Hjem / Indsigt / Medier reagerer på efterspørgsel. Helt sikkert og vist.

Medier reagerer på efterspørgsel. Helt sikkert og vist.

Jeg har taget fejl! I lang tid har jeg haft den forståelse, at de jødiske producenter af underholdning, holdningsjournalistik og nyhedsformidling havde droppet alle intentioner om maksimal indtjening og kundetilfredsstillelse, for i stedet at levere propaganda, grov samfundsundergravning og aggressiv nedrivning af alt hvad der er sundt, normalt og europæisk.

Det var selvfølgelig helt galt tænkt af mig.

De leverer da helt åbenlyst det folk efterspørger, ja, tørster efter! Klart.

Vice Media, i dag ejet af blandt andet (((Disney))) og (((A&E))) har ikke en sådan usmagelig dagsorden. De leverer nøjagtig hvad sofafolket vil have. Det kan være opskrifter på leverpostej eller hvordan man slikker en feminin penis på en preopereret transmandedame. Det er ikke normalt?? Tjek dine fordomme, inden du surfer Blæseren, tak!!

Folk ved hvad der er normalt i 2019. Det er ikke far, mor og børn eller såkaldte drenge og piger. De skriger som med en stemme på medieindhold som passer med deres helt nye, selvstændigt skabte billede af virkeligheden.

Og medierne leverer. Uden bagtanke.

Ikke mindst The Learning Channel der har et program, “I Am Jazz”, om en jødisk dreng der går i kjole, tager kropsødelæggende hormoner og får skamferet sin penis med forældre, tv-producenter og lægers velsignelse. På The Learning Channel (ja, dem med skønhedskonkurrencer for prepubetære børn), rettet mod de helt unge.

Igen: det er hvad folk har sukket efter og disse neutrale leverandører svarer bare deres kald.

Javist, TLC ejes af Discovery, ledet af (((Robert Miron))) og (((David M. Zaslav))), men fordi det regner behøver ikke alle skyer vel at bestå af vand?

Folk/børn har længe ønsket at høre om en gut som Jazz, der fortæller om hans eksploderede pik, der efter at blive lavet til et konkavt kødsår, kollapsede. Men nu er fronthullet fikset, og der er plads til 30 centimeter, hvis en anden dreng vil onanere i hans sårhul.

Det er det folk har sagt “hey, hvornår får vi det program, hallå?” om. Tak TLC for at levere varen.

“Jazz Jennings”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
DanielR.P.OversætterenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAÀAAAAAAAAAAAAA

Oversætteren
Skribent

Puha.. Man tror man ikke kan blive overrasket længere..

R.P.
Gæst
R.P.

“Børn har længe ønsket at høre om en gut som Jazz, der fortæller om hans eksploderede pik, der efter at blive lavet til et konkavt kødsår, kollapsede. Men nu er fronthullet fikset, og der er plads til 30 centimeter, hvis en anden dreng vil onanere i hans sårhul.”

Jeg kan ikke få luft – det her er særdeles latterkrampegivende!

Daniel
Gæst
Daniel

Flere jøder der opfører sig som jøder
www.rt.com/news/451679-israel-withholds-palestinian-tax/