Hjem / Samfund / Sommer

Sommer

Nej, det er ikke sommer. Lad være med at beskylde mig for klikbæjt. Det er fordi jeg poster en film produceret af en svensk isproducent.

Det er et indblik i fortiden og en målestok for fremtiden.

Der er ikke mange tilbage som husker et dansk Danmark. Snart vil de sidste dø ud, som kom ud ad ægget inden tyrkerne havde sat deres ækle kløer på dansk jord og dermed påbegyndte Katastrofen. Den der husker et dansk Danmark, husker et bedre Danmark. Og se disse horder af glade, lyshårede, slanke svenskere. Uvidende om at i selv samme stund som de smilende gik foran kameraet, så var der hændergnidende dæmoner, der ikke brød sig om dette homogene, smukke land. Som ville ødelægge det, sætte det i brand og kaste det ud i kaos. 14 år senere vedtogs det i Rigsdagen at nedlægge Sverige og gøre det multikulturelt. Naive og trygge. Sådan var (og er) de moderne skandinaviske mænd.

Om fem år er de 0-44 årige svenskere i mindretal. De kunne de isgnaskende, socialdemokratstemmende individer i filmen ikke have drømt om, om de så fik tusind år til at skrive mulige fremtidsscenarier.

Så når vi skaber vores egen fremtid, vil det være hærdede, oplyste mænd, der kæmper for fremtiden for deres børn. Måske kun en dedikeret skare. Måske kun for den del af folket der vil redde sig selv. Men naiviteten er slået ihjel og på den anden side af vreden, hævnlysten, viljen til kamp og selve overlevelsen, findes skønheden og håbet om reel trivsel. Så aktiver dig selv. Såvel i kødrummet som på nettet. Bliv daglig skribent. Lav et podcast efter egen næse. Skriv kommentarer på ærerige netmedier (det er ikke svært) og lev dag ud og dag ind som den nationalist du gerne selv vil møde og knytte bånd med. En hver dag med passivitet er endnu en nederlagsdag for fædrelandet, og det er en sørgelig situation at bevidne.

Nap en is.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
LarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Med “tyskernes ækle klør” menes der 1864 rite?