NY podcast: Roastie 2 Roastie

Spred kærligheden

Ikke alt behøver sig at dreje sig om teknisk had relateret udelukkende til hud. Selvom hudhad er en stor sællert, og at hele redaktionens identet er bygget op omkring hudhad og relationer med andre hudhadende hudhadere, så skal og kan Dagens Blæser byde på mere end det.

Vi har længe nok måttet nøjes med ét podcast og dets økofascistiske budskab. Radio 266b skal ikke længere stå alene.

Vi er stolte over at kunne præsentere Roastie 2 Roastie, Danmarks første konspirationspodcast med og af pikkarruselsveteraner.

Roastie 2 Roastie er en podcast lavet af Camilla og Vikki, der hver har haft over 1.488 partnere OG deler en kløende passion for konspirationsteorier. Det er et helt unikt koncept, og vi er stolte af at kunne lægge side til Camilla og Vikkis hobby (altså, den der vedrører konspirationsteorier). Hvad giver hyperpromiskuøse konspirationsteoretikere et særligt indblik? Ved ikke, men resultatet er radiofonisk magi.

I dette første afsnit vil de udtjente fliseskøger naturligvis kigge på hævnaktionen i New Zealand. Var der nok blod? Hallå, rejste Tarrant ikke i Mellemøsten engang, hallå, tabte han et magasin inde i moskéen eller lå det klart til ham, hallå, hvis man standser videoen lige da han sætter Gas, Gas, Gas på, og trækker en streg fra rattet, til solskærmen og til hans venstre hånd, så danner det en perfekt trekant, illuminati bekræftet.

 

Det er et intenst første afsnit, og vi kan love at Roastie 2 Roastie er kommet for at blive.

Du kan donere til Camilla og Vikki via PayPal på radio266b@gmail.com eller skrive spørgsmål til dem.

Download HER.

 

Efterlad et svar

3 Kommentarer på "NY podcast: Roastie 2 Roastie"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Somebody once told me that you were just a roastie, but you aint the biggest skank on this page. She was looking kind of bad, with her pussy torn by Chad, it was looking like an Arby’s sandwich…

Gyda
Gæst
Gyda

Ved søgning på roastie 2 roastie på aprilfoolsdayontheweb com dukker spørgsmålet “did you mean roastie 2 roastie” op efter 4 reklamer. Så jeg tænker i nok mente det var en god aprilsnar. Hvad synes i selv?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

#pwn3dn00b