Hjem / Verden / Østrigsk kansler vil opløse Generation Identitær

Østrigsk kansler vil opløse Generation Identitær

Man skulle tro der ville indfinde sig en fornuft hos ZOG rundt omkring i verden. Man kunne formode, at de indså at man ikke kan udskifte befolkningerne i hvide lande, samtidig med at man undertrykker ytringsfriheden og kører heksejagt mod dissidenter, samt afskærer dem fra økonomisk og fysisk frihed. Ikke desto mindre er det præcis hvad der sker i Europa og USA (og New Cuckland). Man vælger hysteriet frem for en taktisk tilbageholdenhed, der ellers kunne lette på trykket over globalisters forbrydelser mod menneskeheden.

Det er hvad det er, og det ændrer sig næppe foreløbigt.

Men det absolut mest ulækre er at se koshernationale angribe andre nationale. Der er ingen ære eller pli at finde hos disse symbolpolitiske partier. Der er ikke nogen ægte fædrelandskærlighed at spore. Men man ser tydeligvis magtliderligheden være til stede. Man indsmigrer sig hos den landsforræderiske elite man foregøgler at ville være en modpol til. Man tilkæmper sig adgang til de bonede gulve og medielyset, ved at kaste sund politik og ægte nationalister på bålet.

Venstrefløjen og højrefløjen er én og samme ting, når det kommer til deres kamp mod nationalismen. Denne verdensanskuelses ubøjelige standpunkt om folkets ret til deres eget land er ikke blot en trussel mod deres magt, men også et anklageskrift mod den førte politik, som er så forbryderisk at det skal koste hals og hoved.

I Sverige er er at de mest bandlysningsivrige partier Sverigedemokraterne. De vil forbyde NMR, præcis som socialdemokraterne, men med en større iver, da de, trods medieimage som racistnazister, ikke end anerkender det svenske folks eksistens og taler om “åben svenskhed” og integration. Som Dansk Folkeparti. Et “nationalt” parti der vil forbyde et nationalistisk ditto? Absurd.

“JEG vil forbyde nationalister!”, “LMAO, det vil jeg også, ROFL!!!111”

Så har vi Østrig hvor det “Østrigske Folkeparti” nu har bebudet at de vil forbyde Generation Identitær, med Martin Sellner i spidsen. Man tror knapt sine øjne. *kigger på kalenderen* Åh… det er 2019. Jamen, det er da så 2019-agtigt som det kan være, faktisk.

Austrian Chancellor Sebastian Kurz on Wednesday said there was a financial link between the man who killed 50 people in mass shootings at mosques in Christchurch, New Zealand, and the far-right Identitarian Movement in Austria.

Hansjoerg Bacher, spokesman for prosecutors in Graz, said Martin Sellner, head of the Identitarian Movement – which says it wants to preserve Europe’s identity – received 1,500 euros ($1,690) in early 2018 from a donor with the same name as the man charged with murder following the Christchurch attack.

“We can now confirm that there was financial support and so a link between the New Zealand attacker and the Identitarian Movement in Austria,” Kurz said.

Sellner published a video on YouTube in which he said he had received a donation from the man and that police had raided his house over the possible links to the Christchurch attacker.

In it, he said: “I’m not a member of a terrorist organization. I have nothing to do with this man, other than that I passively received a donation from him.”

Bacher said an investigation was underway about whether there were criminally relevant links between Sellner and the attacker.

The Austrian Interior Ministry declined to comment.

“Et østrigsk folk? Som skulle have ret til… Østrig?? Sig mig, er du rablende økofascist eller hva’?”

Kurz said Austria was looking into dissolving the Identitarian Movement.

“Our position on this is very clear, no kind of extremism whatsoever – whether it’s radical Islamists or right-wing extremist fanatics – has any place in our society,” Kurz said.

