Hjem / Danmark / Valg 2019: Pest eller kolera?

Valg 2019: Pest eller kolera?

Der er en øget dækning af det forestående folketingsvalg i medierne. Partilederdebatterne er allerede skudt i gang, og alle partier laver deres strategiske udmeldinger. Naturligvis skal Dagens Blæser også sige et par ord. Det er en klovneparade af rang.

Vi kunne egentlig stoppe der.

Nej, Lars Løkke og Thorning II diskuterede i en partilederdebat med Kaare deres nærmest helt ens, danskfjendske (eller i hvert fald dansk-ligegyldige) politik. Sygehusreform, sundhedsstruktur, “grøn omstilling”, og sådanne ligegyldige teknikaliteter, var det man valgte at fokusere på, mens Danmark brydes ned til grunden og mens den politkerskabte fremmedkatastrofe udspiller sig dag for dag. De vil helst undgå et udlændingevalg, for ingen af dem vil gøre noget for at ændre kursen. Venstre har spillet deres symbolpolitiske kort, og lavet aftaler med Socialdemokratiet i den forbindelse og bluffnummeret “paradigemeskifte” er feset ud i ingenting. Små reguleringer af ditten og datten, mens kurven der viser antallet af fremmede i Danmark bare går direkte mod himlen. Det har den gjort siden 1962, og en regulær demografisk katastrofe udspiller sig nu til skue for alle. En gåtur i Vejle, Kolding eller andre middelstore byer viser præcis hvad problemet er: et mylder af racefremmede overalt. Anerkender Lars og Mette dette mareridt som deres fejl, deres politik, så påtager de sig også erkendelsen af at de har blod på deres hænder.

Nu har lederen af Det Originale Landsforræderparti, Morten Østergaard så sagt, at han ikke kan støtte en socialdemokratisk regering hvis de vil være “strammere” på invasionsområdet, for det er naturligvis ikke noget et radikalt mandat kan støtte op omkring. Det er ikke overraskende. Så det er en lorteforestilling af fineste, demokratiske karakter. Uanset hvem der kommer til roret vil fremmedandelen af den danske befolkning stige og stige, som den har gjort dagligt under denne regering og som den gjorde med den forrige og den før den. Og så videre. De Radikale vil have fart på befolkningsudskiftningen; andre foretrækker den nuværende dødskurs.

Er det Melchior der springer ud med faldskærm?

Så vi kan ikke komme med en redaktionel anbefaling i forhold til at stemme til valget. Jeg kan ikke med god samvittighed deltage i et taktisk spil, der udelukkende involverer dybt kompromitterede deltagere, så det må være op til den enkelte om han (eller hun, desværre) synes at Nye Borgerlige eller DF er værd at stemme på. Men et Danmark for danskerne, en elimering af fremmedplagen, et leverum for vores folk og efterkommere, er ikke på nogens dagsorden når du skal sætte krydset.

Den kommende regering vil byde på et stort ressourcespild, import af titusinder af fremmede og masser og atter masser af muggiavl på de danske fødselsgange. I dag har vi en million fremmede, cirka, ved næste valg er det måske 1,1 eller 1,2. Det går ganske stærkt, og med den aldersmæssige slagside som den danske befolkning har, hvilket betyder at ældre danskere vil dø i stort antal de kommende år, mens antallet af avlspotentielle danskere vil være klejnt, så vil fremmedandelen vokse hurtigt. I Sverige var det som sagt i 2024 at svenskere i alderen 0-44 år forventes at være i mindretal. Dette kommer til at være tilfældet i Danmark en kende senere, men det bliver en realitet alt andet lige.

