Hjem / Indsigt / Israel i nyt angreb på Polen

Israel i nyt angreb på Polen

Folk er ved at have nået et niveau af “ved besked”, som må være historisk højt. Al sympati og god vilje over for Moishe og co., som er opbygget gennem lang tid med ekstrem propaganda, løgn og mediekontrol, lader til at blive udhulet af internettet.

Jo mere folk bemærker og oprøres over jødisk opførsel og aktivisme, og bliver bekendt med hvor meget af samfundets råddenskab de er ansvarlige for, så er svaret altid anklager om antisemitisme og angreb, angreb, angreb. De kører i stedet på med mere lovgivning, mere grovkornet retorik og aldrig en flig af undskyldning, anerkendelse af skyld eller taktisk tilbagetrækning.

Denne fremgangsmåde skaber blot flere folk, der har fået nok og som ikke længere har noget til overs for disse rodløse globalisttyper. 

Eksempel

Gennem længere tid har Polen været angrebet af jøder, som åbenbart har besluttet at Polen skal kobles på holocaust, og skal gøres officielt ansvarlig for pedaldrevne kranieknusermaskiner og ikke-eksisterende dødsfald. Dette har Polen været enormt sure over. Ligesom jøder i talrige lande har fået indført kynisk lovgivning mod ikke at tro på de seks fantasillioner, så har Polen indført lov mod at anklage Polen for at have medvirket til Shlomos Shoah. Nu angribes Polen atter engang.

Historical tensions have reignited as Poland pulls out of talks in Jerusalem following ‘racist’ comments by Israel’s new FM implicating Poles in anti-semitism and the Holocaust, resulting in the Visegrad 4 summit’s cancellation.

Israel’s interim Foreign Minister Yisrael Katz issued the controversial comments on Sunday not long after being appointed to the position. In conversation with Israel’s i24 news, he echoed Netanyahu’s earlier claims of Polish collaboration with Nazi Germany, and even upped the ante with a quote from former Israeli PM Yitzhak Shamir that, “Every Pole suckled anti-Semitism with his mother’s milk,” adding that, “Nobody will tell us how to express our stance and how to honor the dead.”

Morawiecki called the comments “racist and unacceptable,” issuing his ultimatum with a vow not to leave the insult unanswered.

Today’s events are only the latest development in ongoing tensions between Israel and Poland. Relations have suffered since Poland passed its controversial Holocaust law last year which prohibits implicating the Polish government in the historical crimes of the Nazi regime.

Så der kastes med mudder. Eller rettere: nogen forsøger at forgifte brønden med uvederhæftige anklager.

Her er det så at man kan kigge på kommentarerne til en sådan artikel, da artiklen er fra RT, der i modsætning til (((vestlige medier))) har et ucensureret kommentarfelt. Hvad siger folk til denne kontrovers?

Det lader til at folks tålmodighed er sluppet op. Ovenstående er ikke et udpluk af de “bedste”, men hvad der er i hundredvis. Hvis man udsættes for nok lort, så slipper tålmodigheden nemlig op. Personligt har jeg heller ikke mere tålmodighed, og jeg er tydeligvis ikke alene. Hvad gør man, når ens tålmådighed slipper op? Er det et forvarsel for handling? Jeg ved det ikke. Hvad tænker Israel på med alle disse angreb? Det gør jo bare folk mere og mere vrede.

Konklusion: Fremgangsmåden med at angribe goyim overalt på kloden, lader til at have været en katastrofal en af slagsen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Oversætterenzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

“the Jew cries in pain while he beats you”-polsk ordsprog.

Oversætteren
Skribent

Hvis nu USA sætter told på import af europæiske varer, og vi derved må finde andre markeder af afsætte vores varer på, så kunne det jo tænkes, at USAs (og derved Israels/jøders) indflydelse over os ville blive mindre. Og så kunne de jo være, at vi kunne komme til at diskutere nogle ting, vi ikke fik lov til før.