Hjem / Indsigt / Muggier viser os vejen til sejr

Muggier viser os vejen til sejr

Jeg ynder tit at bruge et Glistrup-udtryk, der lyder som følger: Bare fordi ayatollah Khomeini går med bukser, betyder det ikke at jeg ikke kan gå med bukser. Ja, vi er nærmest dér hvor frikadellefløjen ville smide bukserne, hvis iranske mullaher viste sig at gå med bukser. Ligesom de også omfavner homofile, sygdomsspredende børnelokkere, fordi iranere ikke kan lide anusonanister (eller også gør de det uanset hvad; det kan også være).

Det er et glimrende udtryk. For Glistrups åbenlyse pointe er, at vi skal gøre det der tjener danskernes interesser i alt hvad vi foretager os, og ikke bekymre os om dets optik i forhold til bussemænd malet af pressen og politikerne. Nu så vi en svensk familieminister kalde Orban for nazistisk, fordi han iværksætter tiltag for at øge ungarnske kvinders fødselsrate. Men Sverige uddeler jo også børnepenge, og så sent som med Göran Persson efterspurgte statsministeren også flere svenske børn og initiativer der kunne skabe et sundt niveau af blonde børn. Ren rigskansler! K-kan det være at en aktiv familiepolitik e-er en god ide..?!? *dåner*

Det går ikke. Hvide børn, et eller andet, et eller andet, seks trilliarder døde bank- og mediefolk.

Men det gode eksempel skal ikke smides i skraldespanden, fordi det er uønskede folk der giver os det. Eksemplet kommer fra den engelske skole Parkfield School i Birmingham, der med sammenhold, eskalering og stærk vilje, har fået fjernet den frastødende homoprovokatør Andrew Moffat fra at have med deres børn at gøre. Denne syge svans har et projekt kaldet No Outsiders, hvor han promoverer transsyge og homoseksuelle forhold til helt små børn, og hyldes som en helt for sit korrumperende undergravningsprojekt.

Moffat i nærkontakt med noget horribelt muggiavl. “Den skal bare ind i røven. Op, op, op.”

Men muggier ville ikke have deres børn udsat for det og fik deres vilje. Først demonstration, så fjernelse af børnene (80% af eleverne), så en demonstration og vupti: klammo bærytter arkiveret.

Ja, det er muggier hver og en. Ja, det er 109% korrekt metode de lærer os.

A primary school has been forced to abandon anti-homophobia lessons following protests from Muslim parents.

Parkfield School in Birmingham has said it will ditch the ‘No Outsiders’ classes until after Easter while a ‘consultation’ takes place with parents.

The school’s assistant head, Andrew Moffat, created the lessons to promote tolerance of same-sex couples and other minorities.

However, strict religious parents said they objected because homosexuality is against their religion, while others said children were too young to learn about such matters.

On Friday, the parent campaigners said about 600 Muslim children, aged between four and 11, were withdrawn from the school for the day in protest.

Mr Moffat, who is himself gay, has also been threatened and the school was daubed in graffiti as the row escalated in recent weeks.

At one protest parents held signs that read ‘say no to promoting of homosexuality and LGBT ways of life to our children’, ‘stop exploiting children’s innocence’, and ‘education not indoctrination’.

Mr Moffat, who is currently shortlisted for the Global Teacher Prize, resigned from another primary school – Chilwell Croft academy, also in Birmingham – after a similar dispute with Muslim parents.

Så tillykke til perkerne. De satte foden ned og sagde “nul homopropaganda rettet mod vores børn”, veg ikke fra deres position og vandt uden problemer.

Vi kan gøre det samme. Ikke i dag, nej. Men vi kan gøre det. Disse muhamedanske menneskemasser mødes hele tiden, har samme værdisæt og har autoriteter der lægger og holder linjen. Vi er fortsat atomiserede individer, der ikke kan stå sammen om at beskytte vores egne børn. Men opskriften er klar. Sejren venter i horisonten på dem der ønsker den. Nationalister: foren jer, er det enkle budskab. Og sammenhold, forbrødring og organisering er fremtiden for os. Eksemplet med Det Frie Sverige er netop denne fremtid. At forankre sig på udvalgte steder og udleve det man tror på, hvilket sagtens kunne være pression mod den lokale skole og deres HBTQ-helvede.

Så mandeforbund, foreninger og stærke vennekredse, med et nationalistisk grundsyn er fremtiden. Vi kan lære af disse usle perkere i Birmingham. Det er opskriften på små og store sejre de giver os i hånden. Jeg siger tak, hr. Muggifjæs.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Generalfeltmarskal August von MackensenMorningstarOversætterenLars Agerbæk med æClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Goseph
Blæser læser
Goseph

Den vægt deres ord kommer med er slet ikke sammenlignelig med vores. De er en beskyttet klasse, se hvor hurtigt vores demo bliver opløst for “had” hvis vi prøvede det samme.

Generalfeltmarskal August von Mackensen
Gæst
Generalfeltmarskal August von Mackensen

At antallet af danske familier, der hjemmeskoler kan tælles på een hånd viser med al ønskelig tydelighed, at jødisk materialisme står over eget afkom. Yderst begrædeligt.

Ogier le Danois
Gæst

BASED perkere *piverdyrslyd*

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Kender i ikke Kresten Poulsgaard, har i set hans tale om bogen “Barn og Barn imellem”?

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Tænk at hvide mennesker er kommet så langt ned i sølet,at vi skal til at lære af muggier.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Nazi-islamisme når den er bedst

Oversætteren
Skribent

Det er faktisk ret nemt at få indrømmelser. Problemet er at meget få er villige til at gøre det, der skal til..

Morningstar
Gæst
Morningstar

Muggier – GloboHomo 1 – 0.

Generalfeltmarskal August von Mackensen
Gæst
Generalfeltmarskal August von Mackensen

“Oplysningstiden” var en jødisk perversion, der skulle bane vej for nedbrydelsen af vore kristne moral og værdier. Ateister er mestendels religøse- og historiske analfabeter og har intet at binde moral og sammenhold op på. Bibelsk kristendom er negationen af folkekirken.
Skilsmisse, fosterdrab, homofili / pædofili, socialisme ect. kommer alt sammen fra anti-Krist (international jødedom).