Hjem / Danmark / Gør forræderi ulovligt

Gør forræderi ulovligt

Den engelske forfatter og opfinder af toilettet, John Harington, skrev engang “Forræderi trives aldrig, thi hvis det trives tør ingen kalde det forræderi.” Havde Harington ret, må det betyde at politikerne der i årtier har foræret Danmark væk til fremmede, ikke trives så godt længere, for deres gerning kaldes i stigende grad hvad det er: Forræderi.

Ikke bare kaldes den påtvungne multikulturelle og multietniske forvandling af Danmark forræderi i lukkede facebook grupper og deslige, men nu er der nogen der ønsker at gøre det til politisk virkelighed med en modernisering af straffeloven. Med et borgerforslag forsøger en gruppe gæve danskere, at gøre forræderiet til et reelt politisk emne på en skala som det aldrig har været før.

Straffelovens kapitel 12 om landsforræderi er forældet. Det skal moderniseres. Det er ikke længere så meget en tydelig ydre fjende (stat, nation), der truer vor suverænitet og vort folks sikkerhed og velfærd. Det er store grupper af kulturfremmede, der først langsomt og senere eksponentielt hurtigt fortrænger den oprindelige befolkning med alle de ulykker, i form af kriminalitet, terrortrussel, forringelse af undervisning og fortrængning fra bolig- og arbejdsmarked, der følger. Mange af vore etnisk danske medborgere har bidraget og bidrager til at gøre denne trussel langt større og mere aktuel. De skal straffes som landsforrædere.

Disse perspektiver har i årevis været kendt af bl.a. politikere, ansatte i de humanitære organisationer og medieledere. Alligevel har de ladet stå til – ja, har endda fortiet og forsøgt at skjule, hvad der foregik. Formentlig fordi det bl.a. gennem offentliggjorte meningsundersøgelser var klart, at et overvældende flertal i befolkningen ikke ønskede denne udvikling.

Forfriskende! Man tager til dels udgangspunkt i produktet af multi-mareridtet, altså kriminalitet og terror, men det er ikke frikadellernes “Muslimerne ska ud for de kan ikke lide svinekød og bare patter”, man retter sigtet mod dem der faciliterer ændringen i stedet for symptomerne. Dette er en tilgang jeg tror, og håber, kan samle alle fra de blødeste frikadellenationalister, til mere “hardcore” nationale som os her på blæseren, i en fælles besked til borgen om at deres uladsiggørlige ulands-utopi ultimativt er uønsket.

Den Danske Forening nedsatte allerede i 1997 et udvalg, som gennemarbejdede Straffelovens kapitel 12, fra §98 til (ny) §110g med forslag til en moderniseret lov, udgivet med forklarende bemærkninger i Danskeren nr 1, februar 1998. Dens forslag er, tyve år senere, stadig et fint bud på en meget tiltrængt opdatering og foreslås anvendt. Strafferammerne bevares.

At der allerede for tyve år siden var nogle der så nødvendigheden i at bringe denne form for forræderi ind i straffeloven, vidner om de problemer man allerede så dengang. Ghettoer, kriminalitet, de fremmedes generelle indpas og den gradvise opløsning af den stærke tro på vores medmennesker, der ellers har kendetegnet Danmark, var allerede i fuld sving. At man ikke tænker halvfemserne som værende nær så multikulturelt et årti som nullerne eller tierne, understreger kun hvor slemt det faktisk står til den dag i dag.

For 20 år siden gøs nationale danskere af at der var så mange tyrkere, irakere og afrikanere i storbyernes almene boliger, at de i nogle områder fuldstændigt ændrede karakteren. Nu er det “normalt” at der bor udelukkende fremmede i områder, at der er kebab-butikker overalt, at der tøffer brune avlshopper rundt forklædt som Sorte Slyngel, selv i provinsbyer.

