Hjem / Akbaring / Har du set Muggi McMuggifjæs?

Har du set Muggi McMuggifjæs?

Åh, det er så tragisk. Alle er i en choktilstand. Det siger jeg bare. En super gusten zombieperker har brugt en studietur fra Helsingør til England til (formentlig) at opsøge nogen af sine arts- og kulturfæller i det ligeledes zombieperkerplagede Manchester.

WHERE R U, MUGGIFJÆS?

Nu er vi så rystede at vi selvfølgelig bogstavelig talt ryster, men vi er også psykologisk påvirkede. Hvor sørensen er vores gustne perker? Er han hos en fætter? Spiser han kebab lavet af en engelsk pige (altså lavet af en pakistaner med kød fra en engelsk skolepige)? Hører han reggae, mens han laver gaderøverier? Vi ved det ikke. Uvisheden driver os til desperationens rand.

Politiet i Manchester beder nu den engelske offentlighed om hjælp til at finde den 17-årige elev fra Ungdomsskolen i Helsingør, der sporløst forsvandt under en studietur i den engelske storby i sidste uge.

Eleven, der gik i 10. klasse på ungdomsskolen, forsvandt, mens klassekammeraterne var på en fælles løbetur. Han havde forinden sagt, at han havde ondt i maven, og at han derfor ville blive på sit værelse på hostellet.

Alle, absolut alle, der har haft med perkere at gøre ved, at han ikke havde ondt i maven. Hvis der er gruppearbejde, eller fysiske aktiviteter, så bruger de altid en eller anden lam undskyldning for at blive væk og ryge tjald i stedet eller noget. Og man graver ikke i deres søforklaring, for alle er bare glade i situationen for at slippe for udyrenes tilstedeværelse. “Wolla, iggå, jeg har ond på mave, iggå, jeg fåggin sværge, iggå“.

Ifølge Greater Manchester Police er der tale om 17-årige Yafiet Tesfalem, som sidst er set klokken 7.40 lokal tid torsdag i sidste uge. Her forsvandt han fra YMCA Hostel, der ligger i centrum af Manchester.

Politiet i Manchester skriver i efterlysningen, at de er bekymrede for Yafiet Tesfalem, og at de gerne vil forsikre sig, at han har det godt og er i sikkerhed.
Har sandsynligvis planlagt sin forsvinden

Flere ting tyder på, at den 17-årige havde planlagt at forsvinde.

Det er tidligere blevet oplyst, at overvågningsbilleder fra hostellet skulle vise den 17-årige dreng forlade stedet.

Du er 88 år gammel, din brevsprække er åben. Du ser to fiskeøjne stirre ind.Jeg få luk mig ind, hallå. Jeg kneppe dig. Jeg gør ik nogen. Luk op, iggå, nu. Jeg dræbe dig. Jeg har set dig.

Samtidig skulle han have medbragt pas, opholdstilladelse i Danmark og andre personlige dokumenter, mens han havde efterladt alt andet bagage på hostellet.

Han skulle også have foretaget opkald fra en engangstelefon kort inden hans forsvinden.

Yafiet Tesfalems forsvinden chokerede hans klassekammerater så meget, at skolen og kommunen arrangerede krisepsykologhjælp til dem, da de vendte hjem fra studieturen om fredagen.

Også den 17-årige elevs familie blev underrettet og tilbudt krisehjælp.

HA HA HA HA HA HA HA HA!

Jeg ved ikke hvad der sker på den skole og deres 10. klasse, men da jeg var 17 var jeg i gang med tredje år på handelsskolen. Jeg forestiller mig de placerer savlende zombieasylansøgere blandt unge børn, og inkluderer dem på hyggeture i ind- og udland. Super tryg situation at vide at ens datter skal til Manchester, der har samme befolkningssammensætning som Karachi, og at det dertil sker med en yderst tvivlsom elevsammensætning, inklusiv Lars Løkkes skægbørn.

Selvom det kun er én ud af en million, så må vi bede de højere magter om at denne specifikke perker holder sig væk permanent og finder sig til rette i sit nye gangsterparadis. Lidt har også ret.

MÅSKE ER HAN KLÆDT UD SOM HARRY POTTER. HOLD ET VÅGENT ØJE DERUDE.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Claus BoatsinkerMigDen gamleKristian NissOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Muggipotter og halvblodsprinsen

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Raykwon Potter and the Chamber of gibs.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Chamber of gibs
:^) excellent

Hall of cost
:^( oy

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Få fannennn jag hÅbor han r døøej iggå!

Oversætteren
Skribent

Måske han er rejst ned til IS?

Den gamle
Gæst
Den gamle

Mon har er blevet dræbt i en klanfejde? Man kan vel håbe?

Mig
Gæst
Mig

Hej. Meget fint opslag (not)
Jeg vil bare lige informere om at Yafiet er rolig, mega ambitiøs og en af de sødeste jeg nogensinde har mødt.
En betydelig person i det danske samfund!
Styr jeres bias