Denne indsigt er hvad vi skal basere vores fremtidige indsats på. Dette folketingsvalg er i den forbindelse ikke væsentligt, for der er ikke et potentielt positivt valgresultat i vente, hvis vi har demografien som fokus. Kun en forening af nationalistiske kræfter og en systematisk, langvarig opbygning af strukturer, hvor vi tager skæbnen i vores egne hænder, kan give en meningsfuld fremtid. Vi har ikke energiniveauet eller størrelsen til at kunne gøre dette til en realistisk succes i dag, men det kommer. Vi kan se i andre lande, at det kan lade sig gøre. Kan vi starte om tre år? Om fem år? Det er et tidsspørgsmål. Parlamentarisk succes er, når man ser langt ud i fremtiden, ikke den kurv hvori vi skal lægge alle vores æg. Vi skal og kan skabe fremtiden, hvordan den så end udspiller sig, og det er ganske snart der skal tages skridt i den retning.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

35
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
11 Kommentartråde
24 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
13 Kommentarorer
Max von LützowTom VensterKrematorieEnthusiatClaus BoatsinkerOy Vey! Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Den gamle
Gæst
Den gamle

Stem nu alligevel på DF eller NB.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

DF vil have Israel med i EU – ville være en katastrofe på ligefod med AIPAC i USA, som jo fuldstændigt har overtaget landets politik. USA er blot en Israelsk provins. Vil du gerne have, at EU bliver underlagt jødisk overherredømme?

NB tordner mod al Israel-kritik. Selv det mindste.

Problemet med disse partier er, at de er finansieret af jøder/Israel – og du kan ikke stole på, hvad de siger. Lidt ligesom Trump, som lovede dit og dat – og nu vil han have mere indvandring til USA end aldrig før, bare den er “lovlig”.

Der er et folkemord på hvide i gang, og jøderne står beviseligt bag det. Så derfor er det dødsensfarligt at støtte jøderne og deres leflere på nogen som helst måde.

Meld dig i stedet ind i en Nationalsocialistisk bevægelse. De er de eneste, der har fat i den lange ende. Det er derfor de jødiske mainstream medier konstant snakker lort om Nationalsocialismen og Hitler. Gid du dog gad vide, hvor mange løgne, der florerer.

Hitler var den gode. Tyskerne elskede ham – og 99.8% af østrigerne stemte for at blive genforenet med Tyskland. Hitler ville ikke krig, han ville blot befri det tyske mindretal i Danzig (i dag Gdansk, Polen), da polakkerne dræbte og mishandlede dem i massevis. Hitler tiggede og tiggede om en fredelig løsning, men jøderne ville den totale krig. Det er sandheden.

Holocaust er også løgn. Jøderne bruger denne løgn, så de kan fremstå som de evindelige ofre, selvom de er de værste og mest skumle og ækle forbrydere i verdenshistorien.

Tror du det er for sjov, at jøderne er blevet smidt ud af over 100 lande igennem tiden?

Er det hele verden, der er antisemitisk, eller kunne det være, at der var noget galt med jøder? Hvis du blev smidt ud fra over 100 diskoteker og barer, kunne det så ikke tænkes, at det er dig, der er problemet?

Den gamle
Gæst
Den gamle

Mht. politik overfor Israel med tilhørende angrebskrige, så er det en minimal del af problematikken. Det det handler om er at partier som Radikale, Alternativet og Enhedslisten kan gøre stor skade mht. antallet af nye fremmede, og det betyder at der skal en modvægt ind. Vi får ikke et based parti ind i Folketinget som det ser ud nu.

