Hjem / Danmark / Tøffeljustits på Grønland

Tøffeljustits på Grønland

Grønland er mit hjertebarn. Danmarks glemte juvel. Øen hvor vores forfædre sled og byggede slægter århundrede efter århundrede. Ladt i stikken af nutidens forræderiske politikerstand. I dag overrendt af et primitivt fangerfolk.

Jeg kan konstatere at ligesom der i Congo hersker congolesiske tilstande, fordi landet myldrer med congolersere, så har Grønland et inuitproblem forårsaget af inuitopførsel. Tundramongolske tragedier produceres på samlebånd. Grønland græder og kalder på sit folk.

Vi lytter. Kampen er begyndt. Grønland, du skal ikke græde forgæves. Dansken hører dit kald. Hold ud.

Indtil Harpunens Dag kommer skal vi dog læse historier som denne:

Tre dage før jul dømt [sic] Sermersooq kredsret en hjemløs mand sidst i 30’erne til otte års anbringelse i [sic] anstalten for domfældte.

Det skriver avisen Sermitsiaq.

Manden blev kendt skyldig i et brutalt drab på en handicappet mand i Nuuk i marts 2018. Kredsretten kunne ikke finde nogen formildende omstændigheder ved drabet, men fandt det derimod yderst skærpende, at den dømte havde slået en mand ihjel på grund af en mobiltelefon, lidt hash og nogle småmønter.

Derfor lød dommer [sic] på de otte år, som er [sic]usædvanlig hård dom i Grønland. Den normale ramme for manddrab er seks år; i enkelte tilfælde syv år [sic] anstaltsanbringelse.

Okay, vi har nogle komplet vattede og blødsødne strafudmålinger i Danmark, der dagligt vanærer ofre for kriminalitet og krænker vores retsfølelse. Men i Grønland kender de også disciplinen at trække på skuldrene, når det kommer til overlagt rovmord.

Den dømte ankede dommen til Grønlands Landsret.

Men er otte år i [sic] anstalten for domfældte en rimelig dom for et brutalt mord?

Naalakkersuisuts medlem for sundhed, sociale anliggender og justitsvæsen Martha Abelsen finder tiden inde til at tage en diskussion om det tidssvarende i niveauet af dommene i kriminalsager, især når der er tale om personfarlig kriminalitet som vold og seksuelle overgreb på børn.

– Jeg har altid hørt folk sige, at det er utrolig milde domme, som bliver givet i sager om krænkelse af børn. Og hver gang, når store sager bliver omtalt, udbryder folk: Aldrig mere, aldrig mere, siger Martha Abelsen til Sermitsiaq.

Her ses Martha fra ICC-topmødet, hvor “vores” delegation arbejdede målrettet for at stjæle Grønland fra det danske folk. Over mit lig, din frække igloperker. Ud, Kim Jong Køleskab!

Ja, resten af artiklen er bag en betalingsismur, og jeg har ikke en pose tomme flasker at ofre på denne pamflet tilegnet segmentet med permapromille. Jeg føler også at jeg har den info, der er relevant for at komme med min fine pointe.

At de har lave straffe for det der er normal inuitopførsel er ikke så underligt. De har, skandaløst, fået frie rammer til at indrette vort Grønland efter deres mærkværdige normer, og for en snapsglad sælgnasker er det forventeligt at man hakker en handicappet mobiltelefonsejende, hash-havende gut ihjel. Han var jo selv ude om det, med sit handicap, så han kunne bare lade være at have alle de rare sager. Logik. Og lave straffe for seksuel omgang med småbørn? Tænk hvis jyder blev straffet for at køre med haveaffald på traileren om søndagen. Nej, det er vores natur. Og de piller ved deres børn.When in Rome.

Grønland kan blive deres rovmyrderi og børneknepperi kvit. Og de skal de. Løsningen giver sig sæl (hø hø), og det er naturligvis den permanente flytning af samtlige inuitter til en fjern arktisk egn, og et Grønland alene tilegnet vores dejlige folkefærd.

Må skæbnen lade det ske snarest. Dagens Blæser vil være Grønlands stemme i det danske mediebillede og vi vil altid stå på vagt og tage parti for dette, vort smukkeste eje. Vores Grønland.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
OversætterenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Amen.

Oversætteren
Skribent

Jeg tror gerne, at Canada vil have dem.