Hjem / Samfund / At være det forkerte sted

At være det forkerte sted

Jeg snupper lige en kort, men ganske morsom video fra Björn Björkqvist. Sveriges gule veste havde besøg af en sigøjnerso og det var ikke den succesoplevelse hun havde forventet sig.

Kun den søde hund skænker hende et sekunds opmærksomhed.

Sverige har et kæmpe problem med tiggere. Ligesom den selvskadende tolerance på mange andre områder, så har de svenske myndigheder også ladet sigøjnersvulsten vokse uhæmmet. Ikke på så grotesk vis som i Bruxelles, hvor de er overalt og gør et besøg i den smukke by til et mareridt (i tæt samarbejde med horder af negere og muggier), men de er der dog i de svenske byer i stort antal.

Jeg afskyr tiggere. Bevares, der kan tænkes ganske få særtilfælde blandt danskere, hvor store sociale problemer gør, at man har svært ved at hjælpe dem ud af deres hjemløsestatus. Men som jeg tidligere har påstået, så ville mange af disse problemer forsvinde, hvis vi havde et sundt, nationalistisk samfund, hvor der var en dybere mening med tilværelsen og et stærkt folkeligt fællesskab.

Disse tilrejsende snyltersvin er en plage, man kan stoppe nærmest indenfor et døgn. Man samler dem op og kører dem til et udrejsecenter med enormt ringe levevilkår, hvor de indser at det gælder om at komme “hjem” til Rumænien, eller hvor disse nomadeparasitter har klubhus. Professionelle tiggere, som de perkere der sælger Hus Forbi, er en skændsel; en opvisning i vores påtagede blødsødenhed og melidenhed. Luksustiggere med frit lejde, som i Sverige, er aggressive og allestedsnærværende. Se bare hvordan denne rotte i videoen vredt ryster sin kop i ansigtet på den sidste aktivist. Jeg var ude for det i Bruxelles. Jeg sagde de skulle gå deres vej, lade mig være i fred, og så begyndte de at råbe og være aggressive; “fuck you” og så fremdeles. “Hvorfor lader vi dem gå levende omkring?”, filosoferede jeg. Den endelige løsning på sigøjnerspørgsmålet er en anden diskussion, men tilstedeværelsen af dem i Vesteuropa er ikke just kompliceret.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
OversætterenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Den laveste kaste oprindeligt fra Indien..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Kan vi ikke Kaste dem tilbage til Indien så?

Oversætteren
Skribent

Vi kan, hvad vi vil..