Vi skal lave metapolitiske initiativer, så vi kan få vendt folkestemningen. Men hvis vi ikke har tid til det, så er det hurtigt en helt anden situation, som højst sandsynligt er til større ulempe for vort folk og modstanden.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Jeg tænker tit på, om alt dette overhovedet er kampen værd. Jeg mener; 99% af alle mennesker er bedøvende ligeglade. De hader os, og vil ikke engang se beviserne på, hvad jøderne har gang i. Fortjener disse forræderiske mennesker at blive reddet, når de ikke vil tilsidesætte eller ofre selv en brøkdel af deres egen konstante iver efter ussel og billig underholdning, til fordel for at søge sandheden og kæmpe for deres eget folk og dets fremtid? Fortjener folk virkelig lykke, frihed og fordragelighed, eller fortjener de at bliver totalt oversvømmet med Afrikanere, i et ludfattigt zionistisk fængsels- og slavesamfund – et digitalt diktatur, styret fra Jerusalem – som får nutidens USA til at blegne? Fortjener folk i virkeligheden ikke bare at se deres familier blive gruppevoldtaget, lemlæstet og myrdet foran dem, af en flok svineliderlige Afrikanere, der hånligt griner af dem, alt imens hver evig eneste facet af deres kunstige facadeverden står i flammer? Hvis man ikke vil høre, så må man føle – og danskerne/hvide mennesker kommer i særdeleshed til at føle, hvis de ikke snart vågner op til dåd. Stort set ingen vil lytte – de vil blot fordømme alt, hvad man siger, helt uden at ville se på alle de åbenlyse beviser, man ihærdigt prøver at vise dem. Det er fandeme sørgeligt. Det piner mig virkelig – helt ind i kernen af min efterhånden noget så nedslidte sjæl. Mange Nationalsocialister siger, at zionisten er den værste af alle fjender, men det er jeg desværre ikke så sikker på. Den værste fjende, hvis man spørger mig, er folket selv. De fortjener jo deres egen miserable undergang med denne udtalte apati over for alt, der ikke er billig underholdning. De er en flok forræderiske dopamin-junkier, der ikke giver et klap for sandheden eller fremtiden. Sagen er jo, at jødens eneste magt består i folks apati og manglende villighed til at lære om deres krypto-sataniske foretagende. Villig uvidenhed er jødens bedste ven. Det hele handler konstant om at skulle underholdes – med TV/film, Playstation, forbrug/materialisme, druk, stoffer, fester, mad, sex/porno og jeg kunne blive ved. Lige så snart man prøver at indpode blot en snert af tankevirksomhed hos disse mennesker, så er det som om, at man kan se det indgroede had eksplodere i deres øjne – som om, at jeg/vi er de onde, og at vi er nogle idioter, der spilder vores tid og “bare skal slappe af og gå en tur i skoven”, eller hvad de nu finder på af latterlige ting at ytre. Med dét sagt; det kan måske også være, at vi spilder vores tid? – Fordi man er da alligevel lidt af en idiot, hvis man prøver at redde mennesker, der er bedøvende ligeglade med dem selv og hele verden, og som tilmed fordømmer og hader én som pesten. De fortjener da hvert et sekund af den ulidelige smerte, som fremtiden vil byde dem. Gradvist begyndte jeg at hade dem, skrev Hitler engang – med reference til jøderne. Sådan havde jeg det også de første par år efter jeg begyndte at kende den eneste sandhed i verden – og misforstå mig ikke; jeg hader stadigvæk jøderne inderligt og brændende. Men de senere år, er jeg ligeledes begyndt gradvist at hade “mit” eget folk, da dets komplette ligegyldighed overfor sandheden jo er den eneste grund til, at jøderne er lykkedes med at nå så langt i jagten på deres verdensherredømme. Jeg vil holde på, at de eneste Nationalsocialister, der kæmper for en fri verden, sådan set er de største egoister – de tænker nemlig kun på dem selv og deres egen familie. Intet ondt i dét. Men min pointe er blot, at hvis man vitterligt er en 100% oplyst Nationalsocialist, så kan det umuligt være folket, man kæmper for, fordi folket pisser jo konstant på Nationalsocialisterne. Så hvem er det lige Nationalsocialisterne prøver at redde? Og hvorfor? Nogen vil sige, at disse apatiske mennesker blot er ofre, men det er jeg ikke enig i. Som et levende, tænkende væsen, er man indiskutabelt forpligtet til at søge sandheden – men det vil disse mennesker ikke. Jeg blev hjernevasket i samme skoler som dem, jeg læste den samme propaganda, jeg så de samme sataniske, anti-hvide Hollywood-film etc. Men første gang, jeg faldt over noget, der var mistænkeligt, tænkte jeg: “Det må jeg sgu hellere undersøge med det samme, fordi jeg kan ikke tillade mig at kalde det åndssvagt uden at have undersøgt det!” – Jeg undersøgte det efterfølgende, hvilket medførte, at jeg i dag kender sandheden til fulde. Så der er ingen undskyldninger overhovedet. Hvis man vitterligt mener, at folk er ofre for jøderne, så mener man vel f.eks. også at junkie-forældre, der forsømmer deres egne børn, selv er ofre, da de selv blev forsømt som små, gør man ikke? – Eller hvad med pædofile, som forgriber sig på børn fordi de selv blev udsat for overgreb? – Hvori består forskellen? – Der er ingen undskyldninger. Jeg tror endvidere ikke på, at folks apati er et resultat af jøderiet – fordi hvis det var dét, så ville det jo betyde, at folk ikke var sådan før jøderne begyndte deres undergravelse af Europæerne, hvilket igen betyder, at jøderne aldrig indledningsvist ville have haft held til det. Så denne udtalte apati er ikke et resultat af jøderiet – jøderiet er derimod et resultat af den udtalte apati. Det synes ret logisk og åbenlyst. Hvad er forskellen på en venstreorienteret klovn, der nægter at forstå, at muslimer er nogle primitive og undergravende vilddyr, og så højreorienterede jødeelskere, der nægter at se alle beviserne mod jøderne og deres subtile undergravelse af alle vores instinkter? Hvori består forskellen, helt seriøst? Er begge grupper ikke blot forrædere? Hvorfor er kun venstrefløjen og dens selvvalgte uvidenhed omkring muslimer, forrædere? Hvorfor gælder dette princip ikke folk på højrefløjen? – Altså DF’ere, NB’ere, og sågar V’ere, K’ere, LA’ere og hvad der eller er af ugidelige og apatiske skidtmennesker. Hvis du læser dette og kan genkende dig selv (ikke møntet på Nationalsocialister – I er sgu gode… Læs mere »

