og gribe ind overfor MENA-plagen (det ærkesvenske akronym Middle East North Africa).

Der var naturligvis også politisk korrekte indvendinger fra såvel den frække gæst som den indfødte vendekåbe.

Socialdemokrat Monica Öhman, leder af Nationalforeningen for trafiksikkerhedens fremmelse (NTF) sagde for eksempel “Vi må ikke skabe modsætninger, vi skal ikke se på det som at nogen er bedre og andre er værre i trafikken“. Ingen begrundelse. Vi skal bare lukke øjnene og gå døden i møde.

Raouf Ressaissi var statistikchef på det i 2007 nedlagte Integrationsverket. Han kom med følgende guldkorn: “Jeg bryder mig ikke om undersøgelsen. Vi skal betone lighederne mellem indvandrere og svenskere. Forskellene er udforskede til døde. Jeg er sikker på at de regionale forskelle i forskellig opførsel i trafikken er større end de etniske. Der er større forskel på land og by end mellem svensk og indvandrer“. Det er den slags ting de trækker ud af røven, når ubelejlige fakta banker på døren. Imponerende frækhed.

Nu vil man så 18 år efter lave endnu en undersøgelse og der er afsat et større millionbeløb til, over de næste tre år, at afdække fremmedes opførsel i trafikken. Trods at vi kender svaret.

Og det man fandt ud af sidst var, at det var SAMTLIGE fremmede der kørte som en pose lort. Også Boris fra Polen og Chun Li fra Xinjiang. Alle fremmede var stærkt overrepræsenterede i ulykkesstatistikkerne. Ingen af dem burde færdes på vore gader og stræder. Kun vestlige lå i nærheden af svenskerne.

Dette ved vi kan overføres til Danmark. Vi ved at respektløs, aggressiv og forbryderisk opførsel i det offentlige rum er hverdag. Vi ved at vores elendige ordensmagt hellere vil stå som rotter bag et træ på en fredelig landeve,j hvor danske arbejdere pendler, end at gribe ind overfor dette dødskørselsproblem i de besatte bydele. Vi ved at du kan køre som du vil i Århus Vest, for politiet tør ikke eller gider ikke at skulle lave reelt politiarbejde. Der finder du ikke en fotovogn. Den er alene på gaden for at finansiere befolkningsudskiftningen.

Vi har brug for en strakslov, når nu en interneringslov ikke er på plads, der forbyder alle ikke-vestlige fremmede fra at føre nogen form for motoriseret køretøj. Ét dansk offer er ét for mange, og vi har allerede rigeligt med myrdede danskere til at kræve politikernes hoveder på fade.

Vi vil fortsætte med at bisætte multikulturens ofre, mens vi forgæves venter på en demokratisk reaktion.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
OversætterenClaus BoatsinkerLord LollandKomponisten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Vi kan ordne i hvert fald de af muslimerne forårsagede ulykker ved at indføre krav om indtagelse af min. en frikadelle af svinekød inden kørsel. Således kan vi uden nogen former for diskrimination få stoppet dødskørsel af muSLIMerne.
ENIG? DEL GERNE! DANSK FOLKEPARTI!

Komponisten
Gæst
Komponisten

Lang kommentar.

Den hvide mand opfinder forbrændingsmotoren og designer derefter bilen. Den hvide mand opfinder dampmaskinen og starter derefter den industrielle revolution. Den hvide mand opfinder samtlige skydevåben, og gør krigsførelse endnu farligere.

Min pointe er, at eftersom det kun er den hvide mand som er i stand til at opfinde disse ting, er det også hans moralske ansvar at beherske dem med respekt og med dybsindig viden omhandlende de konsekvenser som kan opstå ved brugen af disse opfindelser.

