Hjem / Verden / Unge øldrikkere udsat for grotesk overreaktion af hysteriske jøder

Unge øldrikkere udsat for grotesk overreaktion af hysteriske jøder

En lille artikel på en regnfuld skodtorsdag fra alle os til alle jer. Måske skulle redaktionen holde mere fri og frigive tid til andre aktiviteter? Det er hvad jeg spørger mig selv om i de næsten altid tomme redaktionslokaler. Nå, det er et tilbagevendende emne hos undertegnede og jeg tror jeg har fået de svar jeg har brug for i min brugerundersøgelse, til at vurdere det fremtidige aktivitetsniveau.

Dagens reelle emne er om unge der har spillet drukspillet beer pong. I dette tilfælde med holdtema. De ene hold er “jøder”, med kopperne opstillet som en jødestjerne, mens det andet er “nazister” med kopper opstillet som hagekors. Hvert hold spiller en rolle og drikker bakteriebefængt øl. Ikke noget særligt. Men en tilstedeværende jødinde slap videomateriale løs, der dokumenterede drukspillet og de humoristiske kommentarer. Naturligvis var det anudda shoah. Den jødiske tv-station CNN lavede en fuldkommen overgearet reportage, og jeg anbefaler at man ser gennemgangen af denne fra det seneste afsnit af TDS i første time.

For at understrege hvor absurd og grotesk denne LUK-DET-NED-mentalitet er i 2019, så fløj de Anne Franks stedsøster ind for at give dem en tale om gas, gas, gas, oy vey! Det er ikke engang løgn. Eller, jo, hendes historier om gas er løgn, men hendes tilstedeværelse for at dunke disse unge i hovedet er skam sand.

When the students saluted the swastika at the party last weekend, “they didn’t realize what it really meant,” she said. “They just thought it was a joke.”

They apologized profusely during the meeting, which also included parents, community members and student leaders from Newport Harbor High School.

Bent Melchior med paryk? Nej, blot en anden fuldtidsprofessionel “overlever”.

Schloss said she hoped there would be more education about the Holocaust and a war now 75 years in the past. The photo was a reminder that the warning of the Holocaust — never forget — sometimes is.

The students “don’t realize what those signs really mean to victims who have gone through this period,” she said.

She expressed confidence that the students “have learned a lesson for life.”

OY VEY, MIN STEDSØSTER DØDE AF TYFUS. Et eller andet, et eller andet, det er forbudt at snakke om jøder.

Når almindelige mennesker ser denne utålelige opførsel og hæslige overreaktion, ved de mindste berøringer af tabuer eller nævnelse af jødisk opførsel uden forudgående tilladelse, så tænker man “hvad sker der lige for de jøder der?”. Man stiller spørgsmål. Man finder de ubelejlige fakta, de ikke ønsker man skal finde. Og så går man fra komplet uvidende til at være en person vis tålmodighed er helt og aldeles sluppet op.

Til sidst kan man ikke holde munden lukket på os alle sammen og så stiger et særligt tal fra 109 til 110.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
vivian edsbergDen gamleIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Hørte “Goy Talk Live” den anden dag, de gennemgik 38 lovforslag hvor jøder bliver nævnt, de skal have gibs eller en tilkendegivelse af deres løgne i alt, også i love der slet ikke har noget med jøder at gøre overhovedet.

Men fuck dem katten er ude af sækken!

Den gamle
Gæst
Den gamle

Jeg savner de carlsbergøl jeg drak med svastika logo, som ung knøs. Det var tider og det smagte skønt. At købe høkerbajer i kiosken var en fryd, for her kunne man snakke med hr. Jensen om vind og vejr. Idag er alle kiosker smuskede muhammedaner-foretagender 🙁

vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

Det lyder som et ret dumt spil. Men a pro pos Anne Frank, så er det da tankevækkende, at både hun og hendes far, som fik tyfus i kz lejren, kom på infirmeriet. Han overlevede o kom sig, det gjorde hun desværre ikke. Men ingen af dem blev altså gasset.