Hjem / Danmark / Krav om fængsel til Rasmus Paludan for ytring om sorte

Krav om fængsel til Rasmus Paludan for ytring om sorte

Når man læser overskriften så forventer man noget super ekstremt.

Advokat Rasmus Paludan bør idømmes en fængselsstraf for ytringer delt på YouTube.

Det mener anklagemyndigheden, som har rejst tiltale mod Paludan.

Paludan – stifter af partiet Stram Kurs – er anklaget for i en video på sit partis youtube-kanal at have udtalt sig forhånende eller nedværdigende om sorte i Sydafrika.

Blandt andet har Paludan i videoen sagt:

– Når man som Bwalya Sørensen og som de fleste negere i Sydafrika ikke er begavede nok til at kunne se, hvordan tingene rent faktisk forholder sig, så er det meget nemmere kun at se i sort/hvid, og som sagt give skylden til de hvide, står der i sagens anklageskrift.

Hvor er løgnen? Fra det tredje største parti der går ind for at tage alle farm områderne fra hvide fordi HVID MAND OND, SORT MAND GOD, til politiet der ikke opklarer disse forbrydelser fordi det er en hvid der er offeret, til at skoler og universiteter hjernevasker folk i at HVID MAND OND, SORT MAND GOD. Der er rigtig mange farmmord i Sydafrika og årsagen til dem allesammen er at HVID MAND OND, SORT MAND GOD. Hvor er løgnen i hvad Paludan siger her og hvorfor skal han sigtes for 266b for at sige noget så åbenlyst sandt? [Fordi 266b ikke omhandler sandhed, kun følelser. Red.]

Den omtalte kvinde, Bwalya Sørensen, er del af gruppen Black Lives Matter Denmark.

Hvad laver de i Danmark? Som tak for at få masser af gibs fra danskerne som betaler skat, så anmelder du danskene der betaler gildet for brud på gummiparagraffen. Du er en racefremmed folkeforræder som INTET har at gøre i Danmark. Men vi ved jo allesammen at ligesom med Koranklodsanmeldsen så handler det om at få masser af gratis reklame.

Ud over den nævnte passage taler Paludan i videoen også om IQ70-personer – altså personer med en lav intelligenskvotient i grænseområdet til mental retardering.

Rasmus Paludan nægter sig skyldig i anklagen mod ham.

Den anden udtalelse han er sigtet for er også fornuftig nok. Udgangspunktet er at der er noget fornuft i det man siger hvis man bliver sigtet for straffelovens §266b

– Det er del af en analyse af de politiske forhold i Sydafrika. Så har jeg udtalt, at IQ70-befolkningsgrupper ikke kan styre deres egne lande, siger Rasmus Paludan.

– I et hvert land – også i Danmark – gælder det, at IQ70-befolkningsgruppen kan ikke styre landet. Og da jeg bare har udtalt, at en IQ70-befolkningsgruppe ikke kan styre et land, så har jeg hverken forhånet eller fornedret nogen som helst, siger han.

Hvor er løgnen? Et land styret af lav-IQ negere hvor de fleste af befolkningen er lav-IQ negere vil altid være et lorteland, lige meget hvor mange gibs det land får. Det er der rigtig mange eksempler på. Hvorfor skal han sigtes for 266b for at sige noget der er så sandt? Hvorfor går Anklagemyndigheden efter en fucking FÆNGSELSSTRAF for at sige noget så tamt som dette?

At det ikke bare er §266b men også stk. 2 af gummiparagraffen Paludan er sigtet for kan læses i denne artikel hvor man også kan læse hele det som Paludan har sagt.

Jeg vil gøre det klart at min holding til Paludan er at når han siger eller skriver noget der er klassisk boomeridioti så skal han have ris for det. Et eksempel er at han påstår at Antifa er de sande fascister, eller at nazisme og islamisme er det samme. Når han siger noget der er fornuftigt skal han have ros og når han siger noget der er meget fornuftigt (som han gjorde i den video hvor man kan læse hele teksten i KD) hvor han samtidig får en sigtelse efter ikke bare straffelovens §266b men også dens stk 2 om propagandavirksomhed, så skal han have stor ros.

