Hjem / Danmark / Politikernes falske sang om IS-krigere

Politikernes falske sang om IS-krigere

Nu er det populært at tale om IS-krigere, og det er ganske lærerigt at se hvorledes politkerne udtaler sig, fordi deres udgangspunkt er rodløst og danskfjendsk. Bevares, på overfladen lyder deres retorik forholdsvis kontant, men nærmest alle har et forkvaklet syn på tingene, der afslører deres svig. Og i nogens tilfælde bekræfter deres skyld. Alle besvarer indirekte spørgsmålet “hvem tilhører Danmark?” med “alle der fødes på planeten Jorden, som kan krænge sig indover grænsen”.

Vores land vanstyres regering efter regering, og man får præcis hvad man stemmer på.

Vores dæmoniske pølleskubber Pape siger direkte at “hvis du er dansk statsborger, så er du dansk statsborger“. Det kommer fra de konservative, som er medskyldige i fremmedinvasionen helt fra første færd. Både da tyrkelakkerne kom væltende i 1960’erne og da flygtningetricket blev indført ved lov i 1980’erne. Hvor landsforræderi forekommer, finder man de konservative. Pape er et perfekt symbol på hvor langt man kan komme fra Gud, Konge og Fædreland, men stadig rollespille som om man ikke var andet end en slimet orm.

Anders “regimeskifte på hele kloden” Samuelsen erklærer at perkerne “har svigtet alt hvad Danmark står for”. Men den million fremmede udyr der befinder sig på vores hellige danske muld i dag, har således deres på det tørre? De er præcis hvad Danmark “står for”? Sådan noget mundfæces lukker man kun ud, hvis man har revet sig selv helt løs fra grundlæggende, meningsfyldte værdier, såsom at Danmark er det danske folks ukrænkelige hjem, deres eneste hjemland.

Danmark for danskerne forklarer alt hvad man bør vide, og hvis ens politik udspringer fra dette, så giver næsten alt sig selv. Men med erkendelsen at danskernes ret til Danmark kommer et enormt ansvar og bud om handling, hvilket ingen politiker er interesseret i.

Martin Henriksen, der vil have muggiskøger til at smide sløret og blive “danske”, mener at sandnegrene er landsforrædere. Igen afslører hans retorik ham og hans parti. Dansk Folkeparti har vendt danskerne ryggen, og mener i ord og gerning at Danmark tilhører de fremmede, at de fremmede er danskere og at de skal tilføres ressourcer for at blive danskificeret. Fra dette ækle verdensbillede udspringer vanvittige antagelser som for eksempel at ghettomuhamedanere, forråder vores Danmark ved at være muslimer, som følger koranen. Alle dem der anklager IS-krigere, anklager implicit alle de herboende perkere, men der følges aldrig op på deres teologiske bandbulle. Det hele løses som sagt ved blot at erklære at Danmark tilhører danskerne, det folk der har boet her i tusind år, og ikke de tilvandrede ørkenfolk vi har haft den ulykke at stifte bekendtskab med gennem tiden.

Nej til ørkenfolk.

IS-muggier kommer ikke ud af et vakuum, men som heltefigurer i det muslimske parallelsamfund. De nyder stor opbakning og vil blive båret på hænder og fødder af deres arts- og trosfæller ved deres forventelige tilbagevenden. Forbrydelsen fra politikernes side har ikke at gøre med om disse arabertæger vender tilbage eller ej, men selve tilstedeværelsen af det enorme antal fremmede i landet. Ikke én politiker hverken erkender deres skyld eller gør antrit til at starte debatten om total repartriering.

Kun nationalister formår tilsyneladende at lave den mest simple analyse. Når først man tilslutter sig multikulturalismen og mener at alle i teorien kan blive danskere på en slags Magisk Jord(TM), så er man på et skråplan, der byder en at udtale sig på de mest idiotiske måder.

Danmark for danskerne. Simpelt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
DanskerenValhallaheimIngolfGaboldsen.Claus Boatsinkerzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Måske direkte import af is-krigere endeligt kan få Danskerne op af sofaen? Eller har jeg igen for høje forventninger?

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Du har for høje forventninger

Danskeren
Gæst
Danskeren

Husk at støtte borgerforslaget om en modernisering af paragraffen om landsforræderi.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

lol (((borgerforslag)))

Danskeren
Gæst
Danskeren

Har du nogen bedre forslag ?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Vi straffer dem når de bliver gamle, vi skal sende dem til udskammeses domstole, ligesom de gør med os folk der har aftjent deres værnepligt i Werhmachten. Jeg skal nok hente Pape på hans globohobolældreplejehjem og give pandeskud. Som naturligvis til den tid vil være noget der er demokratisk bestemt. Ligesom i 40erne, da det også var demokratisk bestemt at man skød landsforrædere.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Hitler er en helt