Hjem / Verden / Lega kan blive andet største parti i EU

Lega kan blive andet største parti i EU

Vi har tidligere skrevet om de fabelagtige lokalvalg i Italien, der cementerer den nationalistiske fremgang, men det er også i EU-regi, at vi kommer til at bevidne en stor vækst.

En populær mem-skabelon finder vej til Dagens Blæser.

En rapport fra EU viser, at, alt andet, lige så bliver italienske Lega det andetstørste parti i EU-parlamentet, lige efter Merkels “kristendemokratiske” CDU (øjensynligt kristent og demokratisk på samme måde som skandalepartiet i Danmark).

Ifølge undersøgelsen står den såkaldt konservative gruppe EPP til at blive den store vinder med anslåede 183 pladser. Umiddelbart efter kommer populister, nationalister og EU-skeptiske partier med 153 pladser.

Som den helt store taber har vi venstrefløjen, der kommer til at få et katastrofalt valg. De har i dag 186 pladser, og formodes efter valget af få blot 51 pladser. Det bliver et andet parlament i maj.

Så tilbage er spørgsmålet: kan man ændre EU indefra? Nej, er det umiddelbare svar, for EU’s hjerte er selve dets konstruktion og den magtfulde kommission, der er GloboHomo på speed. Læs ikke mindst om den forfærdelige Junckers endnu mere forfærdelige afløser, Frans Timmermans, der kræver global udslettelse af alle folkeslag. Intet mindre.

Forbryderne Timmermans og Juncker.

Men.

Man kan bremse deres vanvidskurs og sætte hælene i. Man kan skabe flere interne konflikter. Man kan lave alternative miniunioner, som Visigrad-landene, og på den måde spænde ben for EU’s langsigtede mål om opløsning af nationalstaterne og disses folkeslags selvbestemmelsesret. Det er værd at håbe på, men selve EU kan i sin natur ikke omdannes til at blive et stabilt og diskret handelsarbejde med respekt for Europas historiske lande og folk. Vi talte i går på Radio 266b om Papes pinlige armfægteri og angreb på Orban og Fidesz i forsvaret af kommissionssnogen Jean Claude Junckers. Det er heldigvis ikke folk som Pape, der har stærke kort på hånden.

Så det er ikke venstre mod højre. Det er folkelig nationalisme mod folkemorderisk globalisme. Og det er, trods al råddenskab, den vej vinden blæser.

Kilde: Svegot.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Max von LützowDanielClausLord LollandTroldmanden Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Ja det bliver interessant, hvordan EUs endeligt bliver. Hvor voldsomt de vil te sig, imens de bryder sammen..

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Det er en skam ingen danske partier er medlem af ENF (som Lega Nord). Hvad burde vores holdning være til dette EU valg? Boykot og bede for Babelstårnets kollaps?

Lord Lolland
Administrator

Personligt tænker jeg dyb apati eventuelt med en stemme på Folkebevægelsen Mod EU (Ved godt de hovedsageligt er kommunister, men hva pokker, navnet er godt)

Daniel
Gæst
Daniel

Pest eller ebola ved EUvalget. Man kan stemme Folkebevægelsen mod EU som har smidt Dansk Samling ud af bevægelsen fordi Uhrskov var ¨¨racist¨¨ eller man kan stemme NB som også vil ud af EU men som også er meget cucked. Så er der blankt eller sofavælger så bedøm selv. Jeg er bange for at jeg nok kommer til at stemme Folkebevægelsen igen da de i det mindste går ind for en udmelding af EU og angriber de (((globalistiske))) tiltag som fælles EUhær, fælles dagpenge regler osv. Dette indlæg gør nok også at de får min stemme og giver en god ide om de positive og negative ting med Folkebevægelsen

ekstrabladet.dk/opinionen/rinaronjakari/fransk-magt-arrogance-i-fjerde-potens/7542683

De er ikke ligefrem super gode men jeg føler at de er det mindst ringe valg ved EUvalget
www.facebook.com/RinaRonjaKari