Hjem / Indsigt / Udtjent terminologi: højre eller venstre

Udtjent terminologi: højre eller venstre

Der var forleden en svensk partilederdebat, og i denne tv-transmitterede signaldyst kaldte Löfven Sverigedemokraterne for et højreorienteret parti. SD’s leder Jimmie Åkesson sagde at det anså han dem ikke selv for, og det kortsluttede Löfven, der ikke kunne forholde sig til det.

Nu er Sverigedemokraterne som sådan ikke et godt eksempel på en tredje position, men det er netop denne position der er den reelle opposition til de nuværende partier i de skandinaviske parlamenter. Disse nuværende partier er venstreliberale enheder der indirekte eller direkte arbejder for suverænitetsafgivelse, multikultur, befolkningsudskiftning og “integration”, kombineret med moderne værdier, der er i skarp kontrast med normalitet, Moder Natur og alt der har defineret vores nation gennem historien.

I dag er det ikke venstre mod højre, der kan bruges som den bedste, objektive beskrivelse. Men rød mod blå, venstre mod højre males med stort i gammelmedierne. Folk piskes op til at tro at Danmarks kurs ved hvert valg står ved en skillevej, alt efter hvor du sætter dit kryds. Men det er fæjk nuus. Alle krydser fører til globalisme og multikultur.

Den ægte modsætning er globalisme mod nationalisme. Overstatslig styring kontra folkelig selvbestemmelse. Homogen trivsel kontra rodløs multikultur. Det er klart at det ikke er disse modsætninger der dominerer den demokratiske debat. For så bliver det åbenlyst at vi ikke har politisk pluralisme, selvom et velinformeret folk ikke nu eller om tusind år ville stemme for deres egen udslettelse. I sverige vil man fra 1975 til 2024 have formået at gå fra cirka 0% fremmede til 50% fremmede blandt 0-44 årige, den potentielt fødedygtige aldersgruppe. I den tid, til dags dato, har den offentlige debat været forsøgt lukket helt af for om globalisme eller nationalisme ville tjene folkets interesser bedst. Holdningskorridoren har været patruljeret hårdt. Venstre-højre-cirkusset har fået fuld fokus.

“Demokratiet trues af falske nyheder”

Vi hører pludselig (((medier))) fra USA til København udbasunere at falske nyheder er en stor trussel, og der skal slettes, censureres og overvåges, for at folk får den vinkling der er mest “sand”. Det er noget af en indrømmelse. Folket, når det går til stemmeurnerne, er helt afhængige af den information de fodres med inden da. Den nyhedsformidling de udsættes for har en stor indflydelse på hvad de tror på og hvem de stemmer på. Den gennemsnitlige vælger laver ikke tonsvis af personlig dybdykning i politiske spørgsmål, men fordøjer det skærmen viser dem eller avisspalterne erklærer.  Det hele ender i “blå blok dum” eller “rød blok puha”, og dette munder ud i en fortsat venstreliberal dødskurs med en knivspids fordummende symbolpolitik. Den sande opposition beskrives vedholdende som “højreradikale”, “det ekstreme højre”, “højrenationale”, “ultrahøjreorienterede”. Det som de andre “højreorienterede” partier skal tage afstand fra.

Det vi kan konkludere er, at vi kan ikke have et demokratisk system, hvis informationsformidlingen sker fra et folkefjendsk fundament. Journalistpartiet er helt afhængige af status quo og med dem som vores “frie presse” vil vi aldrig få opstillet virkelighedsbeskrivende problemstillinger og vil vil aldrig komme i nærheden af et velfungerende, repræsentativt demokrati. For det er sandt at folket lader sig føre. Endda fluks i døden.

Nationalismen er både beskyttende for traditioner og kernefamilien, og bærer i sig en social ide, der sprænger det materialistiske verdenssyn som venstre-højre-skalen baseres på. Vi er den tredje position der som Kejserens nye klæder erklærer, at alle vores folketingspartier jo er på samme hold.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
OversætterenKrematorieEnthusiat Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Der er dog en metode, der kan få folk til at forkaste alt, hvad de har lært i skolen og af pressen: Personlig tragedie. Men det er simpelthen forfærdeligt, hvis et flertal af Danskerne skal til at opleve det for, at vi kan en ganske tilforladelig politisk ændring af samfundskursen.

KrematorieEnthusiat
Gæst
KrematorieEnthusiat

En personlig tragedie ændrede ikke noget for forældrene til den danske kvinde der fik sig selv gjort et hoved kortere i Marokko.
Begge forældrene han postet dydighedssignalerende hjerneprutter på facebook.

Oversætteren
Skribent

Well you got a point there buddy.. Vi må håbe, at der sker noget inden i dem..