Hjem / Akbaring / New Zealands folkefjender viser hvem de er

New Zealands folkefjender viser hvem de er

Australieren Brenton Tarrant havde som alle ved en række ting han ville opnå med sin kugleregn mod Al Qaeda-moskeen i Christchurch. En af disse ting var at opnå en grotesk overreaktion fra multikulturalisterne, der har magten på New Zealand. At få dem til at vise sig som de landsforrædere de var og er, at overspille deres hånd gennem aktioner mod folket til fordel for den fremmede plage.

Den ækle kattedame de har som premierminister på New Zealand har sammen med medier og folkefjendske lovgivere gjort præcis dette. Og du kan være ganske sikker på, at præcis det samme ville have været tilfældet i Danmark hvis nogen krummede et hår på vores djævlemuggier. I Sverige havde de “hijabopråbet”, hvor svenske skøger tog tørklæde på, efter at en falsk historie var i omløb om at en perker havde fået sin voldtægtsopfordrende ørkenklud revet af. Straks stod politikere klar til at skyde selfies med hijab.

Det er også værd at huske at der blev slået “kærlighedsring” omkring terrormoskeer i Europa, efter at europæere blev slagtet i hundredvis af muhamedanere. For disse rottetyper skulle jo nødigt føle andet end kærlighed fra dem der lægger land, døtre, ejendele, ressourcer og blod til deres dødelige tilstedeværelese. Tænk hvad disse folk, der vil slå ring om islam, når deres egne landsmænds indvolde ligger spredt ud på vejen, ikke ville gøre, hvis de rent faktisk fik lejlighed til at se muggier som “ægte ofre”.

Je suis kattedame. Kvinder hører ikke til i politik eller i stemmeboksen (på nær Ann Coulter).

Det er just hvad folkeforræderne på New Zealand har gjort. Selvom folkeopinionen på nettet talte nærmest med én stemme og sagde “det var de vel selv udenom, de pisperkere“, så har herskerklassen slået denne gengældelse, dette opråb mod folkemordet på new zealænderne der sker gennem masseindvandring af racefremmede, op som en national katastrofe der skulle være særligt tragisk.

“Vi forstår jeg, elskede muggier. I er os. Vi er jer.”

Man strammede våbenlovgivningen øjeblikkeligt, og forbød videoen af angrebet på Al Qaeda-moskeen. Man trues med lange fængselsstraffe hvis man har denne 16 minutter lange video, hvor meget af den er bilkørsel med hyggemusik, og udtrykker man en ærlig reaktion på det man ser, er dette også ulovligt.

Næste punkt bliver at tvangsfodre skolebørnene i New Zealand med muhamedanismen, med trusler om sanktioner.

Nu har de også forbudt Brenton Tarrants manifest, som eller burde være pligtlæsning for alle skolebørn, så de kan få et nuanceret syn på multikultur og ultraindvandring.

Det mest ulækre af det hele var dog nok slikkeriet af islam, den totale underkastelse overfor selve religionen, der søger at udrydde eller omvende alle disse vantro kiwier. Kattedame in chief Jucinda rendte rundt med tørklæde, politiskøger rendte rundt med tørklæder, nyhedsoplæsere sad med tørklæde på, aviser skrev med arabisk skrift og så lige én ting til…. Landsdækkende statsmedier spillede det islamiske bønnekald.

En redaktør ville oprindeligt have skrevet “GREATEST HITS“, men blev underkendt.

Nu ved jeg godt at Vesten mere eller mindre er et postkristent kulturdomæne og at teologi højest har sybolsk værdi hos dette rodløse cafe latte-segment, men det har det ikke hos de perkere der er lukket ind. Sikkert heller ikke hos mange new zealændere, der ikke er pjattede med de fremmedes dominans og enorme antal. Så når regimemedier lader det lyde at “der er ingen anden gud end Allah”, så er det ganske alvorligt. Blasfemisk. Forræderisk. En krigserklæring, nærmest?

Se hvorledes den ulækre godhedssignalering lyser ud af denne tøjtes fjæs. Kvinder har intet at gøre hos ordensmagten. De vil gladeligt skyde deres egne mænd, for at sikre en brun.

Da de unges tarme lå spredt ud på gulvet i Bataclan, da deres kønsdele blev skåret af og proppet i munden på dem, da børnelig lå spredt på Nices gader, da juleglade tyskere lå tværet ud i Berlin, og så fremdeles, blev Jesus’ bjergprædiken da afspillet i Bangladesh’ durka durka-radio? Eller efter de nylige massakrer af kristne i Nigeria og Filipinerne?

“Ordensmagten” på hyggevisit i terrormoske.

Brenton Tarrant fik landsforræderne til at udstille sig selv. Han gav dem grønt lys til at godhedssignalere og vidste at de ikke ville tage ansvar for multikulturens rædsler, men i stedet ville omfavne fjenden og eskalere kampen mod det new zealandske folk.

Det er kun gennem total undertrykkelse, streng censur og drakoniske strafudmålinger at man kan manipulere og maskere folkestemningen. I Kina, hvor der er udstrakt ytringsfrihed, bare du ikke ikke kritiserer regeringen i skrappe vendinger eller udtrykker antipati mod hundeleverpostej, er der ikke forbud mod video eller manifest og over 80% udtrykte i en undersøgelse sympati med Brenton Tarrant. Blot 4% var helt imod hvad han gjorde. Det lod også til, inden man storslettede kommentarer, og lukkede af for muligheden for at ytre sig, at være sådan menigmand oplevede angrebet på Al Qaeda/Al Noor-moskeen. “I kommer til vore lande, inviteret af folkeforrædere og dræber os i tusindvis? Her er egen medicin, vassesko.”

Vi er som alle ved imod vold på Dagens Blæser, og vi forherliger ikke terror, men vi forstår hvad Brenton Tarrant havde som sigte med hans fredagsaktion. Det kan læses i hans velskrevne manifest, og indtil videre har de værste landsforrædere gjort præcis hvad han ønskede skulle ske. Det kan man jo så mene om hvad man vil.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
LarsLarsenOversætterenTom VensterTroldmanden Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Rigtig god artikel. Det er vigtigt gang på gang at påpege, hvordan den afro-asiatiske kolonialisering af historisk europæiske områder kun er muliggjord af de individer, organisationer og/eller institutioner der har åbnet døren for dem. Ikke-europæisk kolonialisme af Europa er et symptom, sygdommen er de der befinder sig i vores leveområder og faciliterer vores ethnokulturelle undergang. (Indsæt Codreanu citat om forrædere her).

Tom Venster
Gæst

The virgin Anders vs the chad Brenton.

Det er interessant å se forskjellene på reaksjonene til disse angrepene, da særlig fra normier som deler noen av våre meninger. Jeg tar avstand fra all vold osv, men som dere sikkert har sett har til og med boomerne lite sympati for ofrene i moske-skytingen. Veldig interessant.

Oversætteren
Skribent

The stille march gennem institutionerne strategi btfo. Pure acceleration ja tak..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Bolden triller.