Hjem / Andet / Vice Danmark lukker

Vice Danmark lukker

Det ulækre clickbait-medie Vice er for nyligt blevet nødt til at fyre omkring en tiendedel af deres på verdensplan ca. 2500 ansatte. Der er åbenbart ikke helt så mange mennesker som før i tiden, der har lyst til at læse om, hvordan man bedst drikker sæd.

Stadig mere indholdsrigt end DR

Deres “globale omstrukturering” (business-sprog for “hjælp, for få penge fra Shlomo!”) betyder bl.a., at de er nødt til at fyre samtlige af deres ansatte her i Danmark (der var tale om 102 i 2017; af en eller anden grund nævnes der ingen mere aktuelle tal). Så hvis du ikke forstår engelsk, må du fremover finde noget andet at gokke den af til end beretninger om lettere overvægtige 29-årige hipsterskøger, der slubrer sperm-piña coladas.

Selvfølgelig er det begrænset hvor stor en sejr, dette er. Jeg har aldrig set andet fra Vice Danmark end oversatte artikler, og jeg har ærlig talt svært ved at se, hvem fanden der skulle læse disse. Da jeg undersøgte det nærmere, viste det sig imidlertid, at der også findes originale danske Vice-artikler, men de ser endnu mere lamme ud end de oversatte, og jeg derfor nogenlunde lige så svært ved at se, at nogen skulle gide at læse dem.

Jeg vil under alle omstændigheder fryde mig over lukningen, og desuden selvfølgelig håbe på, at det i fremtiden vil gå dårligere for Vice, end det allerede gør.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Perkerplaget Cuckball ”Landshold” Vil Bifalde Egen Nations Udryddelse

Endnu en dag, endnu en turboklovne overskrift fra DR. Godt man ikke betaler licens.  Ja, …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Johan WaldheimDanielR.P.Ingolf GaboldsenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Tom Venster
Gæst

Tenk at spredningen av anti-europeisk propaganda ikke skal lønne seg i land som – til tross for deres iherdige forsøk – fortsatt har en hvit majoritet. Man skulle nesten tro at det er noe som er viktigere for disse menneskene enn å tjene penger. Hmm….

Oversætteren
Skribent

Godt at se at globalismen også kan gå udover dets tilhængere..

Claus Boatsinker
Administrator

De skriver om det værste og mest ulækre man forestille sig. At de har fået pumpet millioner ind i deres smudsforretning er ikke overraskende. Men nu er det slut. Så sørgeligt.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

(((Disney))) der ellers var ud af en Europæisk-tradition… opkøbte magasinet for at “co-opte” proud-boys segmentet. I tidernes morgen var deres historier om Nordkoreas lejre, Supernarko i Columbia osv fedt, for typer som dem.

Vice havde kæmpesucces med sin gonzo-journalistik tilrettelagt unge mænd, selvfølgelig skulle jøderne også ødelægge dette. – Og idag bliver denne moderne mediebølge-beskrevet som et venstrefløjs fænomen, i medierne og akademi. Man gjorde det samme med Huffington Post og Andrew Breitbart.

R.P.
Gæst
R.P.

Sjovt at VICE dømmer København som en dårlig by grundet “dårlig kokain”, som der står i den refererede artikel – men de ikke nævner det multikulturelle helvede. Latterligt!

Daniel
Gæst
Daniel

I bunden af den lorteartikel i artiklen fra Vice DK (rip in piss) er der links til disse to artikler. Kommentarer er overflødige…..

www.vice.com/da/article/ex9xn7/moed-danmarks-foerste-transkoennede-porno-par-181
www.vice.com/da/article/yvjpdx/moed-homo-graffitimaleren

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

I sandhed en trist nyhed. F.