Hjem / Danmark / Tour de France A/S

Tour de France A/S

Prøv nu lige at hør her. Jeg er stor cykelfan. Jeg ser både de tre grand tours såvel som forårsklassikerne og de mindre etapeløb. Cykelløb er et frirum fra multikulturen og et velfortjent afbræk fra en syg, syg verden. Så, ja, jeg skal nok ud til vejen med et par gutter og se Tour de France rulle forbi, når det holdes i Danmark. Hilse på Abdudjaparov, Chiappucci, Ekimov, Rominger, Berzin og hvad de nu hedder.

Men det smager lidt bittert. Det er som at finde en tegnedreng på gaden og opdage tusind kroner som man stikker i lommen. Hurra, gratis penge, men man ved jo godt at det ikke er noget man selv har tjent. Eller også får man et diplom, der fortæller at man er raketprofessor eller hjertekirurg, som man hænger op på væggen. Se hvad jeg er.

Det at pynte sig med lånte fjer har aldrig været min kop te. Tværtimod har det givet anledning til afsked med andre yndlingssportsgrene og kappede bånd med landshold, der ellers har modtaget min entusiastiske kærlighed fra da jeg var en halv meter høj.

Sidste år startede Giro d’Italia med at køre fire dage i Israel. Det var røvsygt. Der var lige, lange ørkenveje, oplæsning af turistlokkemad fra kommentatorerne og konstante reklamer for Tel Aviv og Jerusalem. Det sportslige element var fjernet og det der skulle være en rundtur i Italien var en vulgær reklamekampagne for verdensforbrydernes hovedkvarter. Giroen har også været i Danmark og det var ligeså absurd som det bliver med touren i 2021. Hvad skal sydlandske etapeløb til Danmark for? Det er som at låne sin kone ud til naboen.

Islændingene var nyligt fulde af jubel over deres fodboldholds heroiske indsats mod det groteske negerhold der spillede under fransk flag. Ingen på Island, bortset fra en håndfuld rodløse kattedamer, ville have taget sejren i bytte for at stille op med en bande afrikanere.

Kom så Island!!!!!!11

Man skal undertrykke sunde instinkter fra Moder Natur, hvis man skal lade som om at dette genetiske makværk repræsenterer Danmark.

“Hurra, Danmark har vundet 1500 meter negerløb!”, sagde ingen oprigtig person nogensinde.

Åge Hareide/Morten Olsens præmieaber er virkelige essensen af den danske stammes ypperligste egenskaber…

Facit

Jeg tøffer nok hen og kigger på cirkus tour, men rent principielt er det at pynte sig med det ry andre har bygget op en ærgelig situation. I det mindste bliver det 98% hvide ansigter vi skal beskue undervejs.

 

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
OversætterenIngolfGaboldsen. Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg kan gå med til at det “prologen” ligesom i 00erne. Men det her er gralt og har ikke set touren, siden de begyndte på det her pis.

Oversætteren
Skribent

Det har ikke været det samme siden Festina blev bustet..