Hjem / Indsigt / 20 år efter skilsmisse: Vammel heks vil have eksmands pension

20 år efter skilsmisse: Vammel heks vil have eksmands pension

Jeg læste en ret forfærdelig artikel på Burgerblæseren i går, om en britisk kvinde der myrdede hendes mand i en blodrus med en hammer. I 2009 købte hun et hus og forlod ham. Et stykke tid senere indledte han en skilsmisse og forsøgte at komme videre med sit liv. Hun ombestemmer sig og vil have ham tilbage. Han accepterer og stopper sine stævnemøder, men hun er jaloux og mistænksom og myrder ham. Hun begrunder det med at hvis hun ikke kan have ham, skal ingen have ham. Nu er der en appel hvor hun søger frifindelse, fordi han i deres lange ægteskab var en dårlig ægtemand. Eller noget. Læs selv beretningen.

Det er en grotesk, oprørende historie, så min empati for psykopathekse har naturligvis taget et stort dyk.

Så når man umiddelbart efter støder på selvsamme kvindetype i en anden udgivelse fra Klovnebritannien, så fortjener det en Blæser-artikel. Vi skal til pengebrevkassen, underkategori “pension”, hos Daily Mail, og der finder vi vores sindssyge heks, blottet for al anstændighed. En frigjort, moderne, ukontrolleret hunkønstornado.

Sag: Kvinden var gift med sin mand i 19 år. Hun blev skilt i 1998. Igen beskyldningen om at han var en “dårlig ægtemand”. Nu tænker hun at siden han er pensionist, får han pension og hvordan ligger landet hvis hun vil have sine heksekløer i denne pension? Der er jo kun gået 20 år, så det kan vel godt lade sig gøre at banke på og kræve ind? Hun er jo en stakkels uskyldig kvinde uden selvstændig vilje eller evne til at være sin egen skæbnes smed.

Svar:

Her er et billede af brevkassebestyreren. Så kan du selv ud fra dette billede vurdere om hun bestyrtet kalder psykoheksen for en ækel person som burde skamme sig, eller går i dybden for at hjælpe med dette semi-gravrøveri.

Det er et meget langt svar, som vurderer at sagen ikke er lukket (chok) og det er muligt at tømme lommerne på manden. Men for at sikre at der sker noget, så rådgiver hun heksen at hun kan tage et lån hos gribbeadvokater, som kan undersøge muligheden for succes, og så få en andel af rovet. Men se lige først hvordan hun starter svaret:

Fiona Wood, partner at McAlister Family Law, replies: It must have been very difficult being married to your ex-husband.

Svaret er en opvisning i hvorledes den ægteskabelige institution er blevet perverteret og gjort til et minefelt for mænd, der drømmer om stabilitet, sikkerhed og kernefamilie. At det er noget der uden grund kan blive sprængt i stykker og lede til økonomisk ruin, er en samfundsmæssig katastrofe. Se bare denne skruppelløse skøges svar i små uddrag:

The good news is that as long as a financial order has not been made within your divorce proceedings, which is completely separate to the divorce itself, you still have financial claims that you can pursue, including a claim against your ex-husband’s pensions.

If there is no financial order in place, you potentially can make a full range of financial claims against your ex-husband, which include claims against his assets (including his business assets), against his pensions and against his income.

It may be possible for you to obtain a loan from a company that specialises in litigation funding, which means it would pay your costs in exchange for a share of or a fee taken from the proceeds of your claim.

Firstly, you need to take advice from a specialist family lawyer in order to make sure that it is in your financial interests to make a financial claim against your ex-husband, given your current financial circumstances and what you know about his.

Jeg er sikker på at dette monster ved alt, hver en detalje, om den mand hun forlod for 20 år siden. Tænk at være den mand, som uvidende om denne ustyrlige blodsuger, pludselig skal være offer igen for det moderne, opløste samufnd hvor intet er helligt. Hun burde kastes på et bål.

At sende perkerne mod helvede er kun en halv løsning. Der er blevet gjort umådeligt mange ting, der har forkrøblet vores samfund og trukket en rodløs kultur ned over hovederne på os. At skabe gode forhold for familie, folk og fædreland gennem implementering af sunde, nationalistiske værdier, er meget mere end bare at få rensent landet for monobrynsbærende muggidjævle.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
zyklon brusenbadensteinJoakim von And Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Joakim von And
Gæst
Joakim von And

Det ser ud til, at den hellige kernefamilie gang på gang står for skud.
Komplet uberettiget.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Det hedder såmænd (((Frankfurterskole marxisme))).Og det viser sig at være langt mere dødbringende end de hedengangne kommunister i Øst var.