Hjem / Akbaring / Island begår bizart selvmord

Island begår bizart selvmord

Ønsket om import af brune muggier er et sygdomstegn. Hos husdyrsbestande slår man syge dyr ned for at beskytte de raske.

En særlig ting har inspireret mig, og viser dertil med al ønskelig tydelighed at Islands prioriteter er helt hen i vejret. Jeg taler om de islandske heste.

Denne helt særlige hestebestand som vikingerne medbragte til Island, nyder ikke blot anseelse men også total beskyttelse. Er du en hest så kan du forlade Island, men du kan aldrig vende tilbage. Man vil ikke løbe nogen form for risiko og det vigtigste er at sikre racens renhed. Så rigtige islandske heste på Island fødes på øen og dør på øen.

Bed for Island.

Nej, jeg er ikke fortaler for at forlader man sit fædreland, så kan man aldrig vende tilbage, men det er et pragtfuldt stykke lovgivning, der viser at man har en bevidsthed om hesteracens skrøbelighed. Af komplet uvisse årsager, så har man ikke evnen til at indse det vigtige i ligeledes at sikre eksistensen af det islandske folk.

Tværtimod lader mange til at være komplet ligegyldige, og trods at man kan bevidne den demografiske, økonomiske og sociale katastrofe der udspiller sig i Skandinavien, så savler horer, kattedamer og landsforrædere over brune skabninger, og kan ikke få nok af disse biovåben importeret hurtigt nok.

Da den landsforræderiske regering besluttede at importere 50 arabere, startede ultraskøgen Bryndis Björgvinsdottir en kampagne for at få flere. Mange flere.

“BRUN PIK, BRUN PIK, BRUN PIK, BRUN PIK! NUUUUUUUUUUUUU!!!”

Denne ækle slamhore skrev blandt andet følgende i sit udryddelsesopråb mod det islandske folk til de svigagtige politkere:

“Refugees are human resources, they have experience and skills. Refugees are our future spouses, best friends, or soulmates, the drummer for the band of our children, our next colleague, Miss Iceland in 2022, the carpenter who finally finished the bathroom, the cook in the cafeteria, the fireman, the computer genius, or the television host.”

Denne kampagne på facebook fik 12.000 støtter og regeringen ville således overveje øget fremmedimport. Her kunne man indsætte billeder fra Bataclan, Nice, Stockholm, Berlin et cetera, men det er som sådan ikke mulig terror der er truslen. Det er de aktivister som søger at kaste Island ud i kaos og ødelægge den totale homogenitet og trivsel.

Jeg mener at det ville være fornuftigt at se os som en bestand, som et folk der skal ydes beskyttelse med skrappe midler. Står Bryndis Björgvinsdottir-typer frem, skal de straks udryddes (under vedtagne love og regler), som klare tegn på en dødelig sygdom, og er der tegn på fremvæksten af en fremmedlobby eller en homolobby, så skal denne udrenses. Folkene skal beskyttes fremfor alt. Intet er helligt. Island er på vej mod helvede og vi kan kun håbe at begivenhederne i Europa og den store, hvide verden tager fart i en sådan grad, at islandske mænd sætter en stopper for vanviddet inden det løber løbsk.

Død over landsforræderne.

Død over landsforræderne.

Død over landsforræderne.

Død over landsforræderne.

Død over landsforræderne.

Nej til ørkenfolk.

Når og hvis de kaster de fremmede på porten kunne de starte med Chabad-rabbineren, der ankom til Island, efter de ville forbyde skamfering af kønsdele, og straks udtalte at Island var for hvidt og havde brug for brune og sorte mennesker.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
OversætterenMorten B.JarlEgbertClausJohan Waldheim Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Død over forræderne.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Grusom død over forræderne.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Lang kommentar.

Seriøst hvad fanden laver jøder og muslimer i det hele taget i Island? Det er så langt væk fra deres ørken, at man virkelig undrer sig over at de i det hele taget har valgt at “flygte” derop.

Men Island har, som så mange andre vestlige samfund undertrykt det maskuline i samfundet. Konsekvensen er for mig at se en stigning i kaotisk kulturel og moralsk relativisme, der er ingen stærke maskuline mænd til at sætte den vanvittige kattedame Bryndis på plads, inden hendes negerhorder skaber terror og rædsel i Island…

Maskulinitet = orden
Femininitet = kaos

Dette er en ældgammel forståelse for de to køn. Vestlige samfund er i filosofien kaotiske og postmodernistiske og kulturel og moralsk relativsme dominerer vores samfund i en sådan grad, at man kan tænke, at det feminine og gynocentriske samfund er almægtig (synes jeg).

Mænd som tager kvinders snak og debat om samfundet seriøst er klar til at få deres samfund fuldstændig undergravet af irrationalitet og dumme beslutninger. Kvinder burde gå hjemme i stedet for at tage ansvar for samfund, vi ved alle at det er mænd der bygger, skaber og vedligeholder samfund.

Derudover kan man igen se sekularisme og demokrati som en platform for alle stammer og folk at have deres religion, deres tro og deres tilgang til hverdagen som lige gode med andre folk (igen kulturel relativisme) på bekostningen af hvides egne interesser selvfølgelig. Hvide islændinge kommer til at tabe til negere, jøder og arabere eftersom de ikke spiller efter samme ærefulde (men naive og dumme) regler som de hvide islændinge… ¨

En anden ting er selvfølgelig alt det lort Bryndis lukker ud “Refugees are human resources, they have experience and skills. Refugees are our future spouses, best friends, or soulmates, the drummer for the band of our children, our next colleague, Miss Iceland in 2022, the carpenter who finally finished the bathroom, the cook in the cafeteria, the fireman, the computer genius, or the television host.”

Globo-homo-schlomo indoktrineringen og hjernevaskning er tydelig for os, det er ikke hendes egen mening, men noget hun selv tror er hendes egen mening.

Lol et afrikansk/arabisk computer geni gad jeg virkelig godt at se hende finde et eksempel på…

Den gamle
Gæst
Den gamle

Godt skrevet Komponisten.
Bryndis har i sin kontakt til mænd tydeligvis ikke mødt den nationalistiske, maskuline mand med god karakter og dygtig til at formidle vor sag.

Oversætteren
Skribent

Kvinder kommer ikke hjem i køkkenet før de 3 teknologier, der har frigjort dem enten forsvinder eller formindskes i styrke pga. andre faktorer. De 3 teknologier er prevention, adgang til arbejdsmarkedet og internettet.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Jeg tror ikke at landsforræderi er noget genetisk, islændingene er naive præcis som danskere. Problemet beskrives her: www.youtube.com/watch?v=rWWfPWdbPC8 Prof. Kevin B. Macdonald – The Psychological Mechanism of White Dispossession

Det er (((ideerne]]] som er farlige. Ekkoet skal tolkes, i forbindelse med forståelse af hvad vi europæere er for nogle størrelser.

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

Her kan vi altså ikke bebrejde jøderne

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

DEN EVIGE SKØGE

Morten B.
Gæst
Morten B.

Det, de siger, er, at de vil udrydde os og vort folk fra jordens overflade. De vil have os udraderet, udrenset, elimineret. De truer os med andre ord på vort liv. Det er sådan de skal forstås – og håndteres.