Hjem / Samfund / Orban sikrer eksistensen af sit folk og en fremtid for ungarske børn

Orban sikrer eksistensen af sit folk og en fremtid for ungarske børn

En eller anden dag kommer der nok en positiv historie omkring skandinavisk politik. I så fald sikkert relateret til en HIV-test, men sådan må det være. Indtil da må vi læse og inspireres fra Syd og Øst. Kreutzmann rapporterer om nationalistisk sejr i italiensk lokalvalg og dertil har vi fået kioskbaskeren fra Orban, der med onkelske dimensioner baner vejen for en demografisk stabilisering af det skrumpende ungarske folk.

OMG, han ER jo hudhadende naziracist!

En række initiativer skal hjælpe den i forvejen forbedrede fødselsrate op på et sundt niveau.

  • Mødre der fostrer fire børn fritages fra skat på livstid. Dertil 70.000 til at skaffe en stor familiebil fra tredje barn. Det at kunne arbejde 15-20 år uden skat, når børnene har nået en betydelig alder, er et glimrende incitament.
  • Kvinder under 40 der gifter sig, kan tage et lån på en kvart million til lav rente.
  • Par med huslån får eftergivet deres gæld efterhånden som de får børn. Ved fjerde barn fjernes hele huslånet. Mageløst. Man føler historiens vingesus på den gode måde.

Coca Cola er nu den offiicielle drik for fortalere for den abstrakte biostat.

Orban fulgte disse initiativer op med et par glimrende udtalelser, der endnu engang understregede, at han ved hvad der foregår. Han erklærede at folkets fødsler er den eneste løsning og at det ikke må være en mulighed at fylde landet op med indvandrere som erstatning. Burhønselogik, men i 2019 er det at tale sandheder en revolutionær handling.

Viktor Orban konstaterede også at den europæiske venstrefløj var skyldige i at lægge familien, kristendommen og nationerne i graven. Faktatjek: delvist sandt. I lande som Danmark, Tyskland, Storbritannien med mange flere, er det en fællesopgave for begge “fløje” at agere folkemorderiske landsforrædere, og jeg vil ingenlunde pege mere på Socialdemokratiet end Venstre herhjemme, som særlige syndere i denne skæbnestund.

Hvad angår familiepolitikken er Orban tydeligvis på rette spor. Der skal dog, og det ved jeg ikke om er tilfældet, også ryddes op efter de tragiske omvæltninger, der har været med til at splitte og undergrave kernefamiliens livsvilkår. Promiskuøs opførsel blandt unge som voksne, nem adgang til abort og kvinders ret til grundløs skilsmisse samt økonomisk belønning for denne hæslige ugerning. Alt sammen noget der skal bremses og rulles tilbage. For de der hædrer de samme værdier som landsfaderen Orban, ville sådanne initiativer ikke mærkes, eftersom de allerede udlever familieidealet. Men for ustyrlige skøger og “selvudviklende” kvinder, der pønser på at kaste familien på bålet, skal disse reguleringer holde dem på normalitetens smalle sti og vise dem er der er strenge samfundsmæssige sanktioner for at sabotere vejen til trivsel.

Et 14-foldigt leve for Viktor Orban skal lyde fra redaktionen på Dagens Blæser.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
LarsLarsenOversætterenArn ArneIngolf Gaboldsenzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Og det er hørt.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Måske den største Europæer i det 21 århundrede indtil videre, skelsættende politik.

Goseph
Blæser læser
Goseph

Små, positive nyheder vejer så meget i denne her verden. Tak for skrivearbejdet!

Oversætteren
Skribent

Nej det er faktisk meget enkelt..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Vent. Nogen gjorde noget godt? I 2019? Waaaaaaat