Hjem / Verden / Antifa planlægger mord på AFD-profiler

Antifa planlægger mord på AFD-profiler

På den officielle antifa-side Indymedia planlægger man helt åbent at myrde ledende politikere fra Alternative für Deutschland op til EU-valget. Dette er fortsættelsen af en igangværende terrorkampagne, der ikke har ført til noget fra regimets side andet end skuldertræk. Siger du “klamme negerdjævel”, eller antyder at kun 5.999.999 Shlomoer døde i sindrige masturbationskonstruktioner, kommer stormtropperne og sparker din dør ind. Er du i stedet i gang med en decideret voldelig terrorindsats mod dissidenter, så er det bare helt echt geil. Anarkotyranni kaldes dette vist.

Kæmper man for GloboHomoGayPlex har man frit spil i Merkelstan.

Vi har for nyligt bevidnet et usædvanligt groft mordforsøg på den kendte politiker Frank Magnitz, leder for AFD i Bremen. Han overlevede med kraniebrud og andre slemme skader. Det er tydeligvis den nye taktik at tage livet af den aktive opposition. Der var også et bombeattentat mod AFD’s kontor i Döbeln i januar, som til alt held ikke førte dræbte med sig. Medier og regimetro politikere har tilsværtet AFD og dets repræsentanter som Ultrahitler 6000, og nu lader de deres gadetropper gå til stålet og lemlæste og myrde de ubevæbnede, ubeskyttede forkerttænkere.

Blandt andet profilerne Alexander Gauland og Alice Weidel nævnes som nogen der skal myrdes. Og det er ikke bare “de ska’ bare dø, igåh”-agtige udsagn. Nej, det er en offentligt tilgængelig manual, der foreskriver hvor det er mest opportunt at myrde dem. Det kunne mest oplagt være torvemøder eller andre begivenheder i forbindelse med valgkampen. Det beskrives også hvordan man kan distrahere politi og livvagter, så attentatet kan gennemføres, og ligeledes hvordan man bedst slipper væk og hvilken opførsel man skal udvise efterfølgende for bedst at undgå at blive opdaget. Der er også forslag til hvem der mest effektiv kan gennemføre drab, for eksempel muggikvinder. Der er også en vejledning til våben; hvilke der er bedst egnet og hvorledes man kan skaffe dem i EU.

Altså tilbage til 70’ernes kontante stil. Der skal lig på disken og oppositionen er komplet afvæbnet og fredløs.

For et par dage siden blev der også stukket ild på en bil tilhørende et parlamentsmedlem og ordfører hos AFD i Berlin. Gerningsmændene blev denne gang anholdt og der var blandt andre tale om en tidligere ansat hos Amadeu Antonio Foundation, der arbejder med “antiracisme”. Denne terrorklub ledes af (((Anetta Kahane))), en af det tyske folks mest dedikerede dødsfjender. Hun var før aktiv i DDR og var informant for Stasi. I dag er hun som mange andre radikale rotter, en moderne antinaziracistisk demokrat.

Dette Amadeu Antonio Foundation arbejder sammen med George Soros’ Open Society Foundation og så er billedet af alle aktørerne i dette så godt som på plads. Men gå stille med det. Det er nemlig antisemitisme at bemærke Kahanes aktivisme.

Efter denne mordvejlednings publicering, sagde AFD-politikeren Petr Bystron:

“Jeg var en af de første politikere der krævede, at antifa skulle klassificeres som terrorister og jeg håber at myndighederne nu agerer inden det er for sent. Ellers er blodet fra næste offer på regeringens hænder.”

Vi kan ikke blot forvente men være temmeligt sikre på, at absolut intet sker eller foretages i forhold til antifa i Tyskland. De udfører blot det arbejde som medier og politikere gennem deres retorik og politik bestiller, og er en vigtig brik i undertrykkelsen af den nationale opposition. Der må ske det, der er sket tidligere i historien. Venstreekstem vold stoppes kun når nationalister forsvarer sig selv med tilstrækkeligt hårdhændede midler. At forvente sig hjælp fra landsforræderiske folkefjender er håbløst.

Kilde: Svegot

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
zyklon brusenbadensteinTom VensterOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Ja det er sjovt som tingene går igen.

Tom Venster
Gæst

Hvor langt skal det gå før tålmodigheten endelig tar slutt? Kun tiden vil besvare spørsmålet. Men jeg håper da virkelig at det ikke drøyer for lenge.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Her er så AfD`s belønning for at slikke smovsenumse.I kan aldrig nogensinde tilfredsstille disse (((kryb))) eftersom de vil have kontrol med hele verden.

Antifa er iøvrigt deep state/ZOG stormtropper.