Hjem / Samfund / Ytringsfrihed: Ny app lader dig kommentere overalt

Ytringsfrihed: Ny app lader dig kommentere overalt

Nedlukningen af den offentlige debat har fulgt en nyopdaget naturlov: hvis du ikke udøver streng censur eller helt fjerner folks mulighed for at ytre sig, så vil nationalister dominere og vinde.

Vi har altid de stærkeste kort på hånden, vi har medicinen der kan kurere det moderne samfunds syge, og derfor har det siden cirka 2015 været stadig sværere for dissidenter at kommentere på alverdens hjemmesider, der beskæftiger sig med samfundsrelevante emner. Twitter, YouTube/Google, Facebook, Paypal, Stripe, Apple, Chase Bank, Nordea, Instagram og andre GloboHomo-loyale smudsforetagender, har alle erklæret krig mod dem der kæmper for familie, folk og fædreland. Senest Rotten Tomatoes, hvis brugere ikke brød sig om den seneste (((superhelt))), Captain Marvel, spillet af den fladrøvede, antivhvide, tæskegrimme Brie Larson med hendes svampebefængte kragetæer, fjernede muligheden for at erklære sin forhåndsinteresse eller mangel derpå.

Rotten Tomatoes vil ikke have at du tænker forkert, så nu kan du ikke vise du tænker forkert. Troede de.

Nu er muligheden kommet for at fjerne censuren, og det sker via det klejne sociale medie Gab, der har udviklet en browser-udvidelse, Dissenter, der giver hver hjemmeside et kommentarfelt. Det er faktisk en ganske god ide, og jeg har selv installeret den. Se kunstneren Matthew Drake forklare om Dissenter i denne video.

Om Dissenter vil lide samme skæbne som Coincidence Detector, der satte trippelparanteser omkring møntklippernavne, kan man ikke sige. Det er nok svært at lukke ned, og folkene bag har som sagt viljen og evnerne til at kæmpe for det frie ord på nettet. Det er under alle omstændigheder rart at se, at vinden kan blæse i den rigtige retning en gang imellem i denne dystopiske klovneæra, hvor vores værste folkefjender har en enorm magt og aggressivt bruger denne til at lukke munden på os.

Du kan gå ind på dissenter.com/download og hente den til den browser du benytter. Jeg installerede den til Firefox og det var gansk enkelt. Så gå ind på Wikipedia eller New York Times eller andre ekkokamre, og giv din alternative mening til kende. Denne gang er der ingen der fjerner din kommentar.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
OversætterenGeneralfeltmarskal August von MackensenMorten B.KomponistenLord of the Frogs Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord of the Frogs
Gæst
Lord of the Frogs
Komponisten
Gæst
Komponisten

Jeg kommenterede for et par dage siden på et facebook-opslag fra ‘Traditionalist Western Art’ omhandlende løsslupne feminister som pissede på gader og stræder samt gamle kirker og katedraler (#FullOnDegeneracy), og gav min samfundsanalytiske mening til kende om undertrykkelse af maskulinitet i et samfund.

Det korte af det lange er, at efter et døgn da jeg skulle tjekke opslaget, var det simpelthen fjernet fra siden. Jeg kunne ikke finde det igen, heller ikke under mine tidligere notifikationer. Jeg har også oplevet lignende tilfælde hvor der nærmest kun gik et par sekunder efter opslaget, at facebook “pludseligt” informerede mig om, at “der var sket en fejl” og at jeg derfor ikke kunne se min daværende kommentar…

Som privatperson har facebook sikkert givet mig et mærkat “red flag” med #ShutItDown™ som hovedformål.
Men det vil jeg nu se om jeg kan lave om på hæhæ…

Enhver lille modstand mod Globo-homo agendaen er bedre end ingenting! #MangeBækkeSmå…

Generalfeltmarskal August von Mackensen
Gæst
Generalfeltmarskal August von Mackensen

Eller på JP / Berlingske

Morten B.
Gæst
Morten B.

Den udvidelse bliver de ikke glade for på ellers hermetisk tillukkede Redox.

Generalfeltmarskal August von Mackensen
Gæst
Generalfeltmarskal August von Mackensen

Skøn-herligt. Gad hvide hvor længe der går før medierne får fremstillet denne addon som årsagen til et stigende racisme og såkaldt anti-semitisme og EU (det despotiske tbureau) derefter forbyder brugen af førnævnte.

Generalfeltmarskal August von Mackensen
Gæst
Generalfeltmarskal August von Mackensen

*politbureau

Oversætteren
Skribent

Men man skal have en konto på Gab for at kunne benytte denne app? Og alle uden en Gab konto kan se alle kommentarer, der måtte være på en side lavet via denne app?