Hjem / Akbaring / Ekstase i Norge: Oslo i Multikulti Fase 3

Ekstase i Norge: Oslo i Multikulti Fase 3

De har været lidt dovne deroppe i forhold til de svenske naboer. Det gik lidt sløjt med at få hevet deres land ud af det kannibalistiske barbari og blive en del af det glædesfyldte, rodløse, multikulturelle Pisjorden. Sverige havde i årtier den fordel, at det var skrevet ind per lov at de var og skulle være et opløst folk, men med en ihærdig indsats er Norge endelig på rette kurs.

Oslo, eller Christiania som byen hedder i virkeligheden, har flere og flere bydele hvor der er over 50% fremmede, og denne kolorit begynder nu at betale store afdrag. Rigdommen præger nu Oslo og hver dag hr. Elvskallesen står op kan han forvente spænding og samba og action. Ikke mindst det faktum at Mohammed for fjerde år i træk er det mest almindelige drengenavn i Oslo, er en tydelig indikator af Multikulti Fase 3. Det mest presserende spørgsmål, som alle politikere burde bombarderes med er: “hvorfor skulle der gå tusind år, inden vi masseimporterede disse nynorske guldklumper fra Afrika og Mellemøsten?”.

At give en liter blod for multikultur er småting. Vi får jo millioner af liter blod med i prisen, når de fremmede myldrer ind.

Tre menn skadet i knivstikking i Oslo

En mann er kritisk skadet og to menn er alvorlig skadet. Politiet jakter to personer, som er sett løpende fra stedet.

Politiet forteller videre at de jakter én antatt gjerningsmann, som ble sett flykte fra åstedet. De jakter også en person som ble sett løpende sammen med den antatte gjerningsmannen.

Politiet jakter nå to personer om begge beskrives som menn med nordafrikansk utseende.

Den ene beskrives som 185 centimeter høy, iført mørk parkasjakke, mørke bukser og lyse sko.

Den andre beskrives som en mann mellom 25–30 år, rundt 165 centimeter høy og iført svart lue. Ifølge vitner skal mannen ha snakket svensk, og det er denne mannen politiet mistenker er gjerningspersonen.

Hvor er det spændende! I går kunne vi læse om knivstik og skyderi på et spisested i Århus, men det var blot en notits. Vi har glemt glæden ved at omdanne samfundet til en arabisk/afrikansk spændingsfilm. Det er blevet trivielt. Vi skal, som nordmændene, genoplive evnen til at indleve os i den Nye Hverdag. Se bare ovenfor. Folk stikkes ned og en af nordafrikanerne menes at have talt svensk! Ja, undskyld mig, men jeg er begejstret for dette overflødighedshorn af kulturudveksling og lingvistisk appropriation.

Nynorsk charmør: “Rygterne er sande: vi er her kun for at sprede glæde.”

Men vent, der er mere. Under artiklen var der, sjovt nok for en netavis, andre artikler. Og Oslos indtræden i Multikulti Fase 3 fornægter sig ikke. Velkommen i paradis, mine talblinde brødre:

  • Mand slæbt efter taxi i Oslo
  • Tre skadet i knivstikkeri – politiet har videooptagelser (nok samme sag?)
  • Mand såret ved skyderi ved koncertsted i Oslo
  • Man knivstukket i halsen i Oslo i nat
  • Kritisk tilstand for kvinde som blev knivstukket i butik i Oslo
  • 14-årig knivstukket af medelev på ungdomsskole

En sand lavine af nye oplevelser. Oplevelser vi ikke anede vi kunne beriges med, før det besluttedes at starte en demografisk udryddelseskampagne mod de kedelige, fredelige skandinavere. Det tog sin tid men nu kan vi høste frugterne af dette vigtige arbejde, som vores smadderdygtige elite har udført for os. Er der andet at sige end tak?

Fremtiden er lys. Men også brun. Vidunderligt.

Husk at du hver dag kan læse nyt fra Norge på vores fantastiske broderside Dagens Blest.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
LarsLarsenKomponistenTom VensterDen gamle Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Den gamle
Gæst
Den gamle

Hvis man kan argumentere for at Quisling, gjorde skade på Norge, så er det barnemad at dokumentere nutidens forræderi.

Tom Venster
Gæst

Heldigvis er det ikke bare svenskene som kan ha glede av multikulturell berikelse. Vi henger litt etter i Norge, men snart er vi der og jeg er stolt av våre progressive politikere som trykker på gassen når det gjelder å få inn knivstikkende mangfold. Jeg syns imidlertid at Danmark er for hatefulle mot sine nye dansker. At de snakker litt gebrokkent og begår noen drap her og der er da ingen grunn til å synes vondt om disse berikende bruningene. Her har Danmark en jobb å gjøre og jeg håper Dagens Blæser går foran med et godt eksempel.

Komponisten
Gæst
Komponisten

At høre om negere som stikker folk ned i den skandinaviske kulde har en direkte modpol svarende til hvide mennesker som ordner og giver alt til negerene i deres elendige #ShitHoleCountries™…

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Tak for at huske Oslo’s RIGTIGE navn.