Hjem / Danmark / Dagens Blæser til årskonference

Dagens Blæser til årskonference

En del af redaktionen tog lørdag turen fra Krystalgade til Studenterhuset i Århus hvor Årsskriftet Critiques årskonference fandt sted. Det var et lidt andet talersegment end man oplevede ved f.eks. Scandza Forum eller Identitære Ideer, men nogen gange må man jo lige høre hvad der ellers findes af diskussioner og tilgangsvinkler.

Jeg forventede personligt at det ville være enten en kende kedeligt eller måske direkte frustrerende, og der var lidt fra begge skuffer. Talerækken bestod af Mikael Jalving, Hjarn von Zernichow Borberg og Mikkel Andersson.

Michael Jalving: “I det lange løb er vi alle døde”

Debattør Mikael Jalving talte om en række negative aspekter ved indvandringen. Sociale, økonomiske og demografiske konsekvenser, samt træls kriminalitet blev fremhævet som ting, der var problematiske med tilstedeværelsen af et stort antal fremmede. Den helt åbenlyse elefant i lokalet som blev ignoreret fra start til slut, ikke blot hos Jalving men under hele arrangementet, var det danske folks ret til Danmark. Det var som om at Jalving kunne tale til han blev hæs om det beklagelige i at det manden på gaden kalder “usle, fandens til helvedes lorteperkere” har trælse konsekvenser, og at disse alene lod til at være afgørende for debatten. Retten til vores eget fædreland må og skal være rettesnoren for fremmedsnakken. Men det var det desværre ikke. I talen om at meget få muggier og danskere gifter sig på tværs, nævnte Jalving at henholdsvis 8% og 13% af indvandrermænd og -kvinder (var det vist), giftede sig med danskere. “Nogen vil sige at dette er lavt”, sagde Jalving, “mens andre vil….” – og her troede jeg han ville sige “at tallet er katastrofalt HØJT” – nej, “mens andre vil mene at det er et tegn på lysere tider”.

Han er en sær snegl denne Mikael. Man tror at han holder igen, og han i virkeligheden er /voresgut/, men så siger han et eller andet helt gak. For eksempel at parring med de fremmede, at opblande den danske stamme med mudder-DNA, er ønskværdigt eller at det er vidunderligt at se folk fra den anden side af jordkloden lære hurtigt dansk. Konklusionen for mig var at Jalving ser på fremmedkatastrofen ud fra det konfliktniveau der opstår med deres tilstedeværelse, og på ingen måde lader til at have det danske folks rettigheder og arv for øje. Han kom heller ikke med nogen som helst konkrete bud andet end at stoppe tilstrømningen og arbejde mod en styrkelse af Europas ydre grænser. Danmark for danskerne er åbenbart et totalt tabu for vores egen andedams Jordan B. Peterson-typer (i mangel af bedre analogi).

Hjarn von Zernichow Borberg: “Hvad ved vi om ghettoer, integration og ikke-vestlige personer?”

Zernichow var et bizart indslag, måske ment som en modvægt til den milde delle-light indvandringskritik fra d’herrer Jalving og Andersson. Jeg ved det ikke. Men denne tidligere mand fra Udlændingestyrelsen, forfatteren bag bogen “Nydansk”, havde en makaber dagsorden: at bagatellisere den katastrofale befolkningsudskiftning, at male pressen som værende overdrevent kritisk overfor indvandrere(!!!), at opstillle stråmænd omkring argumenter mod det Pølsevognsdanmark kender som “forbandede, satans vamle muggisataner”og fremstille de fremmede i landet som englebasser der ikke i nogen særlig grad adskiller sig fra danskerne.

Fra hans uheldige start med at belære os om at ikke kun Ahmed, men også Noah og Adam var muslimske navne, gik det slag i slag med, via brug af grafer og tal, at afmontere selvopbyggede stråmandsargumenter, så som at ikke alle perkere bor i ghettoer. Hvem har også sagt det? Det er da ligegyldigt. Også regeringens ghettodefinitioner fik fortjent en på hatten. Jeg er enig! Det er ikke afgørende hvad beboerne tjener, om de bruger den lokale børnehave eller andre irrelevante faktorer. Det er om det er perkere. Er der 20-30% perkere er det en ghetto. Du behøver ikke at opfylde 20 andre krav for at blive kaldt en muggighetto. At Zernichow betragtede det som et trumfkort at kun 9% af vores modbydelige fremmede bor i regeringens ghettoer, er et selvmål. Tænk at vi udover disse udyr i voldsomt store koncentrationer har yderligere 91% yderligere muggier spredt over det øvrige Danmark. Og når jeg går en tur i Vejle eller Kolding og ser 30% ulandsmennesker myldre rundt overalt i midtbyen, så gør det fra eller til om disse bipedale vanskabninger bor i en regeringsdefineret ghetto eller et andet sted. Som tidligere skrevet, så hellere ghettoer end at disse metastaser spredes overalt.

Alt hvad Hjarn von Zernichow Borberg sagde, var ment til at afmontere argumentationsbomber fra delledebattører som ikke tager danskernes parti, som ikke anerkender det danske folks unikke ret til dette land. Zernichows skønmaling af invasionen er præcis hvad disse typer fortjener. Med fokus på de fremmede, deres antal og deres gerninger, helt løsrevet fra et principielt standpunkt om disses totale uønskethed i Danmark, kan en Zernichow hjælpe dem med at male sig ind i et retorisk hjørne. For når de ikke kan få de forbudte ord “Danmark tilhører danskerne og herfra udgår debatten, færdig”, så er de forsvarsløse. Hvis deres ting kun er eksakte tal, så træder en Zernichow til med perspektivering af disse tal. Det er en danskfjendsk blindgyde. Vi hørte også Andersson og Jalving håbe at de tog fejl og at det var muligt at få integreret/assimileret den første million fremmede (og de næste 10?). Taler man kun om indvandring ud fra om de voldtager eller går med klud, så fortjener man en Zernichow.

