Lega kan blive andet største parti i EU

Spred kærligheden

Vi har tidligere skrevet om de fabelagtige lokalvalg i Italien, der cementerer den nationalistiske fremgang, men det er også i EU-regi, at vi kommer til at bevidne en stor vækst.

En populær mem-skabelon finder vej til Dagens Blæser.

En rapport fra EU viser, at, alt andet, lige så bliver italienske Lega det andetstørste parti i EU-parlamentet, lige efter Merkels “kristendemokratiske” CDU (øjensynligt kristent og demokratisk på samme måde som skandalepartiet i Danmark).

Ifølge undersøgelsen står den såkaldt konservative gruppe EPP til at blive den store vinder med anslåede 183 pladser. Umiddelbart efter kommer populister, nationalister og EU-skeptiske partier med 153 pladser.

Som den helt store taber har vi venstrefløjen, der kommer til at få et katastrofalt valg. De har i dag 186 pladser, og formodes efter valget af få blot 51 pladser. Det bliver et andet parlament i maj.

Så tilbage er spørgsmålet: kan man ændre EU indefra? Nej, er det umiddelbare svar, for EU’s hjerte er selve dets konstruktion og den magtfulde kommission, der er GloboHomo på speed. Læs ikke mindst om den forfærdelige Junckers endnu mere forfærdelige afløser, Frans Timmermans, der kræver global udslettelse af alle folkeslag. Intet mindre.

Forbryderne Timmermans og Juncker.

Men.

Man kan bremse deres vanvidskurs og sætte hælene i. Man kan skabe flere interne konflikter. Man kan lave alternative miniunioner, som Visigrad-landene, og på den måde spænde ben for EU’s langsigtede mål om opløsning af nationalstaterne og disses folkeslags selvbestemmelsesret. Det er værd at håbe på, men selve EU kan i sin natur ikke omdannes til at blive et stabilt og diskret handelsarbejde med respekt for Europas historiske lande og folk. Vi talte i går på Radio 266b om Papes pinlige armfægteri og angreb på Orban og Fidesz i forsvaret af kommissionssnogen Jean Claude Junckers. Det er heldigvis ikke folk som Pape, der har stærke kort på hånden.

Så det er ikke venstre mod højre. Det er folkelig nationalisme mod folkemorderisk globalisme. Og det er, trods al råddenskab, den vej vinden blæser.

Kilde: Svegot.

Efterlad et svar

7 Kommentarer på "Lega kan blive andet største parti i EU"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Ja det bliver interessant, hvordan EUs endeligt bliver. Hvor voldsomt de vil te sig, imens de bryder sammen..

Troldmanden
Gæst
Troldmanden

Det er en skam ingen danske partier er medlem af ENF (som Lega Nord). Hvad burde vores holdning være til dette EU valg? Boykot og bede for Babelstårnets kollaps?

Lord Lolland
Redaktør

Personligt tænker jeg dyb apati eventuelt med en stemme på Folkebevægelsen Mod EU (Ved godt de hovedsageligt er kommunister, men hva pokker, navnet er godt)

Daniel
Gæst
Daniel
Pest eller ebola ved EUvalget. Man kan stemme Folkebevægelsen mod EU som har smidt Dansk Samling ud af bevægelsen fordi Uhrskov var ¨¨racist¨¨ eller man kan stemme NB som også vil ud af EU men som også er meget cucked. Så er der blankt eller sofavælger så bedøm selv. Jeg er bange for at jeg nok kommer til at stemme Folkebevægelsen igen da de i det mindste går ind for en udmelding af EU og angriber de (((globalistiske))) tiltag som fælles EUhær, fælles dagpenge regler osv. Dette indlæg gør nok også at de får min stemme og giver en god… Læs mere »
Claus
Gæst
Claus

Jeg tror jeg stemte DF sidst, så vidt jeg husker. Det er et af de eneste valg jeg stemmer til, så jeg finder nok igen et sted at sætte et kryds.

Daniel
Gæst
Daniel

DF er et rigtigt dårligt valg til EU da de nu går ind for at reformere EU i stedet for en udmelding af EU. Valget hvis man går ind for en udmelding af EU er mellem NB og Folkebevægelsen. Ingen er super gode så bedøm selv hvad der er mindst ringe.

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Uenig. DF er det bedste der er lige nu. De er modstandere af EU’s sanktioner imod Ungarn og imod støtte til homofile organisationer i Østeuropa. Det sidste kan jeg huske Messerschmidt italesatte. Desuden er de imod tvungen omfordeling af flygtninge. NB har ikke en kinamandschance for at få et mandat desuden er de kontrolleret opposition. Deres kandidater er meget lidt based. For at eliminere den ande mulighed: behøves jeg at forklare, hvorfor man ikke skal stemme på kommunister?