Hjem / Danmark / Perkere revser det danske uddannelsessystem for millioner

Perkere revser det danske uddannelsessystem for millioner

Det blev i 2009 fastslået af EU-Domstolen, at enhver muggi der rejser til Danmark med det formål at studere, har ret til at modtage SU – såfremt muggien arbejder mindst 10-12 timer i sin fætters kebabbutik hver uge. Blot for at sætte det lidt i perspektiv må en folkeskoleelev maksimalt arbejde 12 timer på en uge, hvor der også er skoledage.

Det overrasker vel næppe nogen, at det er et tilbud mange muggier benytter sig af. Lige så lidt overrasker det, at lige så mange muggier stikker af fra regningen, når det kommer til stykket. Ved den seneste opgørelse have udenlandske statsborgere misligholdt SU-gæld for 623 millioner kroner.
For de penge kunne den danske stat etablere en af de dersens vindmølleparker, de er så glade for og altid ævler om.

Statens genistreg der skal bringe de mange millioner hjem, er noget så banalt som at sende skyldnerne i retten ved hjælp af EU-forordningen. Der er bare et problem. Det er lidt svært at hive en gedehyrde fra Somalia i retten, når de ikke er medlem af EU.
Det er lidt noget lort for borgere fra Somalia, Irak og Iran topper listen over lande med mest SU-gæld i Danmark. Sikke dog et chok! Statsborgere fra de tre lande har akkumuleret en SU-gæld til den danske stat på omkring 50 millioner kroner.
Planen er så at hyre et privat udenlandsk inkassofirma til at stå for inddragelsen af gælden i landene udenfor EU. Held og lykke siger jeg bare.

Når muggierne er færdig med at sutte på lappen i Danmark, tager de tilbage til Afrika, gror sig et fuldskæg og gifter sig med deres 11-årige kusine. Så er det lige pludselig ikke så let at finde dem mere.

Redaktionen vil gerne udtrykke chok og forundring over at der findes muggier der tager hjem igen.

Denne artikel er skrevet af gæsteskribent Joakim (Von And?)
Artiklen blev sendt til Dagens Blæser på radio266b@gmail.com og udgivet med eventuelle ændringer af uansvarlig chefredaktør Lord Lolland.

Om Gæsteskribent

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
OversætterenDen Funklende VibeDen gamleClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Vildt at man kan lade sig overraske af virkeligheden men alverdens lortehullers bioaffald kan jo frit boltre sig i vores samfund. Og det er jo 2019, Pisklovnens År.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Kunne vi ikke reklamere for det danske system overfor udenlandske hvide nationalister? Vi kunne få det sejeste studiemiljø i verden, hvis good goys slog sig ned i Danmark for at studere.

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe
Oversætteren
Skribent

Har engang studeret på et universitet i Danmark med 50% udenlandske studerende. Den første dag jeg var der, blev vi vist rundt af en litauer, der startede med at prale med alle de penge, han fik af den Danske stat. Hvor følte jeg mig godt behandlet.