Generation Identitær i Østrig har tidligere fået lokaler ransaget, personer arresteret og aktiver beslaglagt. Deres fredelige aktioner har været en anledning til at det østrigske multikulti-regime har slået hammeren ned, og nu er vi så i en klovnefase, hvor den demokratiske maske endeligt er faldet (hvis illusionen om “frie europæere” stadig eksisterede hos nogen).

Denne “lol, de har engang fået en donation fra en person der senere i livet begik kriminalitet, så de skal opløses“, er jo komplet vanvittig. Et terrorangreb fra systemets side mod dets kritikere. Det er bizart. Hvis Sankt Brenton engang gav en skærv til Hus Forbi eller Kattens Værn, skal disse så også opløses for at samarbejde med en hudhadende terrorist? Det er så åbenlyst et beskidt trick, at man skulle tro at Østrigs kansler ville være pinlig berørt. Det er han tydeligvis ej.

Nej, dette er bare næste skridt fra et hysterisk regime, fra et bundråddent koshernationalt forræderparti, med Sebastian Kurz i spidsen. Kurz taler om at der ikke er plads til ekstremisme. I Østrig er over 40% af de nyfødte muggiavlsprodukter. Dette er konsekvensen af en reelt ekstremistisk politik, der med et historisk fingerknips har udskiftet Østrigs folk. Østrigs liberale demokrati med Kurz i spidsen er ekstremt, og at de får rygklap fra nær og fjern fordi de vil reducere indstrømningen af Merkels skægbørn, gør ingen sommer.

At ville komme tilbage til normalitet, til en stat hvor Østrig er det østrigske folks folkehjem, hvor de kan leve i fred og fordragelighed og give deres børn en tryg fremtid er ikke ekstremt. Det er det minimum man kan have som basis for en fornuftsbaseret nation, med grundlæggende respekt for folkets rettigheder.

“DER TAGER DU FEJL, KIDDO.”

Kurz og Østrig-ZOG slår ned på Generation Identitær, da det dufter lidt af nationalisme, af en redningskrans til Østrig, og det er fy-fy-slemme-slemme-niks-niks-slut-forbudt. Det der var normalt i tusindvis af år er i dag ekstremisme, og det der er folkemorderisk og landsforræderisk er det politisk korrekte. Vand er tørt og op er ned.

Det bliver mørkere før det bliver lysere. I går fik vi herhjemme Doktor Bæskubber Papes vanvidslov, som gør at sand information kan give op til 12 års fængsel. Eksempel: Fogh siger Irak har atomvåben. Du skriver til Irak: kan I bekræfte denne konkrete påstand? Irak: nej, her er dokumentation. Du skriver et læserbrev med nævnte dokumentation eller en Blæser-artikel. Foghs løgn er afsløret gennem spredning af fakta. Du ryger i fængsel.

Knib mig i armen. Er jeg til stede i denne syge klovnedimension eller er det et mareridt, fra hvilket jeg lader til ikke at kunne vågne op?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
ClausKrematorieEnthusiastOversætterenOgier le DanoisTroldmanden Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg kneb mig i armen lige før og jeg er her stadig… Saaaaatans!

Ingolf Gaboldsen
Skribent

God læsning!

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Enig

Ingolf Gaboldsen
Skribent

God læsning

Sorry for spam

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Enig

Sorry not sorry

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Hvad med at opløse det moderne, liberale og rodløse demokrati og i stedet genindføre et traditionalistisk, autokratisk og religiøst monarki? Den Tysk-Romerske Kejserkrone befinder sig allerede i Wien. Alt man behøver at gøre er at finde et based-Habsburg hoved og placere den på. Grundstenen til et nyt Vesteuropæisk storrige vil da være lagt… ak ja… “at LARPe er at leve”…

Ogier le Danois
Gæst

Gud, Konge, Fædreland

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Bare synd at vores kommende konge er sådan en cuck. Frede vil uden tvivl agitere for yderligere befolkningsudskiftning.

Oversætteren
Skribent

Tror at jeg efterhånden er ved at blive accelerationist her på mine gamle dage..

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

*Båthorn* *Båthorn* *Båthorn*