Hjem / Indsigt / Tegneserieskurk Frans Timmermanns måske ny kommissionsformand

Tegneserieskurk Frans Timmermanns måske ny kommissionsformand

Det lakker mod enden for fyldebøtten Jean Claude Juncker som formand for EU-kommissionen. Han har gjort sit arbejde gennem fortsat svækkelse af medlemsstaternes territorielle integritet og været en af bagmændene bag den største fremmedinvasion EU har formået at igangsætte. Men blandt de fleste på gaden er han kendt som manden der altid er offentligt beruset, kysser folk på issen, gramser på folk, heiler til Orban og køres rundt i kørestol, når promillen ikke tillader bipedal autonomi.

Men trods hans klovnestatus skal man ikke undervurderer hans vilje og evne som forbryder. Der kommer dog helt andre boller på suppen, eller i hvert fald ligeså giftige boller på, med den næste uvalgte folkemorder. Det er med stor sandsynlighed internationalisten, socialisten og multikulturalisten Frans Timmermans fra Holland.

Når man snakker om at det er et bevidst projekt at fylde Europa op med fremmede, peger mange ofte på Kalergi, der længe inden EU’s fødsel skrev om præcis dette.

Men vi behøver ikke læse om Kalergi eller se klip med Barbara Lerner Spectre. Vi kan også høre det fra Sarkozy, med hans ønske om påtvunget raceblanding eller i særdeleshed fra netop Frans Timmermanns. Her er et citat fra “EU Fundamental Rights Colloquium” i 2015, hvor han får Kalergi til at ligne en uskyldig englebasse med hans globale udryddelseserklæring. Dette er ikke satire:

“Diversity is now in some parts of Europe seen as a threat. Diversity comes with challenges but diversity is humanity’s destiny. There is not going to be, even in the remotest places on this planet, a nation that will not see diversity in its future. That is where humanity is heading. And those politicians trying to sell to their electorates a society that is exclusively composed of people from one culture are trying to portray a future based on a past that never existed. Therefore that future will never be. Europe will be diverse, like all other parts of the world will be diverse. The only question is: how do we deal with that diversity? My answer to that is: by ensuring that our values determine how we deal with diversity and not giving up our values to refuse diversity. That will bring us down as a society. If we don’t get this right I truly believe Europe will not remain the Europe we have built. Europe will not remain the place of peace and freedom for very long.”

Det homogene, monokulturelle samfund har aldrig eksisteret, siger Frans. Den verden der fandtes i for eksempel Danmark før 1962 var bare et fantasifoster. Manden er i den grad uden for pædagogisk rækkevidde. Det er et manuskript man ville bruge i en klassisk god-mod-ond-film af den gamle skabelon. Ingen nuancer, bare pure ondskab. Det er altså potentielt formanden for EU-kommissionen, der hvor kuglerne støbes og forbrydelserne udtænkes, vi har at gøre med. Uvalgte psykopater der sværger troskab mod konstruktionen EU.

Det gør det lidt bekymrende at en del euroskeptiske partier ikke ønsker at forlade unionen, men i stedet vil forsøge at ændre den indefra. Men denne mulighed kan jeg ikke se. EU er konstrueret til ikke at kunne rykkes demokratisk. Parlamentet har et ubegribeligt svagt mandat og lovgivningen formes af den ikke-valgte kommission. Både Le Pens parti og Sverigedemokraterne, såvel som Fidesz i Ungarn, vil alle blive i EU. Det er kun ved at trodse EU, som Visigrad-landene har gjort, at man kan udfordre kommissionens dødskurs, hvis man skal gøre det i EU-regi.

EU er dog demonstrativt ude i en krig mod de europæiske nationer, mod de europæiske folk, mod eksistensen af kultur, etnicitet, identitet og grænser, og der er ganske få nuancer til forskel på den måde Sovjetunionen var konstrueret sammenlignet med EU’s struktur. At ændre dette kontra at rive korthuset ned virker som at tro på at man flytter et bjerg ved at skubbe til det, idet man kan se stjernerne på himlen bevæge sig i forhold til bjerget.

Frans Timmermans vil tvinge japanere til at kneppe negere. Tvinge congolesere til at bedække inuitter. Mangfoldighed skal herske overalt. Husk at løfte noget tungt eller tage dine armbøjninger. Der bliver brug for dig.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Oversætterenzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

I en ikke så fjern fortid ville et kryb som Timmermann være endt i galgen for disse forræderiske ord.

Oversætteren
Skribent

Manden er tydeligvis psykopat.. Husk at ligemeget, hvad du gør, eller hvor du er, så er der altid nogen et eller andet sted, der hader dig og ønsker dig død..