Hjem / Verden / Den anden ting der skete i New Zealand fredag

Den anden ting der skete i New Zealand fredag

Denne artikel er skrevet af gæsteskribent Daniel
Artiklen blev sendt til Dagens Blæser på radio266b@gmail.com og udgivet med ændringer af uansvarlig chefredaktør Lord Lolland.

Der var to begivenheder i fredags i New Zealand. Den store nyhed var naturligvis at Nitro Circus kom til New Zealand for første gang, men der var også et skyderi hvor mindst 49 muslimer er blevet skudt af en moderat hvid oprører. Ok, moderat og moderat, i hvert fald mindst lige så moderat som terrorproxygruppen De Hvide Hjelme/andre (((oprørere))) som Anders Samuelsen og resten af Forrædertinget støtter med skattekroner. Denne nyhed er naturligvis ikke så vigtig som Nitro Circus, men den fortjener at blive nævnt alligevel. Australieren Brenton Tarrant fik nok af multikultur, gik ind i en Christchurch moske med tidligere tilknytning til Al-Qaeda og skød løs, og tilmed livestreamede det for hele verden. Den video advarer dansk politi naturligvis også mod at dele “Videoen er voldsom, og det kan være strafbart at dele den, siger politiet.”

Det sidste 49 muslimer i Christchurch så

I forbindelse med drabene, der som sagt blev fulgt med en video af moskeskyderen, sagde politiet at de gerne ville have fjernet videoen fra internettet. Alle der ved noget om internettet, ved at noget der er spredt så vidt og bredt som den video, aldrig vil blive fjernet helt. Man kan få den væk fra store platforme som Youtube, Facebook, og Twitter, men den vil for evigt være derude, særligt nu hvor den tilsyneladende er ved at blive direkte forbudt og dermed er ekstra interessant.

Lyder denne tekst som noget du har læst før? Det er der nok en grund til da teksten stort set er det samme som Lollands artikel om en ferievideo fra Marokko. Det nye er i dette tilfælde at flere ISPere i New Zealand har blokeret adgangen til 4/8chan, Mixtape (ucensureret videodelings side hvor man er anonym) og en del andre hjemmesider hvor personen har været eller hvor man kan eller kunne finde videoen.

Man kan se videoen på nordfront.se Vi advarer naturligvis folk mod at se den, man må ikke dele videoen, så vi fortæller selvfølgelig kun vores læsere hvor man kan se den så de IKKE kommer til at gå derhen og se den. Meget vigtigt, vi deler ikke videoen, vi fortæller dig hvor du skal holde dig væk fra, hvis du ikke vil se den.
Dagens Blæser er IKKE ansvarlig hvis du går til nordfront.se og ser videoen.
(Oprindelig henviste vores gæsteskribent til nordfront.dk men jeg har oplevet problemer med at se videoen på den danske side og henviser derfor til den Svenske hvor den virker fint… Men vi er stadig ikke ansvarlige hvis du ser den. Red.)

Personen som lavede dette masseskyderi var meget træt af den daglige kulturberigelse fra perkerne. Han nævner i sit manifest at han ikke hader dem hvis bare de boede i deres egne lande, men når de kommer her bliver der problemer. Vi billiger ikke men vi forstår, for samme dag kunne man herhjemme læse om en berigelse hvor en 26 årig neger er sigtet for at dræbe 3 ældre mennesker, vidunderlige multikulturelle paradis!

Når Forrædertinget herhjemme og parlamenter over hele vesten ikke vil føre den nødvendige hjemsendelsespolitik, så vil der komme flere handlinger som den i Christchurch. Den nemmeste måde at undgå terror, fra alle sider, er at føre en massehjemsendelsespolitik så nationalister ikke gør noget rigtigt dumt i afmagt over den daglige perker/negerberigelse.

 

PS. Jeg mener bestemt ikke at vold eller terror er løsningen på perker/negerproblemet. Jeg går ligesom resten af Dagens Blæser ind for revolution gennem massernes uddannelse og mener at det ikke ligefrem at taktisk smart at skyde 49 muslimer.

Om Gæsteskribent

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
355 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Sorte SlyngelClausTom VensterDen gamleJarlEgbert Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Al konflikt der udspringer af multikultur er beklageligt og tragisk. Ligemeget hvem det går udover. Men det er lidt svært at græde floder fulde af snot over det her angreb, idet muslimer har utallige terrorangreb på samvittigheden, imens systemet tydeligvis har beskyttet dem på alle måder. Folk bliver ikke behandlet ens i Vesten idag.

Oversætteren
Skribent

Udemærket artikel fra Daniel forresten. Meget gerne mere fra ham tak.

Daniel
Gæst
Daniel

Artiklen var lettere redigeret af Lord Lolland. Udover få stave/grammartikfejl/småords tilføjelser/redigeringer og ting som jeg glemte at skrive (som at jeg ikke nævnte manifestet i min orginal artikel) så er det vigtigste at nævne det jeg skrev artiklen i forgårs. Jeg ville rigtig gerne have dailystormer.name/christchurch-new-zealand-mosque-recruited-al-qaeda-jihadists-killed-in-drone-strikes/ noget fra den artikel med i den artikel jeg skrev, men den artikel fra DS var skrevet i går. Ellers var artiklen som jeg skrev som jeg skrev og forskellen på orginalartiklen og Lord Lollands udgivelse af artikelen det samme. Det er i småtingsafdelingen men jeg regner med at skrive flere artikler. Dette er som sagt den første og jeg er en amatør til at skrive artikler, så forvent ikke det vilde. Men jeg håber at jeg bliver bedre med tiden.

Claus Boatsinker
Administrator

Glimrende, glimrende.

Daniel
Gæst
Daniel

I har flere gange opforderet læsere til at skrive artikler. Jeg har flere gange tænkt på at skrive en, men da jeg både er doven og selv mener at jeg er en amatør til at skrive artikler i det hele taget, så blev det først i forgårs at jeg skrev en. Men som sagt så har jeg flere gange været tæt på at skrive en men jeg tog mig først sammen i forgårs. Jeg håber og regner selv med at skrive flere artikler hvis i kan leve med at jeg ikke er super dygtig og dermed laver amatørfejl (Lord Lolland fjernede langt de fleste amatørfejl)

Claus Boatsinker
Administrator

Vi redigerer gerne.

Estrup
Gæst
Estrup

Det her virker utroligt irrelevant, Daniel kan du ikke lige uddybe det med Nitro Circus?

Vent, jeg kan se at Boatsinker har skrevet en mere relevant artikel hvor han håndtere det emne: dagensblaeser.net/2019/03/15/stor-begivenhed-i-new-zealand/

Ej god artikel, fint skrevet og godt med en henvisning til hvor man kan holde sig fra at se vidoen.

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

“Wow, det er den største shitpost jeg nogensinde har set!”

Australien: “Hold min Fosters, cunt”

Den gamle
Gæst
Den gamle

Fra Document.no :

“Tre indfødte gutter konverterer til islam i Noor-moskeen i Christchurch. To af dem drager til Yemen, hvor de bliver dræbt af en amerikansk drone mens de befinder sig i en Al-Qaida-kolonne.”

Tom Venster
Gæst

Jeg følte absolutt ingen glede da jeg så denne videoen. Jeg lover. Æresord. Helt sant.

Claus Boatsinker
Administrator

10 gange? Hvem siger jeg har set den 20 gange? Jeg har da ikke set den 30 gange.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Jeg skal da hjem og have lavet nogle mikrobølgepopcorn og hentet noget sodavand fra garagen. Jeg ser frem til en hyggelig filmaften for hele familien.