Hjem / Samfund / Jared Taylor bandlyst af ZOG-Schengen!

Jared Taylor bandlyst af ZOG-Schengen!

Det er ikke første gang, det er ikke sidste gang. Politiske dissidenter af nationalistisk karakter udsættes for en tåkrummende hadkampagne i disse år. Men trods alt så er det en ret stor overraskelse, at Jared Taylor er blevet tilbageholdt i Zürichs lufthavn efter indrejseforbud sat i værks af (((Polen))).

Det er en slet skjult hemmelighed at jeg har et gevaldigt anstrengt forhold til polakkerne i Danmark. Det vil jeg ikke kradse i og jeg tror ikke at nogen almindelig polak i Polen har noget imod 99,88% af det Jared Taylor står for. Nej, det er den dybe stat i Polen, der står bag dette ublodige terrorangreb mod dissidenters bevægelighed og mulighed for samarbejde. Læs her hvad Jared Taylor skriver fra Zürich.

Ægte forbrødring og meningsfyldt samarbejde på tværs af grænser og kulturer mellem europæere har aldrig været ønskeligt hos arkitekterne bag Vestens overnationale institutioner. Det er udelukkende hensigten at primitive savlefolk skal kunne drage fordel af en grænseløs verden, ikke at nationale skal kunne støtte hinanden i arbejdet for en fremtidig eksistens af Europas folkeslag. Nu havde Jared Taylor holdt taler i Polen, og prisen for dette blev en hævnaktion, der udelukker ham fra 26 lande. Schengen blev præcis det mareridt, som kun de mest sortpillede pessimister kunne have forestillet sig. Et værktøj til en kontinental hetz mod lovlydige, ærerige mænd, der har gjort den ugerning at tænke forkert og afvige fra multikulturalismens folkemorderiske ekstremisme.

Jared Taylor skulle denne gang have talt i Stockholm og Helsinki, men det kan han, med henvisning til den polske skodstat, altså skyde en hvid pil efter. Polen er en skizofren stat, der på en ene side har et image som et stolt, nationalistisk land med en patriotisk regering, men på den anden side er ivrig for at lege skødehund og håndlanger for globalismens bærme. Schengen-samarbejdet er en skamplet for Europa og er, i lighed med EU’s agenturer og instanser, en kræftsvulst der kvæler vores grundlæggende frihedsrettigheder. Denne hysteriske overreaktion på besøget fra en mild mand med milde synspunkter og fredelige hensigter er et nyt lavpunkt.

Det er nu vigtigere end nogensinde at du, som Felix Kjellberg, støtter medier som Dagens Blæser og American Renaissance. 

Personligt for Taylor kommer han i selskab med andre brave mænd, der, præcis som ham, aldrig er dømt for nogen forbrydelser der kunne retfærdiggøre forbudet. Lovlydige amerikanere bandlyses fra at rejse i Europa og lovlydige europæere bandlyses fra at rejse til USA. Det er en grotesk situation, men vores dødsfjender kender kun én metode og det er hysterisk eskalering. Moderation og pragmatisme er ukendte begreber hos disse feje rottetyper. Man kan håbe at denne uvirkelige krig mod hvide nationalister på nettet og i kødrummet er tegn på at man indser at en større opvågnen er undervejs, og at dette patetiske træk er blandt de sidste kort man har at spille inden pendulet slår den anden vej.

Fat mod og se fremad. Det er en lang kamp og vi går ikke mod vores civilisations solnedgang i stilhed. Dem der i fremtiden vil udgøre Jordens hvide folk, vil være bevidste om deres æt, historie og kultur og gennem modstand bliver vi kun stærkere. Det er på ingen måde ovre.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Tom VensterLars Agerbæk med æzyklon brusenbadensteinDanielOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Jeg skrev en artikel i går aftes. Kan Boatsinker/Lolland ikke gå ind på
radio266b@gmail.com og checke den?

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Den britiske historiker David Irving står også til at blive nægtet adgang til Polen. Den polske udenrigsminister har erklæret ham “uønsket”. Ifølge Irving er det Israel der presser på for at nægte dissidenter fri bevægelighed i Europa og andre steder.

Mere info om dette på Irvings egen hjemmeside: www.fpp.co.uk/online/index.html

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

>hvis du ikke kan lide det, så start din egen bank!
>hvis du ikke kan lide det, start dit eget sociale medie!
>hvis du ikke kan lide det, start en ny regering! …vent! OY VEY!!!!!!!!

Oversætteren
Skribent

Det var ikke en dårlig idé..

Oversætteren
Skribent

Hvordan kan et land bestemme, at man ikke må rejse ind i 25 andre? Det giver da ingen mening..

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg tvivler på at det er hele landet men en person med alt for meget magt som har besluttet det. Tror du seriøst på at hvis der var en folkeafsteming i Polen om spørgsmålet om at Jared Taylor (og Richard Spencer som også fik indrejseforbud) måtte rejse ind i landet at polakkerne så havde stemt nej? Jeg kunne dog rigtig godt tænke mig at vide hvem der bestemmer hvem der må rejse ind i landet.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

ZOG bestemmer, hvis du er i tvivl.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Lovlydige amerikanere bandlyses fra at rejse i Europa og lovlydige europæere bandlyses fra at rejse til USA.
– samtidig med at kolonner af ulovlige immigranter får politi eskorte op gennem Europa mens de får lov at vælge hvilke lande de vil prøve lykken i. Ja det er faktisk endnu værre end det, de bliver nærmest hentet i deres hjemlande i den forstand at de bliver samlet op -selv fra deres egne farvande og bragt her til.

Tom Venster
Gæst

Vel, jeg må si jeg hadde forventet bedre av det som strengt tatt er – eller burde være – den østlige delen av Tyskland, men slik er det altså. De prøver å bevise at de ikke tar imot utenlandske “ekstremister” som sier mer eller mindre det flertallet av deres egen befolkning synes.