Hjem / Danmark / Muggiimportør: “Tænk på bøøøøørnene!!!1111”

Muggiimportør: “Tænk på bøøøøørnene!!!1111”

At Alternativet tiltrækker fantaster, kattedamer og danskfjendske kræfter som fluer til en fugtig hundelort, er let at konstatere. Disse verdensfjerne idealister kan snart ikke finde et emne eller en holdning, som deres rundkredsidioti ikke kan finde en vinkel på, der er til skade for danskernes ve og vel.

Dagens selvgode klovneartist er “gruppeforpersonen” Carolina Magdalene Maier, vis hjerte bløder for perkere, trods alle de forfærdelige erfaringer vi har gjort med disse skadedyr årti efter årti.

“Danskernes ret til Danmark ophører, der hvor mine følelser begynder.”

Er alle børn i Danmark lige meget værd? Jeg håber, at dit svar – ligesom mit – er et rungende JA!

Så må dit håb nok knuses. Værd? Hvad de er værd? Danske børn er vores fremtid, fædrelandets fremtid og fremmedes avlsprodukter er en modpol, som en kræftsvulst der frarøver os territorie, ressourcer, blod og trivsel. Tilhører Danmarks fremtid alene danske børn? Jeg håber, at dit svar – ligesom mit – er et rungende JA!

Og det betyder, at alle børn har krav på at blive behandlet med samme omsorg fra statens side. Men det bliver de ikke, som situationen er i dag – så langtfra!

Vi skylder ikke somaliske, pakistanske eller nigerianske skabninger noget som helst. Vil du frarøve dit land dets hårdt tjente ressourcer og kaste dem på fremmede? Det er jo patologisk altruisme. Selvskadende adfærd. Forræderisk, nærmest.

I dag skal vi i Folketinget behandle et forslag fra Enhedslisten, SF, Radikale og os i Alternativet som kort og godt går ud på, at børn ikke må bo på ud- og hjemrejsecentre som Sjælsmark og Avnstrup i mere end et par uger.

Antyder du at de skal aflives, hvis de ikke tøffer hjem efter et par uger? Er det det jeg læser mellem linjerne? Bæjsd. Men hvorfor ikke bare sende disse lykkeridderperkere hjem til deres fjerne hjemkontinenter? Hvorfor dræbe dem? Bevares, jeg er åben for denne løsning, men er repatriering ikke mere humant? Er det fordi aflivning er en “grøn” løsning, og vil sænke muggiernes CO2-niveau til nul? Ved du hvad? Vi gør det sgu’.

Som politikere er vi betroet en meget, meget dyrebar opgave – nemlig at tage vare på de af vores borgere, som ikke kan tage vare på sig selv. Det indebærer blandt andet at vi skal passe særligt på børnene – både dem, der bliver udsat for vanrøgt i hjemmet, dem der vokser op med psykisk ustabile forældre, dem, der af forskellige årsager har svært ved at få livet til at hænge sammen; er angste eller selvmordstruede OG dem, hvis forældre har fået afvist deres asylansøgning. Alle disse børn er ifølge loven de danske myndigheders ansvar.

Og lad mig slå fuldstændigt fast: Vi svigter børnene på Sjælsmark. Mange af dem lider af vægttab, går sultne i seng, trives dårligt, er urolige, aggressive, hvileløse og konstant bekymrede for deres egen og deres familiers fremtid. De er ensomme og modløse og savner deres tidligere skole, venner og fritidstilbud. Det ved vi fra Ombudsmanden, fra Røde Kors og fra tilsynsbesøg på Sjælsmark.

Hvor er det tragisk at det er forbundet med manglende tryghed at invadere andres lande. Sagesløse danskere HAR bemærket at fremmede perkerunger er aggressive, men vi takker ombudsmanden og Røde Kors’ fremmedslikkere for at have bekræftet det. Men det er jer folkeforrædere, der har skabt lovgivningen, inviteret de fremmede. Nu må I rydde op og finde den testikulære inspiration til at få sparket gøgeungerne ud igen.

Det er forstemmende, at vi kan have den viden og vælge ikke at reagere på den. At vi træffer et aktivt valg om at byde børn de her liv. Uanset om deres forældre har eller ikke har gode grunde til at være her i stedet for at rejse hjem – hvilket de for en meget stor dels vedkommende i mine øjne har. Uanset.

Åh, luk da røven din ynkelige, danskfjendske kattedame. Græd mere. Prøv så også at fælde en tåre for ofrene for den multikultur du er blindt forelsket i. Din politik har konsekvenser. Konsekvenser du skal betale for.

