Hjem / Danmark / Kasi-Jesper tilsværter Danmarks hjerteblod, nævner i forbifarten de unævnelige

Kasi-Jesper tilsværter Danmarks hjerteblod, nævner i forbifarten de unævnelige

Det har ikke været til at undgå: Kasi-Jesper, Jesper Nielsen, Brøndby-snogen – sært ømenneske har mange navne – er ude i en medieblæst. Hans nederdrægtige, uhæderlige og løgnagtige beskrivelse af Danmarks ypperligste folkestamme, det Jyske Folk, har været Jesper Nilsens sølle projicering af hans egen svindlernatur på bedre mennesker. Det fremgik for alle tydeligt med hans mærkværdige angreb på altid retskafne, arbejdsomme og ærerige jyder. Udtalelsen stammer fra en ny bog om Nielsen med den onklistiske titel “Kasi-Jepsers Kamp”(!).

– De er dygtige forretningsfolk, men mange af dem er nogle rigtige snydepelse. Og et af de privilegier, jeg vil have i fremtiden, det er, at jeg ikke vil lave forretning med jyder. Jeg gider dem ikke. Der er enkelte undtagelser, fordi jeg har en god bilforhandler derovre og en okay displaypartner. Men jyderne har bare gået i samme skole, hvor de lærer, at det gælder om at snyde hinanden. Det er med jyder som med jøder.

Det er som at høre en blodindsmurt pitbull med huden fra et femårigt barns ansigt hængende fra en syleskarp hjørnetand, beklage sig over en puddels aggressivitet. Men nok om denne klassiske sjællændermisundselse, der desværre altid kommer til udtryk gennem lavintelligente angreb på det danske hjerteblod. Nok om det.

Sagens kerne og mediernes fokus er naturligvis ordene “…som med jøder“.

TUT-TUUUUUT, ALLE MAND TIL KLOAKPRESSEN!

Ja, fokus er flyttet til at nogen nævnte jøder, og here we go again. Først på banen er Dan Rosenberg fra det jødiske samfund.

– Det er bekymrende, at han kommer med den slags kommentarer. Han er med til at puste til en række antisemitiske fordomme og stereotyper, som har eksisteret i flere hundrede år, siger han til Ekstra Bladet.

Og han følges op af en anden mellemøstlig aktivist-type, der er så marginaliseret at hun kun har fået eet dokumentarprogram om sig selv på DR.

Også for Sanne Cigale Benmouyal, der er hovedperson i DR2-serien ‘Jøde!’, opfattes citatet som direkte antisemitisk.

– Vi er nødt til at sige fra, når vi hører sådan nogle udtalelser, siger hun til TV 2.

Hun mener, at han spiller på nogle af de fordomme, man traditionelt har haft om jøder.

Man kan nok finde spaltevis med kvetcheri, som de kan lukke ud på autopilot i dyb REM-søvn, men det skal ingenlunde være mit fokus. For, som altid, altid, altid, er der ingen der vil se på om Kasi-Nasi-Jesper har ret i hans flygtige udtalelse om jødesvindleri. Grunden er, at det jo er sandt.

De er ikke bare simple svindlere. De udplyndrer blot ikke-jøder og arbejder vedholdende og uopholdeligt for deres egne etniske og religiøse interesser. Så deres natur er at svække og stække deres vært, og gennem undergravning og uforholdsmæssig stor indflydelse af, historisk set, økonomisk karakter og i dag i særdeleshed også kulturel karakter, opnå de bedste vilkår for jødisk magt og eksistens.

Ordene faldt i New York, så lad os tage et eksempel derfra. Ser du på de bedste udlejere, dem der prises af deres lejere og får gode karakterer hos for eksempel Yelp, så er der ganske, ganske få jødiske navne. Men ser du på den officielle liste over de officielt 100 værste udlejere, så er det som at læse fra telefonbogen i Tel Aviv.

