Hjem / Indsigt / Mike Pence på bizart jødeeventyr i Polen

Mike Pence på bizart jødeeventyr i Polen

Når man på et hvilket som helst tidspunkt kan blive kransekagefigur numero uno for ZOG, så man man have sine ritualer på plads. Det er i hvert fald en tur på knæene for at sluge den groteske kæmpeløgn om en angiveligt planlagt udryddelse af jøder, som vicepræsident Mike Pence præsterer med sin tur til (̶(̶(̶D̶i̶s̶n̶e̶y̶l̶a̶n̶d̶)̶)̶)̶  Auschwitz.

Mike har naturligvis allerede været en tur til den jødisk belejrede by Jerusalem med jødekasket på og rørt den magiske møntklippermur. God goy!

Det var en tur gennemført sammen med den notoriske jødeekstremist og højtstående medlem af Chabad-kulten, Jared Kushner, der også er kendt for at bedægge Donald Trumps datter, konvertitten Ivanka. Chabad arbejder for at fremskynde dommedag gennem bygningen af det tredje jødetempel på Tempelbjerget. Chabad-jøder er fuldkommen gakkelak, vil omstyrte verdenen og er således hverken værre eller bedre end gennemsnittet af jøder. Nå, men det er altså denne rodløse dæmon, som Mike Pence er på rejse med.

US Vice President Mike Pence visited the memorial site of Auschwitz on Friday along with the Polish president and Jared Kushner, the son-in-law of President Donald Trump, viewing a train car, crematoriums and the hair of victims that make it such a powerful testament to the evil that befell Europe in the last century.

Studér selv Kushner og Chabad, og gys over at denne djævelske psykopat er i varmen hos Blormpfff.

It was the first visit for Pence, a conservative Christian, to the site where German forces murdered 1.1 million people, most of them Jews but also Poles, Roma and others, during the Nazis’ occupation of Eastern Europe during World War II.

Vent.

Nu er det 1,1 million? Vi nærmer os. Hvor mange år skal der gå inden de når ned på 150.000 og er på linje med Røde Kors, som jævnligt inspicerede arbejdslejre under krigen, der hvor det endnu var muligt? Det er da noget af en regulering. Når eller hvis vi når derned, bliver det så korrigeret til sygdomsrelaterede dødsfald eller skal tyskerne stadigt kaldes folkemordere?

Først springet fra 4 millioner til 1,5 millioner og så har de barberet yderligere 400.000 væk? Eller gætter de hver gang? Er det stadig ulovligt i en række vestlige lande at undre sig over, at selvom tallene kraftigt nedjusteres, så er det samlede antal kreperede jøder altid 6 millioner?

Eksempler på tidligere gange i historien man har brugt de magiske 6.000.000. Endda før Onkel blev født, om du vil tro det.

Det er så mystisk. Nærmest et tabu man ikke må pille ved. Og, ligeledes mystisk, når man går i dybden med beretningerne fra Moishe, så finder man ofte vanvittige løgnehistorier.

Nemlig, Don T!

They began their visit by walking under the notorious gate with the German words “Arbeit Macht Frei,” the Nazi slogan meaning “Work sets you free.”

Det var det værste af det hele. At se det skilt og vide at de ankom til et sted med fysisk arbejde, var helt sikkert for det store flertal af jøderne et ubeskriveligt mareridt. “K-kan vi ikke få lov at lave samfundsundergravende journalistik i stedet?”, spurgte de forgæves de kyniske tyskere.

Pence toured an exhibition hall that includes human hair and personal belongings of the victims before a wreath-laying at the Death Wall in a courtyard where prisoners were executed.

Kushner was among a second group that then approached the wall and wreaths.

The second part of the visit took them to the nearby satellite camp of Birkenau, the site of the murder of Jews from across Europe. Pence knelt and bowed his head, placing his hand on a historic red train car on the train tracks used to bring Jews to their deaths there.

“Bliv lige på knæ, Mike, vi har lige en ekstra ting du skal udføre.”

The couples also placed candles at a memorial to the Holocaust victims, with Pence wearing a Jewish skullcap. Poland’s chief rabbi recited a prayer to the dead.

Bizart. Makabert. Iscenesat. Forskruet. Den hvide mand tabte 2. verdenskrig og nu lever vi alle i sejrherrernes hævnæra.

Inden Cirkus Auschwitz besøgte Pence og co. også den polske ghetto i Warszawa og vores Pence holdt også en tale, hvor han anklagede Storbritannien, Frankrig, Tyskland og hele EU for ikke at være hårde nok med sanktionerne mod Iran. Han sagde dertil at Iran talte for at eksekvere et nyt holocaust. Altså en Europaturne i jødeekstremisternes tegn. Vi kan i fremtiden forvente masser af konfliktsøgende retorik rettet mod Iran, med USA som proxy-agressor på vegne af Israel. Sygt. Gennemført afskyeligt.

Sidste stop for Pence bliver en sikkerhedskonference i München. Der er blevet holdt nogle knaldgode taler der før i tiden, men Mike Pences bliver nok en nitte af rang.

Ærgeligt. Hans tidligere sunde holdning til elektrokurering af homofile, fik ellers mange til at tro at Mike var en fin fyr. Det er så afgjort en ærgelig situation.

Der vil fortsat være prioriteter der virker helt skøre, hvis man ikke ved hvem der har magt og indflydelse…

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Oversætterenzyklon brusenbadensteinR.P. Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
R.P.
Gæst
R.P.

Vanvittigt men ikke overraskende.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Den mur som den beskidte politikerhore Pence rører ved bærer navnet Fort Antonia,efter Marcus Antonius.Det oprindelige Jødetempel blev revet ned sten for sten af romerne,hvilket blev bekræftet af den jødiske forfatter Josephus i romersk tjeneste i skriftet “the jewish wars”

Og set fra et kristent syn er det ren blasfemi hvad hvad Pence og et hav af andre (((vestlige))) politikerkryb har gang i,eftersom Jesus forudsagde at smovsetemplet ville
blive revet ned,sten for sten.
(Matheus evangeliet kap.24,v.1-2)

Oversætteren
Skribent

Hvorfor besøger de ikke disse steder uden kameraer?