Nordens Grænse: Ulovlig mandschauvinisme

Spred kærligheden

Grundet ekstrem travlhed for undertegnedes vedkommende og en i øvrigt sørgeligt tom redaktion, så kommer her i stedet lidt linkposteri til Anders Kjær. Velkommen igen til Nordens Grænse, hvor du kan blive klogere på kvindelig psykologi.

www.nordensgraense.com/ulovlig-mandschauvinisme-12-02-2019/

Segmentet “Rasmus Paludans seksuelle attraktivitet” er cirka 20 minutter inde i programmet. Så ved I det.

Efterlad et svar

2 Kommentarer på "Nordens Grænse: Ulovlig mandschauvinisme"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Jeg tænker, at mange af dagens blæsers læsere ville være interesseret i at høre samtalen mellem Buhl og Riis-Knudsen her: http://www.nordensgraense.com/buhl-og-riis-knudsen-om-utidssvarende-betragtninger-2017-05-02-2019/