Hjem / Verden / “Britisk” negerpolitiker fantaserer om sex med hvide mænd

“Britisk” negerpolitiker fantaserer om sex med hvide mænd

Kender du det? Du inviterer primitive junglemennesker ind i dit land, lader dem blive en del af den “demokratiske proces” og så udvikler det sig til en pinlig farce? Sikkert.

“Nej Claus, vi har ingen erfaringer med pinlige perkerpolitikere her i Danmark”.

Det gør de i hvert fald i gamle Engeland, hvor de besmykker abelignende skikkelser med titler og medaljer, i håbet om at det gør dem til ikke-savlende, velfungerende mennesker. Et godt eksempel er Diane Abbott, hvis artsfæller blev opløftet fra den rå kannibalisme i Afrikas fauna, og fik overdraget en velfungerende paradisø, Jamaica. Efter at have afrikaniseret denne, blev de inviteret af folkeforræderne, som ikke ville stille sig tilfreds med at have kørt Europa i sænk med en verdenskrig. Nu er det briterne selv der skal skubbes ud over Dødens Kløft.

Denne tydeligt underfrankerede afroinde har med stor iver søgt Storbritanniens destruktion gennem sit arbejde i Labour, og hendes seneste udtalelser, som er at finde i den nye bog Women of Westminster, afslører en blanding af storhedsvanvid og seksuelle fantasier. Var hun en standardafvigelse højere på intelligensskalaen, ville hun nok ikke plapre løs i al offentlighed, men nu er det sådan og så må vi more os over denne bipedale tosseneger.

Diane Abbott fears she will be raped or murdered by trolls and extremists and is convinced that a fanatic like Jo Cox’s killer has a room full of her pictures.

I hendes drømme.

Diane Abbott has spoken of her fears that she could be murdered or raped by one of the Right-wing extremists and social media trolls who bombard her with vile threats.

Her comments appear in Women of Westminster, a new book by Labour MP Rachel Reeves, which also provides details of similar threats made against moderate female Labour MPs by supporters of Jeremy Corbyn.

Miss Abbott’s concern was disclosed on International Women’s Day – 24 hours after Home Secretary Amber Rudd had to apologise for clumsily referring to her as ‘coloured’.

Du har intet at frygte, smælderfede negrohystade.

‘Diane thought to herself: “I have no doubt that there’s someone out there with a whole wall papered with pictures of me.”

Miss Abbott, who according to Miss Reeves is the victim of more online abuse than any other female MP, also discussed social media.

‘When I was a new MP if you wanted to write an abusive letter to an MP you literally had to write it out, put it in an envelope, put a stamp on it, walk to the letterbox, and so maybe we got one racist letter a month,’ Miss Abbott said. ‘Now you can press a button to send all of this abuse.’

In a separate interview yesterday, Miss Abbott used The House magazine to call for social media trolls to be stripped of their anonymity. ‘Twitter or Facebook should have your real name or address,’ she said.

Den absolutte tilstand af det engelske samfund.

Kommentarerne til Daily Mails artikel bør i det mindste berolige denne jungleperson, idet der tydeligt fastslås manglende lyst til at bedække dette væsen og samtidig rystes der på hovedet af Labour anno 2019.

Vores lande invaderes, vi forbydes at kæmpe mod den fremmede invasion, vores ord gøres ulovlige og samtidig skal vi finde os i at de fremmede herser med os, vil undertrykke os og udtaler sig med en frækhed, der i et sundt samfund ville ende med deres umiddelbare henrettelse.

Hvis og når Corbyn forstår, at han er manden der kan tale frit om uønskede elementer i det engelske samfund, og at udrensingen af disse er den eneste løsning, så slipper det plagede ørige måske endeligt for Abbottriginals og andre symptomer på det syge samfund?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Nyt om demokrati: (((Brexit-profil))) træder tilbage

Det er utroligt hvorledes det er lykkedes med at bilde den almindelige borger ind at …

Efterlad et svar

2 Kommentarer på "“Britisk” negerpolitiker fantaserer om sex med hvide mænd"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Ole C G Olesen
Gæst
Ole C G Olesen
Det er et fint Digt .. det har befundet sig på mine Hylder længe… Desværre kan jeg ikke se tegn til at HADET er vågnet .. selv om det burde være det for længe siden …Der er ..bl så mange andre ting og Facts .. en lille BIZAR og PROFETISK UDTALELSE ..gjort efter WW 2 af Prof LINDEMAN , Churchills nærmeste Rådgiver og Manden bag TÆPPE BOMBARDEMENTET af CIVILE i TYSKLAND under WW 2 .. som har rumsteret i mit Hovede lige siden jeg læste den i Prof’.R.F Harrod, McMillan, 1959. Page 261/2. “A biography of F.A Lindemann ” …… Læs mere »
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Når folket vågner op.. Jeg ville føle mig lidt dum, hvis jeg skulle lave væbnet revolution på egen hånd..