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Oy Vey!, ansøg til den Nordiske Modstandsbevægelse.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

enig. Nordfront.dk

Ansøg om medlemskab nu!

Den gamle
Gæst
Den gamle

.

snaps ministeren
Gæst
snaps ministeren

Jeg stemmer først den dag jeg bliver lovet MINUS indvandring.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Det er en god start, men ikke nok.

simun bunker
Gæst
simun bunker

stem sf

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Haha. Det kan være fløjtende ligemeget med, hvem man stemmer på, da hele cirkusset er styret af anti-hvide jøder. Gid dog, at folk ville vågne lidt op.

Der er et folkemord på hvide i gang. Her er en jøde, der indrømmer det blankt:

Mangfoldighed og multikultur er en stor fed løgn skabt af jøder, fordi de vil udslette os europæere. Se nedenstående billede og fortæl mig, at det bare er et tilfælde:
comment image

Hvis ikke det skræmmer dig lidt og får dig til at indse, at du er blevet løjet for, så ved jeg ærligt talt ikke, hvad gør.

Venstrefløjen kan aldrig vinde. I er blot jødernes og muslimernes nyttige idioter – små naive skakbrikker, der ikke fatter, at I bliver udnyttet på det groveste. Og de mennesker, som vil Vesten (og jer) det bedste – hvilket er folk, som jeg.. Ja, os hader I som pesten, da I blot hader, som I er blevet fortalt.

Jeg har også engang stemt EL. Men det var da jeg var 19 år gammel og ikke fattede en brik af, hvad der foregik i verden.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Nice try Øffe.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Skulle forresten også lige hilse og sige fra Gertrud, at kyllingpølserne nede fra Lidl er halal.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Perkerne kommer i overtal, de indfører Sharia og vi bliver kastet ud i en blodig borgerkrig. Jeg kan allerede se det for mig.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Så har du ikke forstået ret meget. Muslimer er muligvis nogle kryb – det kan vi hurtigt blive enige om. Men deres magt er intet andet end pseudo-magt. Jøden vil altid have magten – medmindre, vi kæmper imod.