Helt almindelig nydansker på indkøb i Nykøbing Falster. Alt er i den skønneste orden.

Det er tilnærmelsesvis også “normalt” at de ikke bare ændrer et områdes karakter, men ligefrem ophæver dansk suverænitet og bekæmper politi og beredskab. Alt dette er sket med politikernes accept, fra de jublende galninge, til de stiltiende kujoner der undlod at sige imod for at fremme egen karriere.

Alle paragraffer får tilføjet eller ændret tekst, der klart gør det strafbart som landsforræderi på enhver måde at hjælpe fremmede etniske folkegrupper til at vinde indpas i Danmark. I bemærkningerne gennemgås samtlige paragraffer med foreslåede ændringer.

Da der er grænser for hvor mange kommentarer og vittigheder jeg kan udtænke om lovgivning og landsforræderi, så har jeg ikke tænkt mig at gennemgå hver og een af paragrafændringerne. Men I, kære læsere, kan jo selv gennemlæse ændringerne når I (forhåbentlig) går ind og tilslutter jer borgerforslaget.

En øvelse i tidsspild?
Der er dog een ting som jeg tænker utvivlsomt ville blive nævnt i kommentarerne, hvis jeg ikke selv nævner det: hvad skal det nytte? Folketinget udmærker sig ved, at ingen rigtig ser befolkningsudskiftningen som en seriøs trussel mod Danmark. Selv det hult klingende “Dansk Folkeparti”, de ondeste racister på borgen, går mere op i om de fremmede har tørklæder på når de er her, end det faktum at de er her og bliver flere. Så præcis hvad håber man at få ud af borgerforslaget?

Jeg tror ikke nogen af forslagets stillere er naive nok til at tro, at 50000 underskrifter på magisk vis kan få politikerne til at omgøre årtiers fremmedpolitik, det tror jeg i hvert fald ikke selv at det vil. Men hvad det kan gøre, er at gøre folk opmærksomme på at nationens skæbne ikke nødvendigvis behøver at involvere enten merimport af fremmede, eller assimilation af dem der er her… Og måske kan det skræmme enkelte politikere til at sætte spørgsmålstegn ved om den nuværende kurs er mod en fredelig fremtid, både for landet og dem selv.

Borgerforslaget om at indføre minimumsalder på omskæringer, der ellers fik sine 50000 underskrifter, fik ikke noget resultat i form af lovgivning. Men det fik pisket en masse medieopmærksomhed op om emnet, og det hærgede den offentlige debat i ugevis. Folk der aldrig havde tænkt på omskæring før, blev nu om ikke tvunget til at tage stilling, så i hvert fald opmærksomme på at der var en stilling der kunne tages. Der er nok stadig langt til en fremtid, hvor alle involverede med udlændingeloven af 1983, 2010’ernes migrantkrise, alt indimellem og efter, stilles til ansvar for deres handlinger. Men jeg tror at et succesfuldt borgerforslag, der udtrykker et ønske om et dansk Danmark og enden på forræderisk udlændingepolitik, kan være et godt skridt på vejen.

Jeg vil opfordre alle vores læsere til at give en underskrift og dele om end ikke denne artikel så i hvert fald borgerforslaget.

LÆS OG STØT BORGERFORSLAG OM MODERNISERING AF STRAFFELOVENS KAPITEL 12 HER

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Lord LollandOgier le DanoisClausElse AndLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Det er en rigtig god pointe: Fjenden er ikke de fremmede. Det er dem, der ønsker, at de er her..

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Så er der skrevet under.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Har allerede skrevet under. Et godt forslag.

Else And
Gæst
Else And

Har også skrevet under. Det bliver interessant at se, om den nationale fløj kan samles om dette forslag.

Claus Boatsinker
Administrator

Det kan vi vel alle skrive under på. Jeg vil få gjort det!

Ogier le Danois
Gæst

Skrev allerede selv under inden denne artikel blev udgivet.