Hjem / Samfund / Systemkollaps er en proces

Systemkollaps er en proces

Hurra, hurra, siger de i Ørebro. Der kommer en masse nye mennesker til Ørebro og kommunen har vokseværk. Disse myreflittlige nye indbyggere i Ørebro giver en enorm vækst og de kommunale kasser bugner af guld og ædelstene med alle de nye skatteindtægter. Et nifoldigt leve for disse nye borgere som ikke blot sikrer velfærden med udbygger den!

Eller, hov. Det stemmer overhovedet ikke. Der kommer ikke en krone i kassen og der skal skæres 102 millioner alene på skolerne. Was ist los, Svenne Banan?

Det er da pudsigt. Der er kommet en masse nye til byen, og der står 800 ekstra Emil fra Lönneberg-typer og skal i skole. Og så er der ingen skatteindtægter fra de tusinder af tilflyttere? Ansvarlig for børn og uddannelse i Ørebro, Charlotta Karlsson Andersson, forklarer det med at “indtægterne matcher ikke øgningen af indbyggere”.

Javist. Ser man det. Det må være fordi man kun har lavteknologisk, fysisk arbejde at tilbyde folk i Ørebro. Ikke just noget der kan bruges til noget, når man har importeret millioner af læger, raketprofessorer, hjernekirurger og forskertyper. For det er – CHOK – indvandrere fra fjerne kontinenter, der står for Ørebros befolkningseksplosion og disse, til alles totale overraskelse, dræner de offentlige kasser på så katastrofal vis, at der skal helt enorme nedskæringer til. Og altså alene på skoleområdet skal 102 millioner spares. I een kommune. Og alle de nye muggielever skal jo have tolkebistand og der skal oprettes specialklasser, da de fleste er savlende analfabeter. Spændende. Regnskabet går ikke op.

Når man taler om systemkollaps, så er det ikke noget der sker fra en uge til en anden. Det er en lang smertefuld, men samtidig usynlig proces. Lidt som en kræftsygdom der tager årtier om at trække dig i gravens mørke. Tog du en person fra 1980 og fløj ham til 2019, så ville systemkollapset forekomme meget virkeligt. Alt ville chokere og forfærde vedkommende, ikke mindst gadebilledets rædsler. Men som frøen i gryden der langsomt opvarmes til kogepunktet, så ser Familien X-Factor ikke at de er i smudset og forfaldet og har ikke nationens interesser for øje. De præsenteres ikke for det i medierne, omend de fleste har et latent had til såkaldte “usle, klamme, modbydelige perkersvin”.

I Ørebro vil der snart komme et mylder af yderligere brune sjæle, da de mange tusinde nyankomne får ret til familiesammenføring. Dette vil pålægge svenske skuldre yderligere byrder, og det igangværende systemkollaps vil skrues nok et hak op. Skæbnen ligger for os alle i vores egne hænder. Det er op til os at organisere os og skabe fundamentet for vores egen fremtid. Det er det du skal forholde dig til og jo tidligere du indser at du skal dedikere tid og ressourcer til at sikre vores fremtid, des bedre.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Tom VensterOversætterenGenerisk Navn Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Generisk Navn
Gæst
Generisk Navn

Sverige er nødt til at opstarte rumprogrammer i alle større byer, ellers får de ikke udnyttet potentialet af de mange astrofysikere iblandt nysvenskerne.
Det er til dels derfor budgettet hvæser, men også fordi at svenskere får for mange børn! Det er uholdbart. Det tager lang tid at få oplært et svensk barn til at blive en astrofysiker, specielt hvis det er et cis kønnet drengebarn.
Bedre at fortsætte med infinitynigger-programmet.

Vi er heldige her i Danmark. Vores niggere har ikke universitetsuddannelser ligesom svenskernes, men vi har den magiske integrationsjord som svenskerne mangler. Dette, sammen med Pape’s tryllestav sikre et velfærdsamfund i harmoni.

Oversætteren
Skribent

Jeg er endda så gammel, at jeg kan huske, at der var noget, der hed efterløn engang..

Tom Venster
Gæst

Jeg blir like overrasket hver gang jeg hører om kostnadene ved endeløs innvandring. Disse er jo leger, ingeniører og alt det andre vi så sårt trenger i våre land. Hvorfor får ikke våre økonomier en voldsom oppgang i kjølvannet av fullstendig hodeløs innvandringspolitikk?

Kollapsen kan virkelig ikke komme for tidlig og da gjelder det – som du påpeker – at vi har bygget noe i mellomtiden.