Hjem / Danmark / Fund af hagekors, dansk udgave!

Fund af hagekors, dansk udgave!

Jeg ved knapt hvorledes jeg skal håndtere denne mærkværdige sag. Det er tydeligvis et fund af det symbol der nok skulle forestille det hagekors man fortrinsvis forbinder med det tyske nationalsocialistiske styre fra 1933 til 1945, men udført så tilpas amatøragtigt og uengageret at man skal levere en energisk indsats for at kunne gøre det til mere end blot hjernedødt hærværk.

Er min udgave et hagekors? Er det tanken der tæller? Ingen har endegyldige svar.

Normalvis er det en teaterforestilling, “Fund af hagkors”, hvor en gerningsmand eller kvinde, næsten altid af jødisk herkomst, maler et hagekors og derefter “opdager” hagekorset. Teaterstykkets øvrige deltagere, ikke mindst pressen og professionelle klynkeorganisationer, udfylder derefter deres roller og digter en politisk konspiration hvor en hvid gerningmand er den naturlige mistænkte, og at maleriet skyldes en mystisk, komplet uforklarlig antisemitisme, som ikke kan skyldes noget som helst som jøden eller jødindens aktivisme har igangsat (altså jøden som står bag det altid bizart klatmalede hagekors).

Så når vi ser en sag fra Danmark, så mangler nogen af aktørerne. Men lad os se på sagen først:

Ukendte gerningsmænd har begået hærværk mod Vojens Kirke – et spejlvendt hagekors er blevet spraymalet med grøn maling på kirkens sydvendte ydermur.

Nu efterlyser Syd- og Sønderjyllands Politi vidner til det usædvanlige hærværk.

– På et tidspunkt mellem tirsdag klokken 15.30 og onsdag klokken 08.00 har en eller flere gerningsmænd malet et spejlvendt hagekors med grøn spraymaling på kirkens sydvendte ydermur. Hagekorset fylder 70 x 70 centimeter, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser til TV 2, at hærværket blev anmeldt til politiet kort efter klokken 17 onsdag eftermiddag.

– Borgere, som har lagt mærke til personer nær kirken, der har været i besiddelse af grøn spraymaling, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen, kan kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4, skriver politiet.

– Man bliver jo ærgerlig og ked af det. Det er vandalisme af værste grad, siger Finn Lykkeskov, formand for Menighedsrådet i Vojens Sogn, til TV 2.

Han fortæller, at der omkring nytår var to tilfælde af hærværk mod kirkens toiletter.

– Jeg håber ikke, der er nogen sammenhæng til det her, siger Finn Lykkeskov.

Syd- og Sønderjyllands Politi har ikke på nuværende tidspunkt yderligere oplysninger om hærværket.

Med til nyheden er også et videoklip optaget ved kirken, hvor denne Finn Lykkeskov taler i store floskler om denne “komplet vanvittige” gerning som er “bindegal”. Journalisten hjælper ham, nok efter et forinterview, med at kæde det sammen med noget hærværk de har oplevet på deres toiletter.

Her har vi det der, omend talende for en besynderlig inkompetence, korrekt beskrives som et omvendt hagekors.

Det der kilder min egen journalistiske sans i denne “nyhedshistorie” er aktørerne selv. De har nok i baghovedet en sans for at “Fund af hagekors” er en ting, et fænomen, og når man oplever det med egne øjne, så gipper det i opmærksomhedskirtlerne. Man er en del af det. Man ved man skal være en del af det. Der er så meget usagt, og kameraet skulle ikke have rullet meget længere før det havde endt med snakken om de seks trilliarder.

Og der er, trods det banale hærværks banale karakter, pumpet overskrifter ud. Ligesom i USA. En søgning gav mere end rigeligt pote:

Jo, jo. Selv i bette Danmark kan vi også være med. Ring til Bent Melchior, for satan da, og få en gang mundlort med i købet. Danskerne skal have fuld valuta for deres licenspenge.

Dagens Blæser er et medieinitiativ startet i 2017. Det var målet at vokse, ikke kun i læsere, men også i antallet af faste, stabile skribenter og lydmedier samt at inddrage læserne; at rekruttere og aktivere potentielle nationalister gjort af det rette stof. I 2019 vil vi vurdere om dette initiativ giver det ønskede afkast, eller om kræfterne skal rettes mod andre projekter. Det er indtil videre af egen indre motivation at dagligt indhold leveres, men er inaktiviteten stadig total som året skrider frem, må satsningen have fejlet. Skal vi gro, og nå en kritisk masse til at kunne skabe ægte forandring, som vi ikke mindst ser i Sverige, så skal der helt andre energiniveauer og vilje til uselvisk at yde til. Vi analyserer løbende situationen for bedst muligt at bruge vores sparsomme tid og ressourcer.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
DanielClaus BoatsinkerBasedEpicPepeKekistaniPoly the /pol/ar bearabeman Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Generisk navn
Gæst
Generisk navn

Det er ikke okay at male et så grimt hagekors.

abeman
Gæst
abeman

F for effort

Daniel
Gæst
Daniel

Hvad skal man med Den Nordiske Modstandsbevægelse? Indvandringspolitikken er jo allerede nu som 30ernes Tyskland www.uriasposten.net/archives/98669

lol

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg er ked af at det er en plus artikel, men der står i det man kan læse at folk kører røv dårligt ved Aarhus Vest
stiften.dk/aarhus/Medtrafikanter-skaelder-ud-Mange-droener-over-for-roedt-i-Aarhus-Vest/artikel/559217

Poly the /pol/ar bear
Gæst
Poly the /pol/ar bear

Jeg ved ikke om du er klar over det, men du har skrevet din hjemmeside når du kommenterede og andre læsere kan se den… Jeg håber at en administrator kan redigere det væk, før Redox og andre doxere ser det.

På din hjemmeside er der et link til din blog, hvor du skriver sporadisk og lidt usammenhængende. Du skriver meget om din fortid og fortæller åbent om diverse problemer. Du skriver at Antifa ved hvem du er, og hvis de fandt ud af at du skrev for denne side, ville de gå til angreb på dig. De ville publicere de personlige ting du skriver på din blog, lyve om dig og inddrage din familie.

Jeg vil ikke (((psyko analysere))) eller være meget specifik, da jeg ikke ønsker at hænge dig ud, men mit indtryk er at du ikke er kvalificeret til at skrive om nationalisme og at vi bør beskytte dig mod at tage en stor beslutning, som jeg ikke tror at du helt forstår.

BasedEpicPepeKekistani
Gæst
BasedEpicPepeKekistani

Hvis jeg skriver en kommentar på hver artikel jeg læser, fortsætter i så podcastet, Claus?

Daniel
Gæst
Daniel

Noget andet med denne artikel så kan jeg huske at Antifa har lavet kæmpe hærværk flere gange ved Paludans kontor. Det var MEGET værre end dette grimme hagekors som er meget nemt at fjerne. At løgnepressen går mere amok over dette hagekors viser noget om hvorfor man kalder dem løgnepressen. Hvordan kan et malet hagekors være værre end et smaderet kontor?