Hjem / Verden / Total magt: Nu vil jøder have Golan anerkendt af Z̶O̶G̶ USA

Total magt: Nu vil jøder have Golan anerkendt af Z̶O̶G̶ USA

Den neokonservative judeoterrorisme huserer igen for fulde sejl i den amerikanske statsadministration. Vi så Pence være på underkastelsespilgrimsrejse i Auschwitz og efterfølgende kaste krigserklæringer mod Iran, mens han samtidig oppustede hans CIA-klovn Guaido i Venezuela.

Slut med at være verdenspoliti? Nej, på ingen måde. Som alle andre valgløfter er kun dem til fordel for Israel og den jødiske magtstruktur i USA blevet indfriet, på bekostning af alle andre.

Dette velsmurte røvslikkeri blev understreget af demokraternes Nancy Pelosi i december til en jødelobbykonference sammen med Chuck “Shield of Israel” Schumer, arrangeret af Haim Saban, hvor hun udtalte følgende: “I have said to people when they ask me, if this capitol crumbles to the ground, the one thing that will remain is our commitment to our aid – and I don’t even call it aid, our cooperation – with Israel. That’s fundamental to who we are.”

Jødelobbyen optræder offentligt: Schumer, Pelosi og Saban (sidstnævnte en stor donor til Hillary-kampagnen). Men nævner du dem er det en antisemitisk fordom. De vifter med deres magt, og ved at det er et tabu, beskyttet af hele det politiske etablissement, at nævne denne magt.

Så det kan ikke overraske at israelere har stiv pibe over deres tilsyneladende totale magt, der på kort tid, gennem ihærdig indsats, helt har nedkæmpet Donald Trumps “America First”-dagsorden, og omdannet ham til en Jeb Bush light. Derfor skubber de nu på for at få USA til at anerkende de syriske Golan-højder som jødisk land. Det kaldes vist “chutzpah”….

Der er nok af villige horer for Israel at trække på. Denne gang var det svansen Lindsey Tusindpik og den “amerikanske” ambassadør (((David Friedman))), der var på besættertur med Benjamin Netanyahu.

US Senator Lindsey Graham on Monday vowed to push for American recognition of Israel’s control over the Golan Heights, in a move Prime Minister Benjamin Netanyahu suggested was aligned with US President Donald Trump’s Israel-supportive policies.

Opildnet af Trumps underkastelse og tydelige svaghed er det opportunt at handle. De holder sig aldrig tilbage, slår altid til, altid klar med en plan, og ved at der ikke er nogen til at udfordre eller stoppe dem.

Netanyahu earlier in the day toured the strategic plateau bordering Syria, captured in 1967, with the South Carolina senator and US Ambassador to Israel David Friedman.

Following the visit, Graham, a Republican and a Trump ally, said he aims “to persuade the administration to change that designation that it’s not disputed — the Golan is not in dispute.”

Det homoseksuelle ikon Lindsey Graham ses her med den kendte sanger Søren Pape Poulsen.

Når de kan udnævne præsidenter på fremmede kontinenter, uden valghandlinger – i demokratiets navn – samtidig med at de er allieret med de værste forbryderregimer på kloden, så kan de vel også napse mere syrisk jord til jøderne? Det er MIGA nu. Kun MIGA. Make Israel Great Again. Vil du tjene en skilling, så sælg de hatte til Nye Borgerliges landsmøde.

“Strategically, I am standing on one of the most important pieces of ground in the State of Israel, and who would you give it back to?” Graham asked, standing alongside Netanyahu and Friedman.

“You’re going to give it to Assad? I think not. You might as well give it to Iran,” Graham said, referring to Syrian President Bashar al-Assad, who is backed by Iran and Russia.

“You’re going to give it to Russia? I think not. So, the idea of this territory going to somebody else is off the table.”

Retoriske frækheder man næppe kan tro er sande. Hvem vil jeg give syrisk territorium til? Den syriske stat. Han oplister Syrien, Iran og Rusland som lande der ikke kan besidde syriske områder. Fordi de er fjendtligt indstillet til en ekspansionistisk, militaristisk rotterede af en terrorstat, der har påført dem ufattelige lidelser og millioner af døde gennem evighedskrige i regionen. Må dagen komme hvor de sættes på plads. Dagen forekommer dog fjern.

Graham’s comments were applauded by Netanyahu in a Hebrew-language statement, with the prime minister appearing to suggest that Trump’s support of Israel should lead to US recognition of the Golan.

“What you’ve heard here from Senator Graham are very strong statements that express the US policy, the policy of President Trump, of support for Israel. They are taking this to a very concrete step — to keep the Golan as part of Israel, otherwise our border will be with Iran on the Sea of Galilee, and we cannot accept that,” said Netanyahu. Currently, Israel shares a border with Syria on the Golan Heights. The prime minister, in his remark, was referring to Israel’s concerns over the increased Iranian military activity in the neighboring country.

Kushner og Netanyahu arbejder for Storisrael. De tager det skridt for skridt. Selv hvis Bashar al-Assad sagde: “værsgo’ jøder, tage vores hjerteland”, ville det ingenlunde stoppe der. De ønsker det tredje tempel, dommedag og en ny meschiach. Som historien viser, så har de ikke en stopknap. De stoppes kun med magt.

“I was very happy to hear these statements. I think this is a very important step and very, very promising for our national security,” added the prime minister.

Israel captured the Golan from Syria during the 1967 Six Day War and subsequently annexed it, in a move not recognized by the international community. In light of the civil war in Syria, Israel has in recent years stepped up its calls on friendly governments to recognize that Israel will never return the strategically important territory to the Assad regime, but so far no country has done so.

Senators Ted Cruz and Tom Cotton have pushed for the US to recognize Israel’s hold on the Golan, though the legislation has yet to move forward.

Til ingens overraskelse står næste led af Israel First-politikere klar til at introducere lovgivning om anneksering. Politikere der kritiserer Rusland som værende udemokratisk, når Putin får 76% af stemmerne mens Repræsentanternes Hus leger Nordkorea og stemmer 424 mod 0 for at fordømme kritik af Israel-lobbyen.

The US president, who in December 2017 became the first American leader to recognize Jerusalem as Israel’s capital, has not commented on the issue. The White House did not immediately respond to a request for comment.

A State Department spokesperson said its policy on the Golan Heights “has not changed.” The spokesperson referred questions to Graham.

Friedman in September said he expects the annexed Golan Heights to remain under Israeli control “forever.”

Med det der er sket siden Trump holdt sin State of the Union-tale, så kan vi bevidne en jødisk magt der er total. Ikke just det folk efterspurgte, og ikke just det der gav den gejst og energi, der skubbede Trump til en sejr. Præsident Kushner regerer, og det giver ikke genvalg i 2020. Vi må i vores andedam, som tidligere skrevet, bruge tiden på at knytte bånd, skabe vores egne strukturer og forberede os på hårdt arbejde der ikke måles i valgperioder, men i generationer. Hver dag. Kom så.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Generalfeltmarskal August von MackensenOversætterenJarlEgbert Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Friendship ended with Trump, now Yang is my best friend now!

Oversætteren
Skribent

Magt giver ret..

Generalfeltmarskal August von Mackensen
Gæst
Generalfeltmarskal August von Mackensen

Det er mig en gåde, at folk, som læser Blæseren ikke benytter “Dissenter” til at kommentere på JP, Politiken, EB, DR ect.