Hjem / Samfund / Store Heksedag får ækle hekse på banen

Store Heksedag får ækle hekse på banen

På Store Heksedag, Judeo-Feministisk Samfundsundergravningsdag, Kvindernes Kampdag, Fronthullernes Klynkeparade, eller hvad denne skammens dag ellers kaldes, er samlingen af hekse igen ude at presse på for mere gift i et allerede feminiseret, svagt og døende samfund. “Kvindekampen” er en marxistisk/socialistisk/bolsjevistisk konstruktion, der skal være konfliktskabende og destabiliserende. Den har sejret i alt væsentligt. Taberen er familien.

Kvinder har fået (((værktøjer))) til at være uansvarlige, til at tilsidesætte deres mest basale pligter og eksistensberettigelse, og skiftet det ud med promiskuøs opførsel, mandekarriererer, “frigørelse”, babydrab, grundløs skilsmisse og lige løn for ulige arbejde. Der er meget de burde skamme sig over, men som små børn der allerede har fået 10 negerboller til fredagsslik vil de have 20, selvom de ikke har godt af al det sukker.

Ligestillingsminister Eva Kjer Hansen (V) er blevet utålmodig.

I de omkring 11 år, der er gået, fra hun sidst var ligestillingsminister og til i 2018, hvor hun atter indtog posten, har ligestillingen mellem mænd og kvinder i Danmark ikke rykket sig meget.

Et område er på lønnen. Selv peger ministeren på de seneste løntal fra ingeniørforeningen IDA, der viser, at nyuddannede privatansatte kvindelige ingeniører får lavere løn end mænd.

Intelligens- og evnemæssigt er der en forskel som – forhåbentlig – giver udslag i lønniveauet. Det er tilfældet i de fleste brancher, hvor der skal tænkes og ageres rationelt og ikke gives løn efter hvor meget man snakker og sladrer. De fleste Blæser-læsere har nok erfaring fra arbejdsmarkedet, der tydeligt viser virkeligheden: Mænd arbejder mere, mænd arbejder hårdere og burde have et markant højere lønniveau. Mænd finder løsninger, udfører konkrete opgaver og får ting til at ske på en hensigtsmæssig, effektiv og lønsom måde. Kvinder burde hellige sig hjemmets pligter, hvor deres kompetencer rent faktisk er livsnødvendige, værdsatte og naturgivne. Og dertil er dette lykkebringende.

– Det er jo ikke i orden, og jeg vil ikke acceptere, at mine døtre skal have mindre i løn, bare fordi de er kvinder. Og der er det jo, at de virksomheder, som beskæftiger ingeniører og ingeniørforeningen må tage ansvaret på sig og forklare, hvorfor der er den her forskel, siger hun i ‘Slotsholmen på P1’.

Det hun siger er, at fordi mødre skal omgås deres børn, noget Hekse-Eva finder frastødende, så er de frarøvet deres zombietilværelse på arbejdsmarkdet. Dette barselsmareridt giver en marginal skævvridning af deres krævede løn og pension, og derfor vil de have at mænd skal passe deres børn, i en alder hvor de så klart har mest brug for deres mor. Det er en besættelse af kroner og ører og en tilsidesættelse af det mest grundlæggende i en sund nation.

Eva Kjer Hansen så dog hellere, at mændene trådte i karakter og krævede deres barselsorlov.

– Der må man jo sige til fædrene; kom ind i kampen og kræv jeres del af barselsorloven, siger hun.

Eva Kjer Hansen vil i det hele taget helst ikke lovgive sig til ligestilling fra Christiansborg, men forklarer samtidig, at det er op til mændene at sørge for, at det ikke bliver nødvendigt.

– Hvis ikke mændene rykker, så bliver jeg jo nødt til at sætte mig hen sammen med Lisbeth (Bech Poulsen, red.) og diskutere, hvad det så er for nogle metoder, vi skal tage i brug.

EU-Parlamentet og EU’s medlemslande blev i januar enige om en orlovsaftale, der øremærker to måneders barsel til mænd. Hvordan det skal implementeres i Danmark skal nu afklares mellem Folketingets partier og arbejdsmarkedets parter, siger Eva Kjer Hansen.