Kig en gang på listen:

Der er mange flere af de navne der mildt sagt ser yderst spøjse ud, men lad det ligge. Stjerneuddelingen viser allerede en grotesk overrepræsentation og bekræfter Kasi-Nasi-Jespers konstatering: i forretningsmæssig øjemed vil vi opleve deres fremgangsmåde og skruppelløshed som svindel.

Skribenten (((Gilad Atzmon))) har selv undret sig over, at denne liste ikke giver anledning til mere postyr og stiller en række spørgsmål i den forbindelse:

1. How is it possible that there are no academic texts that examine this serious anomaly of extreme over-representation of one ethnic group in this gruesome list?

2. How is it possible that not one social science graduate student has dedicated his/her PhD to the study of the 40 times over-representation of one ethnic group in the shameful list of abusive landlords? I ask because an over-representation of 1.3 of an ethnic group in crime statistics has justified academic research and even institutional study.

3. How is it possible that not one cultural studies scholar has attempted to identify the possible cultural conditions that have led to the concentration of one tribe in this horrid list?

4. And what about American media? Shouldn’t we expect CNN, the NY Times or even Breitbart.com to ask the obvious question? What is it about Gilad’s bar mitzvah guests, why are they so horrid to their tenants?

5. How can we explain the fact that the NYC based Jewish Voice for Peace (JVP) and Jewish anti Zionist outlets such as Mondoweiss that ‘care’ for ‘justice’ and ‘Palestinian rights’ are blind to the abuse that is taking place within their own backyard? I wonder, is Jewish ‘anti’ Zionism there to divert attention from gross wrongdoing elsewhere?

6. We should all ask ourselves, why are we, you and I, afraid to raise these questions?

Gode spørgsmål!

Det ville have tjent TV2 og Ekstra Bladet ære at have inddraget en hvilken som helst form for analyse af dette, så vi kan komme videre end bare “omg, han sagde noget om jøder, omg, er han hudhader og nazistracist?”. Jeg ved godt det ikke er deres dagsorden, og at byrden om at tale sandt ligger hos medier som Dagens Blæser, men det er ret trættende at vi stadig behandler vores samfundsødelæggende jøder som en ukrænkelig præsteklasse. Jeg håber desuden at Jesper Nielsen ikke altid vil være opslugt af mindreværd og misundelse over Jyllands sønner, og kan fokusere på andre ting og blive en nyttig figur for Danmark. Vi følger med interesse Hans Kamp.

Nu vil jeg udgive min artikel, haste hjem og gå en lang tur i det smukke Jylland blandt mine prægtige, hæderfulde landsmænd.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
OversætterenJohan WaldheimClausLarsLarsenzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen; det er velbegrundet at JYder og JØder kun er et bogstav fra hinanden!!!

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Skru lige lidt ned for den antijydske retorik, øbo. Ellers ender dit navn og din adresse måske hos Jydox.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Normalt kan jeg godt finde på at være efter folk, der erklærer gud og hvermand for semitter uden at have bevis for det, men det forekommer mig, at oversigten over udlejere i New York mangler et par stjerner—Rawle Isaacs, Martin Baumrind, Richard Nussbaum, Avraham Tarshish, Ron Nahum, David Green lyder alle ret så suspekte.

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

(((Krueutzmann)))

Goseph
Blæser læser
Goseph

Løgnerpressen ignorerer det frontale angreb mod Danmarks rygsøjle, men de udstøder et rungene oy ved den mindste negative vinkling a jøder.
Hvorfor helvede skal vi høre om hvor forfærdeligt det er, at så mange kulturer og nationer har haft den samme negative stereotype om dem? Hvis alle mennesker jeg lærer at kende kalder mig en slimet rotte, må der jo være noget om det, eller hvad?`

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

“hvis man vil lære hvem der hersker over os,så spørg hvem vi ikke må kritisere”-Voltaire.

Det er såmænd ganske enkelt at opdage (((hvilket folk))) som hersker.

Oversætteren
Skribent

Der er nu også andre grupper, hvor folk går amok, hvis man kritiserer dem..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Det er ren, ren antijydetisme.