Hjem / Verden / De gule veste, trods reflekser, helt usynlige i medierne

De gule veste, trods reflekser, helt usynlige i medierne

Det er ikke noget problem at erklære en præsident på den anden side af kloden for illegitim, fordi denne – et eller andet, et eller andet – simsalashlomo – ukendt oppositionspolitiker er jeres nye landsfader, lmao.

Vi så planlagte konspirationer, der pludseligt manifesterede sig som “demokratiske demonstranter” i Libyen, Syrien og Iran med flere, og det kunne kun gå for langsomt for at få udskiftet styret i de respektive lande. Iran er naturligvis stadig på arbejdsbordet i rotteklubben.

Men der er et land hvor man uge efter uge har et femcifret antal demonstranter på gaderne, mod en globalistisk præsident som bruger uhørt brutal vold mod sit folk.Og kun mod sit folk. Frankrig har i årtier haft voldelige optøjer i bydele besat af fremmede, og politiet har behandlet dem med fløjlshandsker.

Jeg tjekker jævnligt og ser intet om de gule veste. Så godt som intet. Man kan selvfølgelig altid finde en smule på RT, men de er også delvist uafhængige af GloboHomos kort- og langsigtede mål. Det er helt tys-tys at lave dækning af de gule vestes aktioner i slampressen. Ingen kræver Macrons hoved på et fad.

Men i dag dukkede der en lille historie op. Nu er der nemlig én vinkel som man kan bruge. Ikke til at beskrive de ugentlige begivenheder, men til at tilsværte bevægelsen. Det er, selvfølgelig, antisemitisme. Du skal hade de gule veste på grund af antisemitisme. DR rapporterer:

Gårsdagens gule vest-protest i Paris tog en ubehagelig drejning, da nogle demonstranter fik øje på den franske filosof Alain Finkielkraut.

Ifølge Le Figaro blev han verbalt tilsvinet på baggrund af sine jødiske rødder.

Alain Finkielkraut, der blandt andet arbejder som radiovært, har ikke anmeldt sagen, der skete i Montparnasse-kvarteret i Paris.

Men anklagemyndigheden i Paris har nu indledt en efterforskning af hændelsen, og ifølge den franske indenrigsminister er en af de mistænkte blevet identificeret.

Blandt andre den franske præsident, Emmanuel Macron, har taget skarpt afstand fra episoden.

At prøve at miskreditere folkebevægelsen ved for sjette million gang at bruge le juif som stakkels offer, vil ramme dem som en kontrasemitisk boomerang. Det vil blot føre til fokus på de franske jøder, hvad de har arbejdet for i årtier, og hvad de foretager sig i dag af antifransk virksomhed. Den vrede som disse specifikke personer, der også inkluderede muggier og venstreorienterede, gav udtryk for, bunder jo i konkrete ugerninger begået af jøder. Jøder som monsieur Finkielkraut.

Men volden, protesterne og Macrons politik får ikke et øjebliks opmærksomhed af pressen. Nu er fokus på at slå ring om den rodløse, multikulturelle elite og tilsvine den folkelige opstand. Til det formål tror de forgæves, at det skingre hyl om antisemitisme kan udgøre dødsstødet.

Der er startet noget de ikke kan stoppe, og hvad end der bliver – eller ikke bliver – af konkrete ændringer, så er det et forandret Frankrig og forhåbentlig Europa vi kan få at se over de kommende år.

 

Dagens Blæser er et medieinitiativ startet i 2017. Det var målet at vokse, ikke kun i læsere, men også i antallet af faste, stabile skribenter og lydmedier samt at inddrage læserne; at rekruttere og aktivere potentielle nationalister gjort af det rette stof. I 2019 vil vi vurdere om dette initiativ giver det ønskede afkast, eller om kræfterne skal rettes mod andre projekter. Det er indtil videre af egen indre motivation at dagligt indhold leveres, men er inaktiviteten stadig total som året skrider frem, må satsningen have fejlet. Skal vi gro, og nå en kritisk masse til at kunne skabe ægte forandring, som vi ikke mindst ser i Sverige, så skal der helt andre energiniveauer og vilje til uselvisk at yde til. Vi analyserer løbende situationen for bedst muligt at bruge vores sparsomme tid og ressourcer.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenTom VensterOversætterenR.P.LarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Vandet begyndte at koge for hurtigt og frøerne er hoppet ud…

Ups jøder. Ups ups.

R.P.
Gæst
R.P.

Det er som om, at de små krøller og lange næser bare graver sig frem overalt..

Oversætteren
Skribent

Finkielkraut!? Det må da være en parodi!!?

Tom Venster
Gæst

Kosher-smørbrødet blir etter hvert til en kontrasemittisk baguette. Ikke bare vil kritikken på høyre side tilta i styrke, men de importerte horder vil naturligvis bite hånden som åpnet porten for dem. Uansett hva som skjer, kan det virke som Shlomo kommer til å ha et aldri så lite problem.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Er overrasket over folk er så woke i deres demoer, det fremragende.