Muslimer er både en af jødernes værste fjender og bedste venner, da muslimer kan få europæere til kun at fokusere på dém.

Hvad er en borgmesterpost, eller sågar en ministerpost værd, når hele samfundet på et makroøkonomisk, kulturelt og informationsmæssigt plan er gennemsyret af jødisk dominans? – Se blot England: Muslimske borgmestre overalt, og landet er oversvømmet med dem, og de har rape- og grooming gangs allevegne. Men de er stadigvæk 100% under jødens kontrol – men folk tror, at muslimerne er ved at overtage magten. Det kommer aldrig til at ske. Muslimerne tror det muligvis selv, men nu har de heller ikke ry for at være de mest intelligente mennesker på kloden.

Jøderne styrer desuden næsten alle muslimske lande i forvejen. Senest har de taget magten i Libyen, Irak og Afghanistan, og de prøver at tage magten i Syrien også – og det vil de også have held til. Næste stop er Iran. Så er alle “amalekitterne” ordnet, og det Tredje Tempel i Jerusalem (hvorfra de skal styre verden) kan blive opført – det står nemlig i Talmud, at amalek (amalekitterne) (deres egenhændige magt) skal udslettes før
Det Tredje Tempel kan bygges, så deres messiah (Maschiach) kan komme tilbage og regere verden derfra.

På denne måde, vil muslimerne blive beskyldt for al fremtidens ulykke, selvom det i virkeligheden er jøderne.

Vågn op!

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Ikke at jeg betvivler dine tilsyneladende faktuelle påstande, men har du noget materiale der kan bruges som belæg – det ville da være interessant læsning.

Jeg må indrømme, at jeg ikke har udvidet min viden ufattelig meget angående det jødiske problem udover hyggelæsning af Duke og Reed.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Jeps, det kan du tro! Tak for at være åbentsindet!

Der er en kanal på youtube, der hedder “Know More News”. Han udstiller alt, hvad de foretager sig – og dokumenterer alting. Det er ikke bare løse påstande. Her er nogle af hans bedste videoer:

Og her er et par andre videoer:

www.bitchute.com/video/I7sG86aH5TZ4/ – 6 timer lang dokumentar om Hitler – hvor du vil finde ud af, at han ikke er det monster, som medierne har fremstillet ham som. Tværtimod.

Det giver vel også mening, hvis man tænker over dette:

Medierne er vores fjende – det tror jeg, at du er enig med mig i.. Så hvorfor har fjenden så travlt med at tilsmudse Hitler og Nationalsocialismen? – Det burde få folk til at tænke. Bare kig på DR f.eks. Der ligger de første 5-6 dokumentarer om “den onde højrefløj”, og en masse om Hitler og “hvor ond han var” – men der ligger ikke én eneste dokumentar om venstrefløjens eller muslimers vold, død og ødelæggelse.

www.youtube.com/watch?v=EPvrccSsuLY – Om holocaust.

www.youtube.com/watch?v=sCjqq47IrxE – Også om holocaust.

Holocaust er fup og fidus. Folk døde af tyfus – og der døde kun omkring 282.000 mennesker. Jøderne bruger det til at overdænge os med skyld, så hvis nogen anklager jøder for noget, så trækker de holocaust-kortet og kalder dig “en ond nazist!”.

Her er beviset:

www.scrapbookpages.com/AuschwitzScrapbook/History/RedCrossDocument.html

Her er beviset på, at jøderne bevidst oversvømmer os med immigranter – tjek alle links til bunds, om du lyster. Den er desværre god nok. Der er sgu ikke så meget at rafle om.
comment image

Her er hende den samme, som er citeret i ovenstående “meme”, hvor hun blankt indrømmer at jøder oversvømmer os med immigranter:

www.youtube.com/watch?v=IUVnBuP9yF4

Der er et hav af andre dokumentarer osv. Men dette burde være nok til at tænde et lys i dig. 🙂

Derudover kan jeg anbefale Red Ice TV på youtube – de laver flere ugentlige shows, som er top professionelt produceret.

www.youtube.com/channel/UCFUC7NaTxZanB_FVOJN92eg

Jeg kunne blive ved. Der er også masser af bøger, men min erfaring siger mig, at det er nemmere at få folk til at forstå det, når det er i videoformat.

