Hjem / Akbaring / Sympati for MonteNEGRO

Sympati for MonteNEGRO

Skal man skrive om Trumps nye officielle deklaration om Israels suverænitet over Golan? Eller FN’s blåstempling af USA’s blåstempling? Måske vinkle artiklen så denne uheldige udvikling kan bruges til dansk fordel? Jeg tænker at vi kan få Blorrmfff overbevist om at Grønland bliver jødevenligt, når bare vi får fjernet inuitterne, og vi kan så sige at de kan få en synagoge i Sukkertoppen eller noget? Nej, det går nok helt galt. De tager os nok på ordet, og sender en chabad-rabbiner. Efter en uge beklager han sig over, at det er alt for dansk og – trylle-trylle – så dukker der syriske flygtningebørn med skæg fra Somalia op, og der bliver vist dyreporno på storskærme i Godthåb. Vi må hellere besvare Grønlandsspørgsmålet uden “hjælp” fra judeokonservative bøller.

Lad os i stedet tage til sportens verden. Der bliver spillet fodbold hid og did, og det var som mange bekendt tidligere en betydelig hobby for mig at følge med i. Jeg var fanatisk roligan, og var flere gange i Parken for at heppe på mine blodsbrødre på det hellige græstæppe. Det er som sagt et overstået kapitel og jeg har ikke andet end tykke snotklatter tilovers for vores vamle negerhold.

Det gør selvfølgelig mest ondt, når man ser det der før var ens eget landshold være fyldt med savlende abetyper, men det er så absolut også frastødende at se racefremmede ulandsskabninger rende rundt med landsholdstrøjer fra andre brodernationer. Det kan der ikke herske tvivl om. Det er instinktivt modbydeligt og fremkalder reaktioner af afsky som er sunde, naturlige og nødvendige. Påtaget multikultur vil altid være unaturlig og man vil altid føle det som et usmageligt overgreb på folkets integritet, stolthed og eksistens.

På banen leverede det engelske (“engelske” – red.) landshold endnu en overbevisende præstation, men mandagens besøg i MonteNEGRO efterlader alligevel de engelske (“engelske” -red.) spillere med en blandet smag i munden.

Flere af dem måtte nemlig lægge øre til tilråb og tilskuerlyde, som englænderne opfatter som racistiske.

Især Raheem Sterling var mål for både tilsvininger og kasteskyts, og Manchester City-stjernen reagerede ved at fejre sin scoring til slutresultatet 5-1 med hænderne bag ørerne.

Typisk lav-IQ junglenegeropførsel. At provokere modstanderne mens man blamerer England.

En direkte-fra-junglen-neger. Han er ikke englænder. Han har intet at gøre på landsholdet. Han har intet at gøre i England. Man prøver gennem tilråb at sprede dette livsvigtige budskab.

På sin Instagram-profil har han postet et billede af jubelscenen med beskeden: “Den bedste måde at lukke munden på ‘hatere’ (og ja, jeg mener racister)”.

Holdkammeraten Callum Hudson-Odoi hørte tydeligt råbene fra tribunerne på det intime stadion i Podgorica, da han ville lykønske Sterling med scoringen.

Muhdik! Altså, hvad kan MonteNEGROs fans gøre andet end at protestere højlydt over alle de afrikanere der spiller i engelske trøjer?? Det er da totalt ulækkert.

– Da jeg løb derover, hørte “Rosey” (Danny Rose, red.) og jeg det. De lavede abelyde. Det er ikke i orden. Det er uacceptabelt, og jeg håber, at Uefa vil tage hånd om det, siger Hudson-Odoi ifølge avisen The Guardian.

“Danny Rose” aka O’kwanzaa Odiobubo. Uden europæere ville disse bipedale væsener leve en hjul- og ildløs kannibaltilværelse.

Raheem Sterling opfordrer til, at MonteNEGROs fans og fodboldforbund får en straf, der kan mærkes. Bøder og karantæner til gerningsmændene er slet ikke nok, mener han.

England skulle få kæmpebøder, dels for at være skingre kællinger der sladrer til Mama UEFA, og dels for at stille op med spillermateriale fra Afrika i stedet for at lade engelske spillere udføre opgaven. Føj hvor er det klamt.

– I 2019 bør der være markante straffe for sådan noget. Ikke bare karantæne til nogle få. Hvis der bliver råbt racistiske skældsord, skal stadion efter min mening lukkes for tilskuere.

– Derefter vil tilhængerne nok tænke sig om en ekstra gang, før de gør noget så tåbeligt, for de elsker jo alle fodbold og vil støtte deres land.

Jeg vil ikke tøve et sekund med at ytre min bestyrtelse og utilfredshed med at europæisk fodbold er inficeret af ulandsspillere, og at mørke kræfter helt og aldeles har ødelagt vores hæderkronede landsholdstraditioner. Det er en krigserklæring!

Landstræner Gareth Southgate kalder oplevelserne “uacceptable” og oplyser, at der er en anmeldelse på vej til Uefa.

Æd lort og dø, Gareth. Og tag Åge Hareide med på din rejse mod helvede.

– Jeg tror også, at Uefas delegerede hørte det. Spillerne ved, at staben og organisationen er der for dem. Det er det vigtigste, siger landstræneren.

Danmark for danskerne. England for englændere. Congo for den congolesiske fauna. MonteNEGRO for… hvem der nu engang bor i MonteNEGRO.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Kristian NissTom VensterClausOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Jeg troede, at sport var en måde for folk til at få deres kampiver ud på en kedelig og ikke-farlig måde? Hvis det ikke engang er tilladt længere, så må vi jo få den ud på en anden måde.. Måske kører en tur, mens man høre The British Grenadiers?

Tom Venster
Gæst

Det var dette engelske soldater kjempet mot Hitler for å oppnå. Et lag som ser mer ut som en samling mistenkte i en drapssak enn fotballspillere som representerer befolkningen. Det er bra dere vant krigen, Storbritannia.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

>Landstræner Gareth Southgate kalder oplevelserne “uacceptable” og oplyser, at der er en anmeldelse på vej til UEFA.

Nååååå, de har såret dine feefees? Tage kampen som en mand eller melde ham til milliardær globohomoshlomo organisationen?
Sladrehank og insektmand.