KlovneDanmark er et land hvor det er helt lovligt at bruge skattekroner på at støtte terrorister i Syrien uden at få sigtelser for det (ellers ville hele Forrædertinget være sigtet for længst for at støtte terrorisme). KlovneDanmark er et land hvor man kan skifte den danske befolkning ud med racefremmede uden at man bliver dømt eller sigtet for landsforræderi. Men KlovneDanmark er også et land hvor det at komme en klistermærke på en hårlak er et brud på våbenloven. KlovneDanmark er også et land hvor det at sige noget fornuftigt og sandt er noget man får en fængselsstraf for. Er jeg den eneste som syntes at KlovneDanmark er totalt til grin når det er helt lovligt at støtte en befolkningsudskiftning eller give penge til terrorister, imens det er ulovligt at uddele hårlak med klistermærker på eller at sige fornuftige ting om Sydafrika? BÅT BÅT BÅT

Denne artikel er skrevet af gæsteskribent Daniel
Artiklen blev sendt til Dagens Blæser på radio266b@gmail.com og udgivet med eventuelle ændringer af uansvarlig chefredaktør Lord Lolland.

Om Gæsteskribent

Tjek også

Den store ludderprofet

Jeg har altid tænkt at Paludan, ud over at være sjov, var pænt cringe når …

15
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
DanielSorte SlyngelOy Vey!Ingolf GaboldsenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Hårlaksagen blev sat i værks af Pind og forbryderiske politifolk. Vi er en bananstat af rang og råddenskaben forekommer at være total.

Daniel
Gæst
Daniel

Stampe havde også en rolle i det. Jeg er sikker på at Pind gjorde det fordi at Stampe fik Pind til det
www.uriasposten.net/archives/76445

Den gamle
Gæst
Den gamle

Det er nemlig ekstremt råddent. Men jeg tror at efter at Daniel Carlsen blev dømt. Så kan det måske lykkes de tre øvrige partikammerater i at løfte bevisbyrden om at de var i god tro. Dvs at de ikke vidste at en hårlakspray er ligeså farlig og racistisk som det Cyklon-B-ligndende samt dødelige og hadske masseødelæggelsesvåben ved navn: Asyl-SALT!

Daniel
Gæst
Daniel

Sagen er anket til Landsretten. Alle fire fik en betinget dom. Den tidligere partileder fik 30 dagens betinget uden vilkår om samfundstjenste og de andre fik 15 dagbøder på 500 kroner. Alle fire har anket dommen så jeg er spændt på at se hvad Landsretten siger. Hvad mon dommen ville være i KlovneEngland? 1 års ubetinget?
www.jv.dk/haderslev/Dom-Asylspray-var-racistisk-og-et-vaaben/artikel/2646686
www.jv.dk/haderslev/Lokale-uddelere-af-asylspray-fik-haardere-straffe-end-partiformanden/artikel/2647048

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Zyklon B var og er et aflusningsmiddel.

Hvis Nationalsocialisterne endelig ville dræbe alle jøder dengang, hvorfor var der så både hospitaler, fælleskøkkener, underholdningsorkestre, fodboldbaner mv. i koncentrationslejrene?

Hvorfor ikke bare lade dem sulte ihjel eller skyde dem på stedet?

Hvorfor er der vinduer (som ville være nemme at smadre) i næsten samtlige “gaskamre”?

Hvorfor ligner alle “gaskamrene” brusebade, og hvorfor står der “Brausebad” oppe over dørene?

Hvorfor var der kun spinkle trædøre til “gaskamrene”?

Hvordan brænder man 6 millioner mennesker i 2 små ovne, der kun kan indeholde én person ad gangen?

Holocaust er en stor fed løgn. Og jøderne bruger det som en falsk undskyldning, så de kan indhylle hvide mennesker i falsk skyld.

Det var arbejdslejre, intet andet. Og folk døde af tyfus – som kommer fra lus, og det var dét, som Zyklon B blev brugt til – at afluse folk, så de ikke spredte tyfus. Det er fakta, og det er 100% beviseligt. Desuden døde der kun 282.000 mennesker i alle koncentrationslejrene til sammen (og mange af dem var ikke-jøder). Her er et dokument fra ingen ringere end selveste Rødekors fra 1984, der beviser det:

www.scrapbookpages.com/AuschwitzScrapbook/History/RedCrossDocument.html

Tjek data på denne hjemmeside. Det er 100% verificerbare data, der 100% beviser, at holocaust er LØGN OG LATIN! Og grunden til, at du aldrig har hørt om det – eller kun har hørt om “holocaustbenægtere” i et virkeligt negativt lys – er ene og alene af den grund, at jøderne styrer massemedierne. Det er ret simpelt.

