Hjem / Verden / Lædersvanse vinder Melodi Grand Prix, hader jøder

Lædersvanse vinder Melodi Grand Prix, hader jøder

Det er et dilemma for redaktionen i dag at omtale Islands Melodi Grand Prix. Det var BDSM-dæmonerne fra Hatari der vandt. Egentlig er det en tragisk konstatering at disse læderstropsindspændte pølleskubbere ikke blot eksisterer, men også valgtes af Weimarislands indbyggere som vindere. Den kulturelle degenering af Island følger, trods isolation og muligheden for at beskue hvad det øvrige Vesten er nedsunket i af smuds og død, helt det samme mønster som andensteds og der skal store ting til for at genrejse normalitet. Just som i Danmark.

Så, onde verden, hvorfor fortæller du mig efterfølgende at disse bagdørstyper er så trætte af Shlomo og Moishe, at de vil skubbe dem alle i havet?

Det bliver det BDSM-inspirerede techno-band Hatari og sangen ‘Hatrið Mun Sigra’, der skal repræsentere vulkanøen i årets udgave af Eurovision, der finder sted i Tel Aviv, Israel, til maj.

BDSM er en samlebetegnelse for seksuelle lyster, der kredser om bondage, disciplin og sadomasochisme. Og Hatari bød da også på både lak, læder, folk i bure og BDSM-inspirerede ansigtsmasker og seletøj under deres optræden i det islandske Melodi Grand Prix Prix, kaldet ‘Söngvakeppnin’, som de vandt lørdag aften.

‘Hatrið Mun Sigra’ betyder ‘Hadet vil sejre’, og sangen byder blandt andet på tekststykker om Europas sammenbrud, falske illusioner og et spind af løgne.

Forvirringen er total omkring disse manderøvspiskere. Hadet vil sejre. Had som i globalister, internationalister og multikulturalisters had mod Europas indfødte folk og disses historiske hjemlande? Det had der vil ødelægge vores tusindårige arv gennem masseindvandring og kulturel undergravning? Sig mig, oh lædersvans, hvad du mener med dit kunstværk. Spind af løgne? Snakker vi utætte trædøre, skorstene der ikke er koblet til noget, kranieknusermaskiner, bjørne og ørne i bure og andre jødeeventyr? Er I woke i 14. potens??

Som om det ikke var nok, så forholder bandet sig også særdeles kritisk til årets Eurovision-værtsland, Israel.

De har tidligere gjort klart over for det islandske medie Stundin, at de vil bruge ‘programmets magt til at gøre opmærksom på Israels aktivititer’. Nærmere bestemt vil bandet adressere Israels behandling af palæstinenserne.

Hatari nærer sympati for den palæstinensiske sag og har udtalt, at de anser Eurovision for en politisk konkurrence. Især i år, hvor den afholdes i Israel.

Hatari udtaler til Dagens Blæser at “disse elendige jøder er besættere på andres land. De er indtrængere og undertrykkere, du. Vi kræver åbne grænser for Israel og at jødekvinder formerer sig med negere. Så kan de få præcis hvad de prædiker for vores hvide lande! Frit Palæstina, i havet med jøderne! Europa mun sigra!”.

Det er dog langt fra sikkert, at de får lov til at dele ud af deres politiske holdninger, når de skal af sted til Eurovision.

I de officielle regler står der nemlig udtrykkeligt, at Eurovision er et ‘ikke-politisk event’. Desuden lyder det i reglerne, at ‘[…] ingen sangtekster, taler eller gestikker, der har en politisk eller lignende karakter, er tilladte i Eurovision’, ligesom der heller ikke må optræde bandeord i en Eurovision-sang.

Den der snak har arrangørerne selv givet køb på for længe, længe siden. Normaliseringen af homofili og promoveringen af bøsseriet har i den grad været Melodi Grand Prixs dagsorden, og i stedet for at beskytte det tidligere familievenlige arrangement, har man ladet homomafiaen overtage det, og gøre hvert show til en pestrede af regnbuesvanseri. Det er overflødigt at opremse eksempler. I ved. Så om de buher af Ruslands eller tiljubler transvestitter, så skal de ikke påstå, at det er et upolitisk foretagende. Derfor håber jeg disse baserede, kontrasemitiske sexgyngepsykopater giver deres jødeværter tørt på, når de skal opføre deres smuds i Tel Aviv.

Hvis en læser melder sig frivilligt til at se det og rapportere om det, byder redaktionen dette velkommen. Dette klovneri er lidt som Sargons hesteskoteori. På et tidspunkt bliver Weimarsjasket så absurd at det ender med et blive /voresAIDSpis/. Der er en semifinale den 14. maj, og jeg formoder at denne er i Israel.

KAN IKKE HEPPE. VIL IKKE HEPPE.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
zyklon brusenbadensteinIngolf GaboldsenSmonkOversætterenJarlEgbert Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

måske de kan sprede noget aids…

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Det her er på ingen måde relateret til artiklen, men jeg har et spørgsmål til redaktionen.

Hvad er jeres holdning til drikkevand i Danmark? Er der grund til bekymring for om frøerne bliver homoseksuelle, eller er vores postevand fri for jøde gift? På forhånd tak, mein kameraden.

Lord Lolland
Administrator

Jeg er på ingen måde ekspert i drikkevand, men det er min forståelse at vi har noget utroligt rent drikkevand set i forhold til resten af verden.

Jeg tror umiddelbart vi skal være mere bekymrede for at DR gør frøerne homoseksuelle end at postevandet gør det.

Smonk
Gæst
Smonk

Der er vist en del pesticidrester, man mere eller mindre bevidst har lukket øjnene for… Håber vi får styr på det i fremtiden.

Oversætteren
Skribent

Ja det er sjovt som venstrefløjen kan elske jøder men hade Israel. Snak lige om kognitiv dissonans her..

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det fordi de elsker Azkhanazi jøder (shitlib-jøder), men hader zionist-jøder (neocon-jøder).