Mvh.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Og her er et link til min egen bitchute kanal, hvor jeg ofte uploader videoer omkring jøder osv. Feel free to subscribe. 😀

www.bitchute.com/channel/9AM85UhZXrDT/

Har lige skrevet en virkelig lang kommentar med en masse links, som venter på at blive modereret, så kig tilbage i morgen, når de har modereret den. Der er masser af materiale at gå i gang med.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Tak, det vil jeg lige kigge nærmere på.
Ser frem til kommentaren!

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det lader ikke til, at de har tænkt sig at moderere beskederne.. Hvis det er, så opret en random mail og skriv den her, og så sender jeg beskederne på mail i stedet.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Beskederne kan sendes hertil: cruchafrac@memsg.site
Du kunne jo også sammensætte det hele i en artikel og sende til Blæseren, så flere vil kunne få glæde af det? 🙂

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Nå, de fik modereret beskederne. Så der er lidt, du kan gå i gang med. 🙂

Ja, når jeg får tid, så kunne jeg godt skrive en lang artikel. Tak for idéen.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Her er også en masse links til infografer over, hvad jøderne har gang i:

ibb.co/WtYmYXM
ibb.co/QNtH1x5
ibb.co/7NXPcLX
ibb.co/HB08WgX
ibb.co/WDGNt0V
ibb.co/vs2rZ80
ibb.co/WtYmYXM
ibb.co/YXK6NQS
ibb.co/9t5Jj2x
ibb.co/nR9p8CY
ibb.co/GMnjtWM
ibb.co/sHp4QSH
ibb.co/3mxnxG3
ibb.co/8rnYkcs
ibb.co/XbcZ1TL
ibb.co/y6GpnM7
ibb.co/VgFc1C4
ibb.co/MMgNB74
ibb.co/s3YdJxy
ibb.co/jJdYTwj
ibb.co/sC72fX9
ibb.co/cK5k0d7
ibb.co/xg6Wmd1
ibb.co/whVtX7p
ibb.co/mF27L23
ibb.co/vmb2xrq
ibb.co/c655f0d
ibb.co/NVbpm93
ibb.co/9yqCCk8
ibb.co/0ttqvkp
ibb.co/Ptqn3x7
ibb.co/0KkQCLj
ibb.co/47qy2jm
ibb.co/9YnCHnD
ibb.co/WvkSHLg
ibb.co/jHssV97
ibb.co/v3SM557
ibb.co/MnZmwrb
ibb.co/jhssG3k
ibb.co/8g242YZ
ibb.co/L6XJDz0
ibb.co/c1Cvry2
ibb.co/25kSVJJ
ibb.co/PrPKSLb
ibb.co/LpQp493
ibb.co/5hG7hBS
ibb.co/nkT8f2n
ibb.co/PMBfYLW
ibb.co/b5KQrfJ
ibb.co/9wRjKbB
ibb.co/2dqwhRz
ibb.co/9s1559T
ibb.co/VqTZpvL
ibb.co/GV8zzKp
ibb.co/64FJ0N8
ibb.co/8zdtw4Y
ibb.co/NVbpm93
ibb.co/9yqCCk8
ibb.co/nQPCZnP
ibb.co/p1Sggkr
ibb.co/qrY92nW
ibb.co/FWmnbdM
ibb.co/kSzKXCV
ibb.co/K77mhBg
ibb.co/k4pSQtQ
ibb.co/ZGQrkRk
ibb.co/pJ2mRg2
ibb.co/6mPcD0C
ibb.co/M5VnZf2
ibb.co/GRSHkxF
ibb.co/1vnXvcz
ibb.co/5MCBxm4
ibb.co/DkRQpz7
ibb.co/G2HVtxG
ibb.co/MS0HNBC
ibb.co/D1SpDFf
ibb.co/Cv53LPD
ibb.co/HtmQKJd
ibb.co/NY97XG6
ibb.co/9sb8S7V
ibb.co/0h2RtJg
ibb.co/tXFnwNw
ibb.co/GdBPJyq
ibb.co/xGhJXtX
ibb.co/BjWWD3J
ibb.co/FB5zbrW
ibb.co/JnnvzM4
ibb.co/xSLmpVK
ibb.co/qgDLdxL
ibb.co/7SMZHWn
ibb.co/qrbkJsm
ibb.co/QHRqDzh
ibb.co/9q8MqCM
ibb.co/Mcz7tgQ
ibb.co/jMNG118
ibb.co/GdBPJyq
ibb.co/pyjVB9Z
ibb.co/Bn9nFfC
ibb.co/7npHjq3
ibb.co/WkCT39M
ibb.co/PMBfYLW
ibb.co/4P0RtzF
ibb.co/gV13192
ibb.co/hKzmGKg
ibb.co/YDnFSVC
ibb.co/D8TffpZ
ibb.co/KxHHrk3
ibb.co/stmjDY1
ibb.co/HXmXWDx
ibb.co/C5QHMfn
ibb.co/N6GntYX
ibb.co/gV13192
ibb.co/5cCZsH7
ibb.co/HdN7NMm
ibb.co/KrBDvWv
ibb.co/Gc7ZmWm
ibb.co/r3xpPzM
ibb.co/cDxLQ9F
ibb.co/rvLHXT9
ibb.co/0fTfzMT
ibb.co/Sd7dgZC
ibb.co/hdyWXzR
ibb.co/kmzGsWW
ibb.co/JKz5NTM
ibb.co/HNFs74r
ibb.co/g92gDJB
ibb.co/VmLc7q5