fathersmanifesto.net/holocaust.htm

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg skrev det sidste ret hurtigt da jeg kom i tanke om at jeg kunne tilføje dette tilsidst i artiklen (efter at jeg skrev resten så kom jeg i tanke om det da jeg følte at det passede meget godt ind) Det betyder at der er en lille grammartikfejl hvor jeg skriver EN i stedet for ET i denne sætning ¨¨Men KlovneDanmark er også et land hvor det at komme en klistermærke på en hårlak er et brud på våbenloven¨¨. Det undskylder jeg for da det gik ret hurtigt med at skrive det sidste. Ellers så er jeg selv stolt over artiklen og mener at det er den bedste artikel jeg har skrevet (den første blev redigeret en del af Lolland og den anden var så dårlig at den ikke kom som artikel på Dagens Blæser) Ris og ros for artiklen modtages gerne.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg vil godt rose Paludan her af tre grunde. Især når der er en del kritik fra ham hos nogle debattører så er det vigtigt også at påpege de positive ting som Paludan siger og skriver

1. Han nævner også i artiklen i KD (som var fra en Stram Kurs video før at Anklagemyndigheden bad ham om at slette den) at negere havde det bedre under apartheid. Det er en ret radikal udtagelse som man helt sikkert vil få en udsmiding hos DF/NB for at sige.

2. Han cucker ikke på udtagelserne. Han står fast og siger at det er 100% fakta hvad han siger. Man ser tit at udtagelser som dette gør at man cucker (se bare på Sverigedemokraterne. Paludan ville forlængst være smidt ud af SD)

3. Nok ikke 100% direkte relateret til tråden men meget inddirekte relateret. Hvor Pia K har sagt at Nilson Madella ikke var en kommunistisk terrorist (hun kaldte det propaganda) dagensblaeser.net/2018/09/27/pia-kjaersgaard-jeg-faldt-for-propaganda/ så har Paludan sagt at at han var terrorist og morder
twitter.com/rasmuspaludan/status/1092841578979303425

Der er meget kritik man kan komme til Paludan. Men der er bestemt også positive ting som bliver glemt af nogle debattører som kun ser på de negative ting. Dem syntes jeg også skal med.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Sydafika’s gennemsnits IQ er 78. Landet er i dag ca. 10% hvidt, 10% mutt og 80% neger. Hvis vi antager at de hvide har en IQ på 105 og at mutts har en på 85 vil ikke-negerne have et gennemsnit på 95.

Så bliver ligningen (4x+95)/5=78
X = 73,75. Så, ja. Negere fra Sydafrika har mere eller mindre en IQ på 70.

Dette er dog ikke en faktor. Om Paludan taler sandt eller ej er ikke noget som kommer til at påvirke dommeren når det angår §266b

HONK HONK vi lever i en klovneretsstat.

Oversætteren
Skribent

Den eneste måde som systemet virkeligt kan knække Paludan på er ved at fratage ham hans advokatlicens. Det er det, de er gået igang med her..

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Endnu en god artikel, Daniel – KIU!
Jeg ser frem til DR3-dokumentaren om Stram Kurs, som Paludan har snakket så meget om. Det forudsætter dog selvfølgelig bare, at den overhovedet bliver sendt i dette århundrede.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Oprindeligt skulle den være på 3 afsnit, men det kunne hornbrilledamerne ved DR ikke håndtere, så nu har selskabet bag fået besked på han udelukkende skal svines til, så det klipper man sammen i et afsnit.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Fatter ikke, at han overhovedet gider at samarbejde med sådan et kommunistcirkus, som DR er. Det er ikke opmærksomheden værd.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Meget kan man sige om zionisten Paludan. Men én ting har han dog ret i, og det er, at negere er langt mindre intelligente end andre menneskeracer. Den gennemsnitlige IQ iblandt Sub-Sahariske mennesker, er 70. Dette er genetisk, og det kan ingen opdragelse eller skoling ændre på. Hvis skoling og opdragelse kunne højne IQ, så forstår jeg ikke, hvorfor man ikke bare smider alle mennesker med Downs syndrom på Universitetet.

Forskellen er den samme – genetik! Negere er meget vel ikke Downspatienter, men deres lave intelligens bunder ligeledes i genetik, så derfor er det nøjagtigt det samme.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Huh, så blev han dømt. Han har anket dommen – men et fantastisk eksempel på gummiparagraffens tyrani.

Daniel
Gæst
Daniel

15 dages betinget fængsel selvom det var stykke to af dummiparagraffen han fik en dom for jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11302370/rasmus-paludan-har-faaet-betinget-dom-i-racismesag/

Kravet er at han ikke bryder 266b det næste år og kender man Paludan ret, så vil jeg blive overrasket hvis han ikke får endnu en dom for overtrædelse af 266b.