At forældrene bliver i Danmark må aldrig nogensinde gå ud over børnene! Børn er børn. Og det er en samfundsopgave at sikre, at alle børn har ordentlige opvækstbetingelser. Punktum. Så har nogle partier – Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti – været ude at foreslå, at vi i sidste ende så må tvangsfjerne børnene fra deres forældre, for forældrene skal i hvert fald blive på Sjælsmark. Helt ærligt – hvem med et bare nogenlunde varmt hjerte og viden om, hvilke rammer der er tryggest for et barn, kan forestille sig at det på nogen måde skulle hjælpe de her børn at blive tvangsfjernet? Børn er tryggest sammen med deres forældre. Der skal de naturligvis blive, med mindre der er tungtvejende grunde til det modsatte.

Børn. Forældre. Kær muggi har mange kategorier. Hvad med at sende alle mellem 0 og 100 ad helvede til, og ikke bruge dem som brikker I jeres befolkningsudskiftning?

Og jo, børnene på centrene ER udsat for omsorgssvigt. Men det er et statsligt omsorgssvigt, vi taler om.

Hvis vi skal skabe trygge rammer og positive livsudfoldelsesmuligheder for børnene af afviste asylansøgere, så er der kun én løsning. Og det er at børnefamilierne skal ud af Sjælsmark helt indtil 14 dage inden deres hjemrejse. Kan vi ikke blive enige om det, så svigter vi ganske enkelt vores moralske ansvar. Vi overhører den indre stemme, der fortæller os, at børn er lige meget værd, uanset om de om aftenen lægger hovedet på en pude i Sjælsmark eller Svendborg.

Wut?!? Du vil IKKE aflive dem? Du vil have dem ud i samfundet? Mit chok er til at overskue. Klassisk Alternativet. Tænk at man lever i 2019, hvor den demografiske dødsspiral allerede har sendt Danmarks ene ben i graven og så have et blødende hjerte for de konkrete fremmede, der er fatale, konkrete brikker i dette folkemord. Tsk tsk.

Det er som at tage en snydedag, når man skriver en artikel om Alternativets opkast. Det er som at springe en dag over i Fitnessudfordringen 2019, hvilket jeg stadig ikke har.

Du kan nå at være med endnu. Javist, man kan løfte jern ved siden af, gå ture i naturen og alskens ting, men hvis man hver eneste dag som grundtræning tager 68 simple armbøjninger, så bliver det til 25.000 armbøjninger på et år. Det er ikke ment som en erstatning for anden træning, men som en daglig minimumsting, alle uanset niveau kan levere. Jeg talte om det omkring nytår i Radio 266b og kalder det Fitnessudfordringen 2019, og er du ikke i gang, så lyder kaldet fra trivslens shofar hermed. 25.000 i 2019. Så ser vi på 2020. Fremad. Altid.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
KrematorieEnthusiastIngolf GaboldsenTom VensterOversætterenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Gamle knastørre pulverhekse?

CHECK!

Oversætteren
Skribent

Googlede hende lige.. Det ser selvfølgelig ikke ud til, at hun har børn..

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Hvorfor mon (((hun))) er folkeforræder?

View post on imgur.com

Oversætteren
Skribent

Ja Maier virker lidt bekendt..

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Forræder. Hun skulle hænges i hendes egen hestehale.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg er bestemt ikke en fitness guro men hvorfor er fitnessudfordringen kun armbøjninger? Min logik siger mig at der skal være squats med også, da man træner andre steder i kroppen når man laver en squat end når man laver en armbøjning?

Oversætteren
Skribent

Hvis man bor tæt på Århus, så er dette her et super fint sted. Gode instruktører og det er ret billigt ovenikøbet.

Forside

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Folk skal bare få inspiration hos /pol/ SIG posts.

Tom Venster
Gæst

Kattedamene fornekter seg ikke. I mangelen på eget avkom er signalisering for brune barn erstatningen på ekte moderlig kjærlighet. De er patetiske, men vi kan trøste oss med at de også er en genetisk blindvei.

Armbøyninger er forresten svært effektive. Knepets dag kommer engang og da må man være fysisk så vel som mentalt forberedt. 25 000!

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Endnu en barneløs kattedame, som mener at Danmark skal være verdens asylcenter.
Jeg håber så inderligt, at hun kommer til at opleve det som Elin Krantz og så mange andre skandinaviske piger har måtte opleve på grund af disse selvforblindede pladderhumanister.