(Foto: Dagens Blæser)

Mikkel Andersson: “Eksperimentet, der slog fejl”

Mikkel “Chad/Niger” Andersson spillede i høj grad på samme streng som Jalving. Han har sammen med historiker Niels Jespersen udgivet bogen med samme titel som foredraget og den opremser de uønskede konsekvenser ved uhæmmet, historisk usammenlignelig masseindvandring. Igen præsenteres disse som åbenlyst uønskede, men ingen løsninger synes at være inden for Anderssons begrebssfære. Præcis som med Jalving er det fordi hans udgangspunkt er fokus på det mange kalder “mega trælse pisperkere”, og ikke et sekund overvejer om ikke Danmark er danskernes hjem og at problemet med indvandrere er deres blotte tilstedeværelse. Ikke om de bor i en ghetto, om x antal procent har en erhvervsuddannelse eller andre observerbare parametre. At tale om at vi kan hjælpe flere i ulande for de samme penge som vi øser på muggier i Danmark er en super tynd kop te, der blev kold i 1980’erne.

Det er så inderligt tydeligt at skyklapperne overfor danskernes interesser, rettigheder og trivsel giver dem talblindhed, i den forstand at de opremser statistikker og foreskrivelser (på baggrund af Danmarks Statistiks groteske løgne), og gør disse tal til problemet. Problemet er de fremmede i Danmark, og dem der har muliggjort deres invasion.

Paneldebat og afsluttende betragtninger

Der var en efterfølgende paneldebat hvor Zernichow heldigvis gik hurtigt på grund af færgetider, men de resterende to var ikke just lys i mørket. Fraværet af åbenlyse løsninger og skuldertræk var deres eneste konklusion, og det at livreddende nationalisme end ikke kortvarigt blev berørt er nærmest rystende, deres oplysningsniveau taget i betragtning. Måske er en type som tykke Mikkel heller ikke åndeligt beredt på sund fornuft, da han flere gange årligt er i Polen – ikke for at besøge polske venner, men for at dyrke sin religion, holocaustpropaganda.

Som en hund der lægger en lort på middagsbordet trådte en hæslig boomer, der havde været konservativ i 50 år, også frem under spørgerunden og skældte alle ud for at have en “hård tone” som man “ikke kan være bekendt”. Og denne naive landsforræder belærte os om at han var nabo både til palæstinensere som irakere, og de gik på arbejde hver dag og derfor befolkningsudskiftning super. Et reb vil være for mild en straf, men heldigvis ligger mange af disse multikulturalismens fødselshjælpere snart i graven og det kan kun gå for langsomt.

Der var også en spørger der pressede Jalving til at forholde sig til muligheden for at udvise de fremmede “der avler inde for voldene”, og det kunne han da overveje, men sagde intet konkret derom, selvom spørger havde serveret muligheden. En anden spørger nærmest hånede førnævnte spørger, med “øh-høh, hjemsende, øh-høh, altså hvad havde han tænkt sig, øh-høh?!”, som om at vi er bundet på hænder og fødder. Andersson fulgte op på dette med at sige at eftersom folkevalgte (landsforrædere) har tildelt de fremmede indtrængere danske pas, så er vores efterkommeres skæbne beseglet, og landet er givet væk fordi “demokratisk befolkningsudskiftning”. Man er målløs. Det er mere et tegn på at Andersson er en handlingsfrygtig kujon, end en der har ærefrygt for demokratiet og dets giftige frugter.

Alt i alt en frustrationens dag, og endnu et mægtigt lod i den vægtskål der taler for nationalisme, folkets selvbestemmelse og det fyrtårn der hedder Danmark for danskerne.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
OversætterenIngolf GaboldsenClaus BoatsinkerTom VensterKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Den gamle
Gæst
Den gamle

Hvad med i pauserne? Var der slet ikke nogen deltagere, som blot virkede nogenlunde based?

Alexander
Gæst

Genialt indlæg! Jalving og Andersson gør karriere af at skrive artikler på Berlingske eller Jylandsposten, så de er selvfølgelig bundne af disses politiske linje. De er bare en anden variant af vores forræder politikere.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Mikkel Andersson er meget rabiat og jeg tager stærkt afstand fra hans brug af n-ordet.

Tom Venster
Gæst

Når situasjonen blir ille nok, vil flere se nødvendigheten av å sende snylterne tilbake med første fly. I mellomtiden er vi nødt til å høre på boomernes og andre kosher-konservatives forferdelige argumenter og deres nedlatende innstilling mot ekte løsninger av de problemer vi står overfor. Jeg tenker stadig at mer enn noe annet kommer dette til å være en ekstrem test av vår tålmodighet.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Folk der svælger i deres eget bræk, holder ikke længe.

Oversætteren
Skribent

Venstrefløjen har i det mindste visioner og vil noget. Den mainstream højrefløj har allerede lagt sig til at dø..

trackback

[…] emner: Årsskriftet Critique’s konference Papes ISIS-krigere Public-service fordømmelse Lidt snak om vælgererklæringer Gule Veste – […]

trackback

[…] vi var til foredrag hos Årsskriftet Critique, fandt jeg at sammensætningen af talere var ret besynderlig. Det var den flødeskumsbløde […]