Hjem / Danmark / Hvad går mine skattepenge til?

Hvad går mine skattepenge til?

Det skal selvfølgelig ikke være vores opgave på Dagens Blæser, at opremse de talrige kategorier hvor vores skattekroner misbruges. Det ville være et 14-binds værk med tætskrevne sider at dokumentere finansieringen af Pisdanmark.

Men små stikprøver, små krusninger i nyhedsbilledet, viser hvad vi øser penge på. En af disse ting er stærk medicin der kan tillade sygdomsspredende homodæmoner at onanere i røvhulshuller med mindsket risiko for at møde Moder Naturs straf. 25.000,- per svans, per år, foruden kvartale hospitalsundersøgelser.

For en sjælden gangs skyld advarer jeg mod stærk citattekst:

Hver dag tager 24-årige Martin Dover en lille blå pille. Den hedder PrEP og bliver populært kaldet “hiv p-pillen”. Den beskytter ham nemlig mod at blive smittet med kønssygdommen – selv hvis han har ubeskyttet sex med en hiv-smittet.

Martin Dover?!? Han skulle da hedde Bent Dover.

– Det betyder, at jeg altid er beskyttet mod hiv, når jeg har sex med andre – uanset om vi bliver enige eller ej om at bruge kondom. Det giver en dejlig ro i maven, at man ikke behøver bekymre sig om det, siger han.

Ro i maven og AIDS-sperm i røven. 2019, folkens.

Martin Dover lever i et åbent forhold med kæresten Oskar Norhäll, som også tager hiv p-pillen hver dag. Ligesom godt 150 andre homoseksuelle danske mænd modtager de pillen gratis gennem sundhedsvæsenet.

Det er mænd, der har sex med andre mænd eller transkvinder og transmænd, der har sex med mænd – og som enten har haft klamydia, gonore eller syfilis inden for de sidste 24 uger eller har haft ubeskyttet analt samleje med mindst to mandlige partnere inden for de sidste 12 uger.

– Jeg tror, de fleste kender til, at man efter en bytur glemmer et kondom, når man skal have sex med en ny partner – eller at kondomet går i stykker undervejs, siger han.

– Jeg tror, der er en god økonomi i, at man sikrer, at sådan en som mig, der – på trods af, at jeg har været ret god til at huske kondomet – alligevel har haft klamydia og gonore et par gange. Hvis man med en pille om dagen kan forhindre, at jeg får hiv, som er en meget mere omkostningstung sygdom at behandle, så er jeg sikker på, at det nok skal give god mening, siger Martin Dover.

“Jeg kan og vil ikke stoppe med at udøve sodomi. Så giv mig piller, der kan holde mig i live, eller betal endnu flere skattekroner for AIDS i udbrud. Nem beslutning, ikke sandt Sofadanmark?”

– Jeg tror, at der er rigtig mange homoseksuelle mænd, der har forbundet sex med angst for hiv og aids. Det, at man kan forebygge hiv med den her pille, det betyder, at mange homoseksuelle mænd kan smide den angst, siger han.

Disse klamme bæryttere får dødsdommen af naturens vej. Vi skal ikke gribe ind, men i stedet udstede dommen ad rettens vej og ikke via tarmen.

Moder Natur versus Sodomitterne. Hvem hepper du på?

– Det er lidt det samme som at sige, at den kvinde, der har dyrket ubeskyttet sex på vej hjem fra byen, også selv må betale for at få en abort efterfølgende. Og jeg synes faktisk, det er hyklerisk, at man mener, at homoseksuelle mænd på den måde skal leve op til en moral og etik, man ikke forventer af andre i samfundet, siger Martin Dover og tilføjer:

“In the heat of the moment” er kondomet måske ikke det, man tænker på som det allerførste. Og der giver PrEP den sikkerhed, som rigtig mange kvinder får ved en p-pille.

God sammenligning, Martin. En hore som har faste weekendture på pikkarrusellen og som dræber deres egne børn inden fødslen, er præcis som disse AIDS-rotter en vederstyggelighed, og de pågældende skal have deres rettigheder stærkt indskrænket.

– Jeg kan dyrke sex med nye sexpartnere med meget mere ro i maven og vurdere fra gang til gang, om kondomet er en præventionsform, jeg har lyst til at bruge i en given situation. Det gør jeg nogle gange, og hvis det er en fast sexpartner, kan det godt være, vi vælger ikke at bruge det.

Føj for satan i helvede.

Det var således et eksempel på hvad vores skattepenge går til. Jeg synes det er noget værre noget.

Solpaneler er én måde at udnytte et hustag på. Hustage har mange funktioner.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
OversætterenKristian NissEinherjer FynClauszyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

“Der findes homoseksuelle der har den holdning at: ‘hvad jeg gør kommer ingen andre ved’. Men alle de ting der finder sted i den seksuelle sfære, har betydning for en nations liv eller død. Et folk af god race der får for få børn er på den sikre vej til undergang.” – Heinrich Himmler, 1937

Ingen løgn fundet.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

View post on imgur.com

Jep. Ingen løgne.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

… I det mindste kan jeg hvile hovedet og være sikker i at disse undermennesker bliver fjernet i nærmeste fremtid, enten af stærke danermænd, eller af muslimer.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Det bliver af Danere, ikke muhamme’danere’ ,-)

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Homoseksualitet er,og bliver et oprør mod naturen og dens orden.
Straffen er,og bliver grusom.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Hustagets dag kan ikke komme for hurtigt.

Oversætteren
Skribent

Det var da en udmærket idé at kvinder selv skal betale for deres fosterdrab. De er jo ansvarlige mennesker er de ikke?