Hjem / Verden / Formand Yang i (((modvind)))

Formand Yang i (((modvind)))

Der er fuld gang i præsidentvalget i Coca-Colaland, og der er et mylder af kandidater som aldrig før. Blumpf er naturligvis ikke udfordret af seriøse repuplikanske kandidater (endnu), men hans sejrschance lader til at være gået fra “enorm” til “næppe”. Siden det budgetkompromis der blev lavet med demokraterne og siden hans State of the Union-tale, har vi bevidnet en fortsat række af brudte valgløfter og en kapitulation til den judeokonservative dagsorden, både hvad angår udenrigspolitik og ultraindvandring.

Trump sætter rekord i illegal indvandring og vil, som man kunne høre i starten af seneste afsnit af Radio 266b, have den største legale indvandring i USA’s historie sat i værks. Trods at beskæftigelsgraden blandt hvide ikke er vokset synderligt og en vækst i lønnen ikke har meldt sig. De nye jobs går til indvandrede lavtlønsaber.

Dertil vil han sprede homoaccept over hele kloden, lade Bolton og Mike Pompeo skabe konflikter på alle kontinenter, fængselsreform (sorte kriminelle på gaderne), klynke om “antisemitisme”, intet gøre for at hjælpe sine tilhængere som overfaldes, terroriseres og fængsles, forkælelse af Israel, intet gøre for den omsiggribende massecensur af dissidenter og så videre. Alt hvad der gav ham sejr, stemmer og oppiskede gejst og vilje, beroede på konkrete valgløfter. I stedet kommer der en evig strøm af skadelige initiativer, som ingen stemte på ham for at få.

Så venskab med Blumpf er ovre for rigtig mange. I stedet er nyt venskab startet med Andrew Yang, en teknokratisk kinamand, der som en anden Uffe Elbæk vil indføre borgerløn.

1000 Yangbux om måneden til alle. Fratrukket offentlige ydelser. Så hårdtarbejdende hvide vil drage fordel af det, mens afrikanske og squatamalanske medborgere, der i forvejen suger mere end 1000 dollars ud af systemet hver måned, ikke vil drage fordel af det i samme grad. Yang har også som den eneste fremhævet den høje dødelighed blandt hvide amerikanere (amerikanere), samt den forestående arbejdsløshedskrise, der kommer med automatiseringen af arbejdsmarkedet. Ikke just den gule frelser, men memmaskinen har indtil videre kastet sin kærlighed på Yang, og han ligger lunt i svinget i meningsmålingerne, mens GloboHomos foretrukne kandidater ikke just gør det.

Nå, men Andrew Yang har hidtil været ignoreret i medierne, men det har kortvarigt ændret sig. Han var i forvejen ikke nogen mediedarling, men nu er (((CNN’s))) og andre mediers støtte for alvor uden for rækkevidde. Yang besvarer nemlig spørgsmål omkring hans politik på Twitter, og i den forbindelse tog han afstand fra skamfering af kønsdele på børn. Ukontroversielt? (((Nej))).

Det fik ikke alene den jødiske terrorist John Podhoretz til at kalde ham antisemit, men kastede også en artikel af sig hos Jewish Daily Forward.

Som vi har set før er retten til at skamfere babypenis og sutte på blodig babypenis en central det af denne dæmoniske kults gøren og laden, og såvel Island som Danmark og Norge har mødt møntklippernes vrede, når diskussionen om et totalt forbud mod dette mellemøstlige barbari har meldt sig.

Kommer Yang Gang langt i præsidentræset, så forvent at dette emne kommer tilbage i overskrifterne, og at Yang enten tvinges til at droppe sit synspunkt eller vil blive malet som Hollywood Hitler, der vil gasse 6 trilliarder billioner Moishe-typer.

Jeg ser frem til at tage Blormpfs ekstreme nedtur med højt humør, og så det bedste ud af en ærgelig situation. Gibs 1000 Yangbux.

Vi får ikke Yangbux i Danmark?

Ti stille, giv mig 1000 Yangbux.

Læg dertil at han har et koldt, kinesisk, teknokratisk syn på problemløsning, og måske kan påvirkes på visse områder, hvis blot han fodres med data (og hundeleverpostej), og så har vi noget der er langt bedre end Potato Trump. At han trodser al logik og kaster sig ud i en debat om penisskamfering er et godt tegn.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æKaptajn Mannheimerzyklon brusenbadensteinOversætterenKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

FUCK drumpf!
1000 dollars er en god start.
Hvad ellers kan hvide få fra den amerikanske regering?

Oversætteren
Skribent

Det er desværre lidt det samme, man hører fra alle nye politiske kandidater: Hope and Change, Drain the swamp, people first osv osv. På et tidspunkt må folk få nok.

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

POTUS Trump var første plateau – nu arbejder vi videre mod næste levul.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Den eneste måde det (((amerikanske))) system kan ændres på er det som er beskrevet i Turner Diaries.

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Not gonna happen. Så lad os tænke kreativt og forsøge en anden strategi.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

comment image