Hjem / Verden / 50.000 anmeldelser slettet for at beskytte feministisk superhelt

50.000 anmeldelser slettet for at beskytte feministisk superhelt

De fleste hørte nok at filmanmeldersiden Rotten Tomatoes kom ud i en lortestorm, da de valgte at skrotte deres renommé og helt fjerne muligheden for deres brugere at fortælle om deres forhåndsinteresse (eller mangel på samme). De har tidligere været ude at beskytte Hollywood-mastodonter, når stronk wahmen blev udsat for kritik. Dette er ikke mindst tilfældet med containerbranden Captain Marvel. Brie Larsons angreb på hvide mænd og filmens judeofeministiske narrativ, var ikke noget fans var oppe at køre over, og dette var svært at skjule. Rotten Tomatoes trykkede øjeblikkeligt på LUK DET NED.

Javel. Jo. Bevares. Så nu kan man ikke udtale sig om forhåndsinteresse. Ok, da. Men nu er filmen i biograferne, og Rotten Tomatoes må nu lade brugerne tale? Nej, selvfølgelig ikke. Rotten Tomatoes der i dag ejes i fællesskab af (((NBC Universal))) og (((Warner Bros.))), har ikke taget vel imod anmeldelserne fra sidens brugere. Rent faktisk har de slettet 50.000 anmeldelser, og med et snuptag eroderet den tillid brugerne havde til siden som en aggregator. I stedet er der nu censur og nu skal man lige tænke på om ens mangeårige profil bliver slettet, hvis man udtrykker sig negativt om et eller andet smudsprodukt fra Shlomowood.

Se selv dokumentationen af deres holocaust på brugeranmeldelser ovenfor og hør YouTuberen Computing Forevers betragtninger om reaktionen på filmen nedenfor.

VI SKAL NOK FORTÆLLE DIG HVAD DU KAN LIDE (multikultur, diversitet, feminisme, raceblanding, liberalt demokrati) OG HVAD DU SKAL HADE (kontrasemitisme), GOYIM!!!

Kritik af Captain Marvel er et ny shoah.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Nyt om demokrati: (((Brexit-profil))) træder tilbage

Det er utroligt hvorledes det er lykkedes med at bilde den almindelige borger ind at …

Efterlad et svar

3 Kommentarer på "50.000 anmeldelser slettet for at beskytte feministisk superhelt"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Fodsvamp og ingen røv.

HARD PASS

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Soyboys on suicidewatch.

Man burde ikke bruge de der anmeldelsessider. Formålet med dem er self. at forklare goyim hvilke jødefilm der er vigtigst at se, og at påminde goys om at de få film som er andet end ren POZ er virkelig virkelig dårlige film!

Hvis man ser Marvel film er man et totalt skvat.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Roth Tomatovic er faktisk ret sjovt..