Når Kineserne og Inderne laver fabrikker og har deres industrielle revolution, sviner de alt til, er ligeglade med miljøet og går efter hvad der er billigst at producere på trods af konsekvensen for massiv forurening. Jeg mener jeg læste, at 90 % af plastikforurening i verdenshavene kommer fra Kina og Indien… Og gæt hvem det er der prøver at gøre oceanerne rene igen? Den hvide mand… Og gæt hvem der føler et nødvendigt kollektivt ansvar for at gøre kloden renere? Den hvide mand… Han ofrer resurser på at rydde op efter andre folkeslag…

Derudover er det vist ingen hemmelighed, at negere og perkere håndterer skydevåben som en vild abe med termitter kravlende rundt i røven. Folk i mellemøsten og Afrika burde slet ikke have den teknologi. Et kendt eksempel som Jared Taylor selv nævner, er den historiske stammekrig mellem hutu og tutsi stammerne. De dræbte hinanden i et antal på omkring en million ved brug af machetter. Tænk hvis de havde haft AK47, Atomvåben og andet i deres elendige stammekrig… Selv muslimerne bomber hinanden ihjel langt ind ramadanen, med teknologi som de aldrig skulle have haft…

Nu hvor jeg også ser, at folk som ikke er hvide hellere ikke kan beherske at køre ordentligt, begynder det at gå op for mig, at der er en grund til at andre racer simpelthen ikke har godt af at have den hvide mands teknologi. Det er som om andre racer fra naturens side ikke har evnerne til at reflektere og forstå det moralske ansvar det er at opfinde og bruge teknologi, og deraf egentlig ikke er bedre tjent med teknologien alligevel… Måske lige med undtagelse af japanere…

Der selvfølgelig nok mange flere faktorer som forårsager disse hændelser, men det her har for mig rod i virkeligheden, når det kommer forskelle mellem folkeslag…

Lord Lolland
Administrator

Det var godt nok noget af en kommentar!
Det med havplastik der har du stort set ret, af de 20 mest plastikforurenende lande i verden er kun 1 vestligt, USA, og de anses gerne for at være nogle miljøsvin af resten af vesten.

View post on imgur.com


Der lader til at være en generel tendens hvor ikke-hvide lande udleder mere plastik jo rigere de er. Så selvom negere generelt er dummere end asiater, så udleder de ikke nært så meget plastikaffald, sandsynligvis kun fordi de ikke har råd til at købe plastikken til at starte med.

Den hvide mands byrde er ikke som man troede at civilisere de andre, men nok nærmere at holde dem fra at ødelægge jorden i deres forsøg på at efterabe vores civilisation.

Komponisten
Gæst
Komponisten

“Den hvide mands byrde er ikke som man troede at civilisere de andre, men nok nærmere at holde dem fra at ødelægge jorden i deres forsøg på at efterabe vores civilisation.” Ja, jeg er helt enig.

Oversætteren
Skribent

God pointe. Men hvordan har de egentlig fået fat i vores teknologi? Har vi solgt den til dem, eller er det bare sket naturligt med tiden? Eller er der måske en anden grund?

Lord Lolland
Administrator

Kolonimagterne, særligt England, brugte det at man “civiliserede de vilde” som undskyldning for at tjene penge på eksotiske produkter og billig arbejdskraft. Missionærer byggede kirker, koloniregeringer lavede skoler og infrastruktur, og firmaer introducerede europæiske produktionsmidler for at forøge deres profit under de varme himmelstrøg. Men man begynde at tro på det, at det virkelig var civilisation og ikke profit der var hovedmålet med kolonisering, og det var der det gik galt.
Det blev kaldt “den hvide mands byrde”, efter et Kipling-digt af samme navn.

Vi gav dem en kopi af vores civilisation, og det fungerede nogenlunde så længe vi administrerede det. Men når læreren ikke er der til at sige nej, så æder specialklassen limstifterne og brækker sig på gulvet.

Oversætteren
Skribent

Hmm ja.. Det virker bekendt, at hvide mennesker bruger altruistiske argumenter for deres egne interesser.

Men hvorfor opgav vi vores kolonier? Var det simpelthen bare en økonomisk beslutning, eller var det en af de ting USA skulle have for at redde os fra Tyskland og USSR? Eller måske begge dele?

Oversætteren
Skribent

Jeg foreslår et samarbejde mellem Dagens Blæser og Stram Kurs omkring dette super fine lovforslag.