Hjem / Radio / Radio 266b Afsnit 99 – #IQ70

Radio 266b Afsnit 99 – #IQ70

Vi venter lidt på Godot der har været til den national Scandza forum konference i Stockholm og gerne vil fortælle om hvad der var at opleve. Folk bekendt med det kendte teaterstykke vil vide at Godot aldrig dukker op.

Ugens emner:
Svenskernes Hus
Rasmus Paludan – Superracist
Jared Taylor udelukket fra Europa
Hetz mod Martin Sellner og østriske Identitærer
Facebook censur

RSS: radio266b.libsyn.com/rss
Facebook: facebook.com/radio266b/
Twitter: twitter.com/radio266b
Email og paypal: radio266b@gmail.com
Youtube: youtube.com/channel/UCkBMYbuavELQ3SX8qkQ0RZg

Bitcoin: 12Cgg3Jz5Jwouu6G5AsMg66mn9Gry9rw9a

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
KrematorieEnthusiastMartinSorte SlyngelLarsLarsenDr Murdoch Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Beklager mit forsvindings nummer, vi kan lave en episode om det en af dagene.

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Downvote this (((dude)))

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Er der mon en “endelig løsning” på kommentarspørgsmålet?

Claus Boatsinker
Administrator

Det er jo mest en test. Vi har ikke fundet en formel der kan engagere folk og opbygge en større gruppe af energiske, bidragende folk. Har man ambitioner om at lave noget større, hellere i dag end i morgen, så skal det ske på baggrund af folk man ved der kan yde på flere fronter: med arbejde, med tid, med penge, med ubøjelig vilje. Jeg ser meget lidt af den type gejst, som der er i overflod på den anden side af Øresund. Det kan have flere årsager, men uanset hvad så beder jeg på Blæseren om en absolut minimumsindsats og selv ikke det kan jeg generere. Det er blot en konstatering og der er ikke noget at arbejde videre med (endnu). Fremtidige projekter eller foreninger, som kunne knopskyde kan kun komme, hvis der findes en kritisk masse af nationalister og det gør der slet ikke. Jeg kan ikke se denne aktivisme i horisonten. Jeg holder DB kørende, men jeg indser at det i al væsentlig fremtid stort set er noget jeg skal bære alene, og at der ikke gives et afkast i form af dedikerede nye folk. Bevis gerne jeg tager fejl.

Dr Murdoch
Gæst

Et af de største tegn på at en organisation er ved kollapse, er at den angriber sine egne tilhængere. Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor du laver et drama ud af det her. De eneste som får noget ud af det er Antifa. Du har et program med to andre værter. Hvad med at spørge dem om hvorfor der ikke er så mange kommentarer? Når du er i gang, kan du også diskutere de andre problemer du oplever.

Personligt mener jeg at folk bare ikke er glade for at kommentere. Gå hen på de sider der bliver linket til på blæseren og se hvor mange af dem har et stort kommentarspor, relativt til hvor store de er.

Du er respekteret og har indflydelse. Hvis du vil have at nationalister bliver mere aktive, er du i en position til at gøre noget ved det. Det fria Sverige og andre grupper er blevet til noget ved at skabe en organisation hvor folk har lyst til at komme og være med.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Tjo… Nogle gange skal man skammes lidt for at få lettet røven. Er selv alt for sløv, men jeg er glad for folk som Boatsinker og Lollands indsats.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Får vi så en radikal Morten Østergaard intro i næste uge?

Martin
Gæst
Martin

Fedt podcast drenge!!!
I gør et godt stykke arbejde, det er faenme sjovt at læse de artikler som i får skrevet.

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Kommentar for kommentarene skyld.
Sejr!