Hjem / Indsigt / Nyheder fra fremtiden: Israel annekterer Somalia

Nyheder fra fremtiden: Israel annekterer Somalia

I dag blev det så endeligt offentliggjort, at Somalia definitivt bliver til en del af Storisrael. Det er femte gang at Israel vokser i Afrika, efter Egypten i 2038, Djibouti i 2040, Sudan 2041 og Eritrea i 2043 blev en del af staten Israel. Rejsen til at Somalia her i 2047 blev en del af Israel kom kort efter sammenslutningen af klanledere i Somalia Al-Bulb’dullah protesterede over gentagne grænsekrydsninger af IDF-køretøjer. Dette førte til enkelte sammenstød, hvor somaliske militser ved hjælp af cola light og mintpastiller affyrede hjemmelavede raketter mod de jødiske elitestyrker.

Soldaterne var på en arkæologisk mission i Somalia, nu Region Israels Horn, for at finde jødiske potteskår og andre beviser på tidligere jødisk liv i området. Det er netop fundet af disse lerstykker med motiver af jødelysestager og hebraisk skrift, der har skabt den israelske ekspansion.

Den hurtige udrensning af militser i Somalia og en hårdhændet besættelse, der menes at have kostet 6 millioner naziislamister livet, førte til en afstemning i Knesset om straksannektering; en afstemning som premierminister Moishe Shekelstein var ganske tilfreds med:

“De potteskår vi bliver ved med at finde, skal være Israels ledestjerne. Som fredens skabere vil vi bringe harmoni til det Store Israel og give tabt jord tilbage til det evigt undertrykte jødiske folk.

Det har været en lang sejrsrække for vores stat siden 2026, da 69-dages-krigen bragte os Jordan, Libanon, Iran, Syrien, Irak og det østlige Tyrkiet. Det virker i dag helt absurd ikke at tænke på disse områder som jødisk land. At vi i 2030 kunne tage golfstaterne ind i den israelske familie, efter Bin Salmans 23&Me påviste hans jødiske aner, og efterfølgende hjalp os med de militære detaljer, var et Purimsk mirakel. Med Mellmøstens sande status i hus har vi nu set en ligeså mirakuløs rejse for vort folk i Afrika, som igen og igen viser sig at være gammelt israelsk land. Vi kan måske ikke finde henvisninger til det som sådan i toraen, men rabbinske studier i Talmud har vist os helt andre banebrydende fakta, der indikerer at Israels endelige størrelse måske skal udgøre hele kloden.

Indtil videre hylder vi Region Israels Horn, og glæder os over at vores amerikanske allierede med præsident Shapiro ved roret,  vedholdende bakker os op i denne opblomstring. L’chaim!”

Herhjemme er der ikke blevet løftet de store øjenbryn over udviklingen. Professor ved Syddansk Universitet Ben Yamin Krasnik udtaler sig om ekspansionsplanen: “Det er helt klart til Danmarks fordel at vi fortsat har Israel som nær allieret, som en garant for stabilitet herhjemme. Vi har set at de som det eneste demokrati i Mellemøsten nu også er det eneste land i Mellemøsten, og at de muslimske diktatorer nu er en saga blot. Dernede, i hvert fald. Jo, det har givet udfordringer at flytte 620 millioner usamarbejdsvillige arabere og afrikanere til Europa, men som vores egen statsminister Abdulhani El-Lemann-Jensen har slået fast, så er det et løsningsorienteret og hjertevarmt Europa, der stiller sig parat til denne omstillingsproces. Israel har jo ikke som sådan dikteret befolkningsflytningen, men blot henvist til Marrakesh-aftalen i FN-regi som daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen underskrev i 2018.”

Andre eksperter mener at Israels grænser ret snart vil slå en ring om Tunesien, Marokko og Algeriet, men det er noget den israelske regering forholder sig tavs til. “Ren rygtespredning”, udtalte Moishe Shekelstein så sent som forrige tirsdag, men annekteringen af Somalia vil helt sikker puste nyt liv i disse spekulationer.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Oy Vey!Sorte Slyngelzyklon brusenbadensteinזו פרודיה ואתה בטח מבין, גוי אידיוט Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
זו פרודיה ואתה בטח מבין, גוי אידיוט
Gæst
זו פרודיה ואתה בטח מבין, גוי אידיוט

6 millioner ✡️ ud af 6 millioner ✡️. Glædelig (indsæt selv jødisk helligdag der alle handler om at voldtage og slagte ikke-jøder) her. 🕎🕎🕎

Glem aldrig de 6 trillioner jeres forfædre slog ihjel i, klamme ulækre goyim, husk det er ISLAM der er farlig.

Shalom

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Russerne og kineserne er også farlige,kun jøder og USrael er gode,dem skylder vi jo alt.

Og gentag så efter mig:ISLAMISME=NAZISME.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

6 Trillioner? Er du fuldkommen sindssyg?? Hvor antisemitisk kan man lige være??

Der døde 600 octillioner!!! Oy vey! Og de blev alle brændt i samme ovn!!

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Enig, sikke dog en vanvittig antisemitisk ekstremist!
Han burde gå til gruppeterapi hos vores allesammens dejlige, bløde og forstående Uffe – så skal han nok lære en ting eller to om mAngFolDigHeD.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Dialogkaffe FTW! (smiler naivt, og med sygeligt skæve, gule og umenneskeligt klamme tænder, på ægte Uffe Elbæk vis).

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Islam er da ikke farlig? Se blot de uskyldige muslimer, der blev dræbt i NZ. Kun hvide er farlige. Vi er ondskaben selv!

Hvide mennesker har kun budt denne verden ondskab.. Var det måske os, der opfandt den moderne civilisation med alle dens goder? Nej vel.. Vi ved jo allesammen godt, at det er afrikanerne med deres overlegne intellekt, der har opfundet det hele. Vi stjal det bare fra dem under kolonialiseringen, eller noget..

Hvide mennesker er djævlen!!!! Og man kan ikke være racist mod hvide!! Ja, faktisk er man ond, hvis man ikke gør hvide mennesker fortræd, eller prøver at bekæmpe dem 24/7!!!!

Hvor ville verden dog bare være et dejligt sted uden alle disse hvide mennesker og deres ondskabsfulde kultur, som aldrig har budt verden noget som helst!

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Jeg er fuldstændig enig med min stammefrænde Susan Sonntag der udtalte helt tilbage i 1967 at “the white race is the cancer of history”

Shalom.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Benjamin Satanyahu fortæller langt om længe sandheden (2023):

Mig selv, der har lavet underteksterne. Det ville være godt stof til en lignende artikel, just saying. Feel free to subscribe. Har også en fed Fashy musikvideo med ond dubstep og WW2 footage på vej. Glæd jer.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Vi Sata..øh Guds udvalgte folk hæmmer ikke før hver eneste tomme jord på kloden er ejet af vores folk.Og vi stopper ikke før hver eneste stykke værdipapir er i vores besiddelse.

Deal with it Goyim !

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

COPE!