Hjem / Danmark / Direktør: Min profit i dag betyder mere end Danmark i morgen

Direktør: Min profit i dag betyder mere end Danmark i morgen

Hvis du havde valget mellem at måske gå 10% ned i løn, eller lade dine børn, børnebørn eller oldebørn vokse op som en hadet minoritet der vil blive trælbundet eller myrdet, hvad ville du så svare?

Det er et sygt spørgsmål og du stiller sikkert dit eget modspørgsmål i stil med “Hvilket monster ville sætte en lille smule penge over deres efterkommeres liv og velvære?!”. Svaret er desværre dine landsmænd, specifikt dem med topjobs i store firmaer hvor der er så langt mellem direktionen og den ansatte, at det ikke gør noget at de lugter af kebab så længe de er billige i drift.

Står det til regeringen og Dansk Folkeparti, skal tusindvis af flygtninge sendes tilbage til deres hjemlande. Men flere af de store arbejdsgivere, der har ansat flygtninge, er ikke begejstrede for planerne.

– Det virker jo lettere tåbeligt, at vi skal sende nogle mennesker hjem, som er blevet opkvalificerede og integrerede i det danske samfund, og så erstatte dem med nogle andre, hvor vi skal starte helt forfra med at oplære dem, siger administrerende direktør Allan L. Agerholm fra BC Hospitality Group, der ejer Bella Center og en række hoteller i København.

Hans firma har 800 ansatte, og 74 af dem har begrænset opholdstilladelse.

“Buhuu! Jeg bliver nød til at tilbyde bedre løn og arbejdsforhold så jeg kan tiltrække danskere i et konkurrencepræget arbejdsmarked stedet for at have en uendelig kilde af trænede aber!” græder direktøren mens han dupper sine våde kinder med plovmænd.

For mænd som Agerholm kan verden kun gøres op i kroner og ører. Med bind for øjnene farer de imod den fremtid hvor de hører flest mønter, uden at se hvem de træder på undervejs eller hvilke fælder der måtte ligge i vejen.

Det betyder, at de risikerer at blive sendt til deres hjemlande, hvis et lovforslag, der er en del af det såkaldte paradigmeskifte i udlændingepolitikken, som ventet bliver vedtaget denne uge.

Med lovforslaget vil regeringen hjemsende omkring 25.000 flygtninge, der er kommet til landet de seneste fem år.

8.700 af dem er i arbejde og kan derfor komme til at mangle i virksomhederne, skriver Ugebrevet Mandag Morgen.

Det er ikke engang 25000 arbejdende de vil sende ud. Det er lidt under en tredjedel af dem man vil sende ud der arbejder. Hvad gør resten? De får naturligvis integrationsydelse eller kontanthjælp, støtte til husleje, børnepenge, og generel adgang til velfærdsstatens goder. Selv når man opgør det i direktørernes hellige mammon, så er disse “flygtninge stadig en dårlig forretning for Danmark og danskerne.

Men det er intet under at direktører som Allan Agerholm gerne vil beholde de fremmede arbejdere. Fortjenesten ved de fremmedes arbejde tilkommer firmaerne og direktørene, mens regningen for de andre to tredjedele er fælles. Hvem ville sige nej til at lade staten stå for driftsomkostningerne, mens man selv stikker profitten i lommen?

Hos rengøringskoncernen ISS har halvdelen af de 7.500 medarbejdere anden etnisk baggrund end dansk. Derfor vil det kunne mærkes, hvis tusindvis af arbejdende flygtninge sendes til deres hjemlande.

– Det er faktisk nogle mennesker, som bidrager til vores arbejdsmarked på et tidspunkt, hvor arbejdsløsheden er historisk lav. Som virksomhed kommer vi til at mangle den arbejdskraft, og vi risikerer, at det hæmmer vores vækst, siger Lotte Hjortlund Andersen, der er direktør for People and Culture i ISS.

ISS samarbejder i forvejen med en række kommuner om at skaffe arbejdskraft, og det er blevet sværere og sværere de seneste år, siger direktøren. Samtidig er der også en moralsk dimension.

– Vi skal huske, at de 8.700 personer, som vi snakker om, rent faktisk er mennesker som gerne vil integreres og som bidrager til danske samfund.

For hver en Muhammed der får lov at blive på listen over ansatte vil der være 2-4 om bare en generation. Og igen generationen efter, og den efter igen. Om forholdsvis få år kan danskere være i mindretal, og så slem som de fremmedes opførsel er nu, tænk hvordan den ville være hvis det var dem der var flertallet og ikke os.

Alle ser ens ud på et regneark. På regnearket ser man ikke overfald og voldtægter, ej heller ser man hele bydele på fremmede hænder, komplet med sharia-partuljer. Den Ahmet man ansætter billigt i dag, vil før eller siden få en lille ny Muhammed, der måske om 20-30 år vil myrde ens egen lille Hans eller Henriette fordi denne vovede at spise gris offentligt. Men når man bor i Hellerup, på en vej hvor den billigste villa koster det samme som et helt sogn på Lolland (inklusiv roer), så er det på regnearket man møder de fremmede og træffer beslutningerne derefter.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Else AndTom VensterLarsLarsenOversætterenJoakim von And Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Det er 1960’erne om igen. Helt og aldeles.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

“den sidste handel en kapitalist kommer til at foretage bliver at sælge det reb han selv skal hænges i”-V.I Lenin.

Trist at man skal citere et kryb som Lenin,men det nutidens barske realiteter.

Joakim von And
Gæst
Joakim von And

Trist at man hele tiden skal opleve landsforræderi, det er ligeledes nutidens barske realiteter.

Oversætteren
Skribent

Politikerne skal da helt sikkert løse vores mangel på arbejdskraft. Bare på en måde der ikke ender med nationens endeligt..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Wtf, jeg elsker NazBol nu

Tom Venster
Gæst

Denne slags direktører og andre høyt oppe som selv kan skjerme seg fra masseinnvandringen er virkelig den verste formen for sviker. At vi skal ha en så korrupt elite som er helt ute av kontakt med resten av befolkningen og som selger ut sitt land for 30 sølvstykker er skammelig. Det er vanskelig å komme på straff streng nok for slike forrædere.

Else And
Gæst
Else And

Tak for glimrende artikel, Lolland!
Allan Agerholm og Lotte Hjortlund Andersen bør få en kopi af det borgerforslag, der gør deres opførsel til landsforræderi: www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-02423