Det hele kan bevises 100%.. Men snak endelig ikke for højt om sandheden, fordi så er du “en ond Nazist”, haha.

God fornøjelse!

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

dELETE THIS OY VEY!!!!1

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Tag en tusch med og skriv “Den Nordiske Modstandsbevægelse” eller “Hitler” på stemmesedlen.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Eller tag en tusch og skriv LANDSFORRÆDERE! tværs over stemmesedlen.

Det er bare den tragiske sandhed.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Eller lav et smukt hagekors på begge sider.

Oversætteren
Skribent

Jeg stemmer Stram Kurs.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

(((Stram Kusse)))

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hvad fuck? Ingen der stemmer Pape`? Hvor er min Papegang henne?

Tom Venster
Gæst

Jeg syns da ikke dette er så ille sammenlignet med hva vi nordmenn har å stri med. I Norge har vi en massivt overvektig kullbrenner som statsminister og kun ett (stort) innvandringskritisk parti. Og de cucker hardere enn Åge Hareide. Triste tilstander!

KrematorieEnthusiat
Gæst
KrematorieEnthusiat

Hvem kan man efterhånden stemme på, som ikke driver Danmark længere og længere mod afgrunden? Jeg kunne godt bruge en White-pill med den seneste tids endeløse strøm af Black-pills.

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Endnu et afmagtsvalg, hvor der ikke er nogle partier, der går til valg på at ændre de demografiske prognoser der spår vort folk og den hvide races død i Danmark.

Det ender nok for mit vedkommende med at DF får en lille stemme. Det er det eneste parti med mange gode nationale folk, der tænker det samme som os, men imodsætning til os, pakker det ind. Realiteterne er jo nok at det er den eneste måde man kan opnå indflydelse og få stemmer.

Desuden er det en god ting, hvis den kommunistiske og radikale venstrefløj kan holdes fra politisk indflydelse.