Mænd “opfordres” til frivilligt at stoppe med at være den primære forsørger. Men det er sådan set ligegyldigt. Hekse-Eva vil tvinge dem til det, og hvis Hekse-Eva ikke vil tvinge dem væk fra deres arbejde, så sker det alligevel, for EU har sagt det skal være sådan, og Folketinget er blot en eksekveringsmaskine af beslutninger fra Bruxelles. Det overrasker vel næppe nogen at EU vil implementere ekstrem feminisme i stedet for at styrke Europas traditionelle familiestruktur og fordeling af arbejdsopgaver i familien.

Så støder man samtidig på en anden overskrift som er helt skør: “Lederne vil have fædre på barsel i fire måneder“.

Hvad? Hvorfor skulle ledere være interesseret i at presse deres bedste medarbejdere til at blive hjemme og lege mødre, og finde nødløsninger i så lang en periode?

Det skulle vel ikke være fordi ledernes egen organisation også er infiltreret af heksefeminismen, og er omdannet til at implementere samfundsskadelig ekstremisme på lederniveau i stedet for at støtte ledere i at lede bedst muligt; at gøre Danmark til en velsmurt maskine? Jo. Jo, det er det.

Glem lige løn og lige karrieremuligheder, hvis ikke mænd og kvinder begynder at dele barslen mere lige imellem sig.

Lederne vil øremærke 16 ugers barselsdagpenge til faderen. Det vil betyde, at moderen kun kan holde barsel med penge fra det offentlige i 30 uger efter fødslen – mod op til 46 uger i dag. Hvis familien vælger, at moderen skal tage flere uger, bliver det for egen regning.

– Barsel lægger en alvorlig dæmper på kvinders lønudvikling og karrieremuligheder. Derfor er vi nødt til at gøre noget og gå grundigt til værks, siger viceadministrerende direktør hos Lederne Bodil N. Ismiris, til Finans.

Søger man på denne Ismiris får man nærmest et kampskrift for en rødstrømpedagsorden og ikke noget der relaterer sig til virksomhedsledelse:

“Kvinder skal blive bedre til at promovere sig”, “Womens Board Award”, “Flere kvindelige ledere: Rollemodeller og fleksibilitet”, “øremærket barsel”, “bedre godtgørelse for seksuel chikane” og så videre. Danmark har givet psykotiske hekse frit spil.

Hun understreger, at forslaget ikke gælder retten til fravær, men den offentlige finansiering.

– Samfundet har en legitim interesse i at blande sig. I et lille land som Danmark er det fuldstændig afgørende, at talentmassen – og dermed også kvindernes talenter – bliver bragt mest muligt i spil, siger Bodil N. Ismiris.

Luk kajen, heks. Som vi ved er alle i magtpositioners prioriteringer helt hen i vejret. Ingen af disse hekse eller deres betarygklapperer ønsker flere kvindelige skraldemænd, VVS-arbejdere eller murermænd. De vil have høj løn for nemt arbejde. Ej heller arbejder ingen af disse for at danske kvinders fødselsrate kan nå et sundt niveau. Det vi har brug for er politikere som Viktor Orban og hans partis familiepolitik. Så kan de såvel få en normal børneflok som få stillet deres økonomiske grådighed gennem skattefritagelse efter afsluttet børneavl.

Det ville være interessant at få på banen i den politiske debat, men det kræver samtidig at man kan tage sit folks parti, og tør føre en politik rettet alene mod danskerne og ikke give disse incitamenter til den fremmede millionpøbel, der huserer i vores syge samfund. Men der er en anden vej at gå, og det er befriende at have lande som Ungarn at henvise til i den forbindelse.

Tal nationalismens sag. Glædelig Store Heksedag alle sammen.

Feminisme? NEJ. BÅL.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenOversætterenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Har nogle lagt mærke til de her nylige metoo sager fra LAU, DSU, KU og Alternativet? Det her er kun begyndelsen. Det ender med at enhver kvinde kan anklage en hvilken som helst mand på hvilket som helst tidspunkt for et eller andet og ødelægge hans liv. Og ligeså stille så fjerner de prostitution, sugardating, sexrobotter og rugemødre for enlige mænd. Og så er du vel nødt til at underkaste dig for at få sex/børn? Medmindre vi står sammen og begår oprør. Det var jo selvfølgeligt også en idé..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen, Le Chateau Autiste, havde ret.