Hjem / Samfund / Karl Münter, Antifa og ærerige mennesker

Karl Münter, Antifa og ærerige mennesker

Er man i tvivl om at den hvide mand tabte anden verdenskrig og at vi nu lever i et dystopisk mareridt, hvor vores dødsfjender nu vanstyrer os lukt mod helvede, så kom endnu et lod i dette narrativs overfyldte vægtskål.

ZDF, den tyske statspropagandakanal, interviewede nuværende medlem af NPD og tidligere tysk soldat, 96-årige Karl Münter, om hans liv. Han skulle naturligvis have vidst bedre end at åbne døren for løgnepressen, men han bladrede i gamle billedbøger og berettede nostalgisk om hans liv.

Det der så skete var at (((ZDF))) klippede violinmusik, gysermusik og andet ind, mens de forsøgte at kæde ham sammen med en “massakre” i Belgien. Karl Münter havde ellers sagt at han ikke havde skudt nogen, eller i det hele taget løsnet et eneste skud, så han havde intet at angre omkring hans tid i Belgien. Men sandheden er et taknemmeligt offer og hele verdenspressen løb med historien om denne blodtørstige krigsforbryder der stadig trak vejret. Der blev stablet anklager på benene mod ham og nu skulle han lide i sin sidste tid.

ZDF havde også vist hvor han havde bopæl og så kom det judeogermanske gadepoliti, antifa, og brød ind hos oldingen. Han blev slået ned, tortureret, hans ejendele blev gennemrodet og hans krigsmedaljer røvet. Et regulært mordforsøg. Karl Münter overlevede.

Det er en historie fra 2019. Vi glemmer ofte hvor gennemført sygt et samfund det er som kendetegner Vesten.

En modsat historie, der blev fortalt i kontrast til Münters gerningsmænds nederdrægtige gerninger kom fra Dan Eriksson, styrelsesformand i Det Frie Sverige. Han mindedes en hændelse for mange år siden hvor en af hans kammerater, en anden nationalist, var blevet groft overfaldet og mishandlet af en stor flok venstreorienterede. Dan og andre nationalister ville naturligvis hævne dette modbydelige overfald, og vidste at der næste dag skulle være en stor antifascistisk demo, hvor disse bøller ville være. Så de fyldte et par biler og havde medbragt golfkøller. Planen var at gå til angreb og så se hvor meget man kunne udrette mod overmagten. Da de nærmede sig denne demonstration, kunne de konstatere at kun en 10-12 stykker var mødt frem. De talte lidt frem og tilbage og resultatet blev at de vedtog ikke at medbringe golfkøller, men blot bruge de bare næver.

Sådan er forskellen. Den vanvittige gadevold startes altid af æreløse marxister. Selv når vi slår tilbage mod den har vi en højere moral og mandsmod. Det er utænkeligt at nationalister ville bryde ind hos pensionister og tæske dem af nogen som helst grund. Utænkeligt. Men vi er oppe mod ægte ondskab, og det er betryggende at vi endnu ikke har tabt os selv og kan bevare sunde, nationalistiske værdier, trods det absurde barbari der møder os i nyhedsbilledet. Fremad.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenMorten B.zyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Hvis man ser (((ZDF))) så prøv at læg mærke til de konstante reklamer for rejser til
IsraHell.

Home,sweet home.

Morten B.
Gæst
Morten B.

Når man kæmper heroisk, fordobler man sin styrke. Den her med, at alle kneb gælder, og at man kun skal udkæmpe de kampe, man er sikker på at vinde, som f.eks. at sønderbanke en 95-årig, er en myte. Man bliver kujon af kun at tage de sikre kampe. Fejgheden bemægtiger sig ens sjæl, og tilsidst bliver man uduelig i kamp.

Kæmp med ære og værdighed som en hvid kriger. Målet bliver aldrig smukkere end de midler, hvorved det opnås.

Oversætteren
Skribent

Jeg forstår ikke, at de bliver ved med presse.. De fremprovokerer jo bare deres værste mareridt.. (igen)..